icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

hanya1
21. aug 2012

@ynguska gratulujem 😀 to je super sprava

kukku
21. aug 2012

@alka127 Ahoj! To som veľmi rada, teším sa s vami 🙂 U nás zatiaľ nič nového, zajtra idem k dr., mávam také ostré bolesti v podbrušku a niekedy až kŕče, tak sa radšej idem ukázať. Dúfam, že všetko bude ok 🙂

anait
21. aug 2012

Ahojte, takto navečer sa pripájam aj ja k vám...snažíme sa už dlhšie, ale tento mesiac beriem prvýkrát lieky na dozrievanie folikulov, mala som 3 veľké, tak čakáááme...som 7DPO, ale nezdá sa mi to nejako reálne tento mesiac, ale budeme skúšať ďalej 🙂

drnduliak
21. aug 2012

@hanya1 kukala som tiez tvoj graf a tiez si myslim ze si mala ovulaciu az 16 -17 den, lebo to tusim musis mat tri dni zvysenu teplotu aspon o 0,2 stupna ako 6 predchadzajucich dni, drzim palce🙂 ja som si grafy robila kedysi daaaavno, ked som nechcela otehotniet, ale teraz to nerobim, nejako som zlenivela... 😅

kukku
22. aug 2012

Dnes som bola u dr., mala som nejaké bolesti v podbrušku, tak som sa išla pre istotu ukázať, aby som vedela, či je všetko v poriadku. Robil mi ultrazvuk, všetko je ok, akurát mám ovuláciu. Dr bol až taký "aktívny", že mi hneď dal aj odporúčanie na spermiogram pre manžela 🙂 Odporučil mi prípravok LadeeVita, že by to mohlo pomôcť pri uhniezdení. Je ale dosť drahý 😒 Poznáte to?

lenka_b
22. aug 2012

@ynguska Blahozelam 🙂

kukku
22. aug 2012

@hanya1 Všetko najlepšie k narodeninám 🙂 🙂 🙂 A ako testnutie? Môžeme sa tešiť s Tebou?

hanya1
22. aug 2012

@drnduliak no vsak uvidime dneska som si robila test a bol negativny ☹

hanya1
22. aug 2012

@kukku no ahoj moja ako som uz pisala nemohla som sa sem dostat od rana som vas chcela informovat ale bola nejaka chyba a neslo to.dakujem za blahozelanie test negativny necakame mrchu a testujeme neskor 😉

kukku
22. aug 2012

@hanya1 Držím palčeky 😉

hanya1
22. aug 2012

@kukku dakujem aj tak tomu nechapem teplota sa mi drzi stale hore 🙂

kukku
22. aug 2012

@hanya1 Vydrž ešte 2-3 dni a uvidíš, že sa Ti ukážu krásne // 🙂 Keď sme už pri tej teplote, kde si meriaš, akým teplomerom, koľko minút? Chcela by som to skúsiť aj ja od budúceho mesiaca. ďakujem 🙂

zuzik1983
22. aug 2012

@alka127 no ja nic nove, vcera som bola u dr,tak tehotenstvo mi potvrdila, ale srdiecko este nebolo vidiet.mam prist za 2 tyzdne.predpisala mi duphaston, (kedze som v januari potratila)aby bolo vsetko ok.este sa ma pytala, ako sa citim, ja ze dobre, zle mi este nebyva a hups, dnes uz mi zle bolo 😝
a este k tomu mala je posledne dni a teda hlavne noci neskutocne zla, pre vsetko sa jeduje, nervaci a na vsetko len nie nie nie.normalne uz neviem, co s nou. 😒 a najhorsie je, ze ju ani vyjedovat a vyplakat nemozem nechat, lebo place a doslova az skrieka az sa nakoniec povracia 😖
@kukku mne ich teraz dr na kontrole odporucila, tak som si kupila.

hanya1
22. aug 2012

@kukku tak niektore babenky si meraju v posve je to presnejsie ale ja meriam v ustach mozes aj tam digitalnym teplomerom kazdy den v tu istu hodinu predtym ako vstanes z postele.a co sa mojho pripadu tyka tak uvidime pride mrcha nepride potom uvidime dam vediet 😉

burelka
22. aug 2012

@alka127 gratulujem 🙂 ja mam 10.3. narodky tak mozno budeme oslavovat spolu 🙂
my sa druhy mesiac pozvolna snazime (pozvolna znamena ze nesledujem plodne dni ani nic...) ale zatial nic :( asi by bolo treba zvysit frekvenciu snazenia, ale co uz ked drahy ja taky vytazeny 😒
tak drzim palce a dufam, ze sa onedlho pridam 😉

anait
22. aug 2012

@hanya1 ahoj, koľký si DC, keĎ si testovala? a môžeš ukázať aký máš grat? ja meriam teraz prvý cyklus v živote, tak ma to baví sledovať... ja mám takýto .. dúfam, že to už nejde dole... http://www.fertilityfriend.com/home/3a3666

hanya1
22. aug 2012

@anait ja som 28Dc.robila som uz 2 testy obidva negativne ale ste stale dufam ze moze byt.ja tiez meriam len 1 mesiac toto je moj graf co na to hovoris? http://www.fertilityfriend.com/home/3e82da/

anait
22. aug 2012

@hanya1 no akože vyzerá to dobre, stále je to hore...podľa môjho odborného posúdenia 😀 ja som iba 22DC, miestami sa mi zdá akoby som to už mala dostať....mám proste pocit, že tento mesaic to nevyšlo...

hanya1
22. aug 2012

@anait to nejak skoro si to vzala ja som naopak uz 28dc ale nevzdavam to ,ale asi ma na tom vinu aj moj manzel lebo ten je presvedceny ze sa podarilo,ze mrcha nepride a vysledok sa ukaze neskor tak mi povedz co mu mam na to povedat 😀

alka127
autor
22. aug 2012

@anait Ahoj, tak ta vítam medzi nami a držím pršteky🙂

@kukku
@zuzik1983
@burelka dievčatá dakujem , velmi sa teším, že je všetko ok🙂hned ako bude nieco nove dam vedieť🙂už mám aj prvu foto, len mi ju musi manžel stihnut do C a hned vam ju ukažem🙂tak sa zatial všetky držkajte🙂

alka127
autor
22. aug 2012

@hanya1
@typa Dakujem🙂budem vas stale informovat🙂držkajte sa🙂

anait
22. aug 2012

@hanya1 joj tak to môj to isté...ten ma v kuse posiela testovať...ja to nevzdávam, len mám proste pocit, že to nevyšlo...ale tak šak nevadí, sú aj ďalšie mesiace 🙂

anait
22. aug 2012

,@alka127 ahoj, tak vám sa podarilo?

hanya1
22. aug 2012

@anait u mna je to tak jak aj u teba ale ja som to este nevzdala dokym neuvidim mrchu tak to nevzdam 🙂

alka127
autor
22. aug 2012

@anait hej podarilo, na prvý šup ako pri Samkovi🙂som 11+4tt...velmi sa teším, myslela som, že sa to tak skoro nepodarí, ale vyšlo to🙂drží pršteky nech sa to aj tebe čím skor podarí🙂

anait
22. aug 2012

@alka127 joj závidím, že na prvý šup ... to ja môžem len snívať...každopádne gratulujem...mená už máte? 😀

hybrida
23. aug 2012

ahojte,mam jednu otazocku,s priatelom sa pokusame uz 2 mesiac o babetko.Prvy mesiac sa to nevydarilo ale teraz mi 2 dni meskaju.sice este neviem ci som test som si este nerobila ale chodi mi pravidelne.prsia ma bolia ako pred menstruaciou no velke bolesti nemam ako mavam,len sem tam ma zaboli dost silno v podbrusku.chcem sa spytat co s o tom myslite? dakujem 😉

gabrielapatrik
23. aug 2012

@hanya1 Ahojky, tak to tu čítam a čakala som na 100% pozitívny test 😒 , no nevadí, možno sa ešte ukážu tie nezbedné // čiaročky... A ak nie teraz, tak o mesiac určite 😉 ...
Ja som bola v pondelok u lekárky na prehliadku a cytologické vyšetrenie (tentoraz obzvlášť hnusné) a prebrali sme, že sa snažím otehotnieť... Spravila mi test (čo je strašne skoro), samozrejme bol negatívny a nasadila mi kyselinu listovú a Duphaston... Tak poctivo beriem 2x denne... Začína ma pobolievať bruško a prsia, tak do troch dni očakávam mrchu... No bodaj by neprišla 😀 ...
Ako sa máte? Čo nové?

hybrida
23. aug 2012

takze je to tam 🙂 som nesmierne stastna 😝 dnes som si robila test po 2 dnoch meskania

palinkova87
23. aug 2012

@hybrida gratuláciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa🙂)))) ja idem už konečne zajtra na soooooooono.. konečne som sa dočkala 🙂)) ale idem jej aj spomenut, že som velmi vela schudla za tento týžden.. dúfam,že je všetko v poriadku ☹