Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@alzbeta828
@kukku ja cakam mrchu 7.9, to sme od seba len par dni, takze cakame spolu.. resp necakame.. Keby sa to vsetkym trom podarilo 🙂 🙂 V podbrusku pobolieva aj mna, aj ma obcas dost silno pichne, ale nejak to este neriesim..uvidime 7.9 ze ako bude..
@alzbeta828
@peteva85
Ahojte baby 🙂 Zatiaľ žiadne iné príznaky, ja som mala tie bolesti počas ovu, potom prestali a teraz zase. Teplota sa drží hore, tak som veľmi zvedavá 🙂 Mrchu mávam vždy na spln mesiaca, to by malo byť zajtra, ale posledné dva - tri mesiace sa mi to nejako posúva a cyklus sa mi predlžuje o pár dní. Držím nám palce, keby sa vám objavili nejaké iné príznaky, šup sem s nimi 😀 A kedy by ste chceli robiť prvý test?
Takže tu mám graf, ale teplotu som začala sledovať len po ovulácii, kedy by už teplota mala byť vysoká. Tak som zvedavá, či to vydrží 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3eda5a
Ja som si zacala merat teplotu len teraz tento mesiac.. Pred ovulackou som mala 36,2 potom mi stupla na 36,3 az 36,5- ovulacku som mala potvrdenu aj hlienom. Ale co ma zaraza je to, ze po 36,5 mi kazdy den stupa teplota kazde 2 dni.. Momentalne mam 36,8 Je mozne zeby po ovulacke este stupala teplota? Meriam presne kazde rano, nevstanem z postele, stale tym istym teplomerom.. Nechapem tomu preco stale stupa teplota.. Mali ste niektora taky pripad?
@kukku ja pockam ked mi vynecha a tak na treti den po vynechani sa testnem
@alka127 diedatko,,je nadherne gratulujem,,,,
@kukku
@peteva85
ahojte,ja uz rozmyslam,ci si to vsetko nenahovaram,min.tyzden som sa citila viac tehotna ako tento 🙂 ja si teplotu nemeriam nakolko nevstavam rano o rovnakom case,takze by to u mna nemalo vyznam pravdepodobne...ja som si jeden test uz robila,negativny,ale to este bolo priskoro,ja som taka nedockava,som mala proste taky vnutrony pocit,ze ano,ale test ma sklamal...ale tak sa utesujem trosku este tym, ze to bolo fakt skoro a snad sa toho 6.9. potesim a skusim testnut ako kukku az take 3 dni po meskani...tak nam drzim palce, nech nam to cakanie rychlo prejde 🙂 a hlavne, nech vidime na teste dve ciarocky co najskor 🙂 teda uz v septembri 🙂
@alzbeta828 ani ja nevstavam stale rovnako, ale davam si budik na 5.15h a vtedy meriam.. Prvych par dni sa mi straaaasne nechcelo, ale teraz sa uz sama budim..
Aj ja dufam ze sa to nam podari.. Bola by sranda keby sme vsetky tri mali cca rovako termin.. ten jeden dva dni hore dole 😀
@peteva85
@alzbeta828
Ja si nastavím budík na 6:00 a presne 10 minút pred vstávam 🙂 Už som si vybudovala vnútorný budík 😀 Aj ja som už robila test, akurát včera, ale nič, tiež si myslím, že to bolo ešte skoro. Ja by som bola veľmi rada, keby to tento mesiac vyšlo, 20.9. mám totiž narodeniny 🙂
@peteva85
@mentolka28 ahojte to je nahoda 🙂 aj ja mam dostat mrchu 7.9 🙂 moj muz sa dost snazi o tretie je to jeho sen cele leto a zatial nic.. ja to necham na nahodu.. minuly rok som zial v 12 tyzdni potratila ☹ a odvtedy sa aj bojim aby sa to nezopakovalo :/ som tu nova dufam ze nevadi 🙂
@alzbeta828 Môj synček už má 7 rokov a bolo neplánované dieťa, ale vôbec to neľutujem 🙂 O druhé sa pokúšame cca 3. mesiac, intenzívne 2. mesiac 🙂 Bude to dosť veľký vekový rozdiel ... no dúfam, že to zvládneme 😎
@majusa4444 Vitaj medzi nami, držíme Ti palčeky 🙂
@kukku dakujem 🙂 u nas bolo prve tiez neplanovane 😎 ale druhe bolo planovane a zadarilo sa az po vyse pol roku 🙂
@kukku
tak my tiez tak nejak, ze 3. mesiac tak intenzivne, prve nam vyslo na hned na prvy sup, tak som aj preto tak trochu sklamana, ze to nejde tak lahko aj tento krat, som si to predstavovala asi moc lahko... ja mam inak segru o 7 rokov mladsiu a sme super kamosky, tak s anemas coho bat, bude to v pohode 🙂
@majusa4444
to je super, ze je manzel do toho celeho taky zaangazovany 🙂 ja mam totiz trochu pocit, ze v mojom pripade, ja chcem viac ako on, ale tak to beriem tak, ze chlapi... 🙂
kazdopadne drzim ti palce, mozno budeme znova kocikovat v rovnakom case 🙂
@alzbeta828 No veď práve ... aj ja som si to predstavovala tak, že to pôjde hneď na prvý šup, ako pri prvom, ale asi to nebude také jednoduché 😀 Nevadí, aspoň si môžeme toto obdobie plne vychutnávať, bez akejkoľvek ochrany 😉
@alzbeta828 a kolko ma prve babo rokov?
@kukku
to je sice pravda, ale ja by som aj tak chcela, nech to ma aj nejaky vedlajsi ucinok 🙂 ale tak snazim sa brat to stale pozitivne, ze to nie je az tak dlho, odkedy sme sa zacali snazit...aj sa snazim na to nemysliet,ale da sa to 🙂
@majusa4444
moje prve babo ma ako tvoj eduard, 2 roky a 1 mesiac, 20.7. mal narodky 🙂
@alzbeta828 jej no pekne 🙂 moj mal 1.7 :D
majusa4444
a aky je?poslucha?lebo ten nas je taky mrnko,ked sme niekde,ale ked je doma,je jak sidlo 🙂 tvoj uz je asi ostrielany, sa naucil od starsieho braska, nie? 🙂
@alzbeta828 Nemyslieť na to je nemožné 🙂 Nikdy v živote som sa takto nesledovala ako teraz 😀
@kukku
no ved prave,sa snazim zamestnat mzsel nejako,aby som nad tym nerozmyslala, ale aj tak je to stale tam, mozno to fakt az prilis chcem, mozno by som mala zvolnit,ale pochybujem,ze to tomu pomoze,aj to prve sme chceli a planovali,tiez som na to myslela a vyslo to...a ty si aj absolvovala nejake lekarske vysetrenia alebo take nieco?alebo manzel?
@alzbeta828 Ja mam dievcatko 3r a chceme druhe dietatko.. v marci som tesne pred Velkou nocou- na Zeleny Stvrtok bola na kyret. Missed abort
Dcera sa nam podarila hned na prvy mesiac snazenia a tajne som dufala ze to takto bude aj teraz. Vo febr. som tiez na 1x otehotnela, ale bohuzial sa to zle skoncilo.. Dali sme si pauzu a snazime sa teraz druhy mesiac.. Tak uvidime
@majusa4444 Vitaj medzi nami.. Sranda uz sme styri adeptky na meskanie mrchy v rovnakom case.. Bodaj by prisla az o 9mes 😀 😀
@kukku presne tak, ved ked sa snazis otehotniet tak si vsimas vsetko na sebe.. na mna tiez kamoska sa "vykricala" ze preco to tak prezivam, mam tomu nechat volny priebeh a nemysliet na to.. ale da sa to?! neda..
@alzbeta828 Mne zatiaľ dr. robil len klasické vyšetrenie a poslal manžela na spermiogram, na ktorý je objednaný 11.9.. Hovoril, že mi zatiaľ nebude dávať nič, treba počkať na manželove výsledky a až potom budeme riešiť čo ďalej 🙂 Teraz sa čoraz častejšie stretáva s problémami zo strany mužov, tak som zvedavá na výsledky.
@kukku
no ved toho s aj ja trochu obavam, len manzel sa brani tomu vysetreniu,ze co stresujem,ze to este nic neznamena,ze sa nam tak kratko nedari...no chlapi...lebo ja som bola na vysetreni takom klasickom a vsetko ok,tak neviem...mozno fakt len stres a moc chcenia...
@peteva85
tak to ma mrzi,to si neviem ani predstavit,ale tak dobre ze sa nevzdavas a ides dalej...urcite to teraz vyjde, aj keby nie hned tento mesiac 🙂
ale tak super, ze mame uz doma tych nasich drobcov - velkacov, co nam robia radost 🙂
A nielen sa sledujem, ja už mám vybratý aj kočík 😀 Manžel o tom ani počuť nechce, vraj ma bude počúvať až keď test ukáže // 😀
@kukku
no sak ten moj tiez, ze ci sa nemozeme bavit aj o niecom inom...🙂
ale tak ked mna toto teraz trapi a riesim to...
ja som uz kukala aj klokanku na nosenie babatiek 🙂
ja som piata adeptka 😀 teda ak nevadi ze sa vam tu vtieram 🙂
@kukku vidis, ty si aspon mozes vyberat kocik, mne to mm zatrhol a to este ani tehotna nie som . 😀
@mentolka28 Vitaj medzi nami 🙂 A prečo Ti manžel zatrhol výber kočíka? Inak aj ja len kukám na nete, čítam diskusie a už sa začínajú objavovať aj v našom meste, a ja ako blázon, chodím za nimi a sledujem kočík, či by bol dobrý aj pre mňa 😀
Minule som uvidela jeden u nás v Tescu a vždy som chodila tak, aby som sa s nimi stretla, už som si myslela, že na mňa zavolajú ochranku 😀 Aj som sa ich chcela spýtať, či sú s ním spokojní, ale keď som sa lepšie zamyslela... čo im mám povedať, že akurát plánujeme dieťa a vyberám si kočík...určite by ma považovali za blázna 😀 😀

ahojte,
@alzbeta828
@kukku aj ja mam dost pobolievanie v podbrusku ale tak to nepripisujem tehotenstvu. mna totizto zacalo pobolievat hned po ovu takze tym to nebude. nejak neverim zeby to vyslo na 1x , kedze sme mali sex len raz a aj to 5 dni pred ovu 😀 inak ja mam dostat 7.9. uz sa neviem dockat kedy mi skonci, nech sa mozme tomu viac venovat. 😀