Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@erika26277 gratulujem 🙂
@kukku dakujem skusim dufam,že to pomože 🙂
vsetkym novym tehotnym uprimne gratulujem 😉 ja mam dnes 24 DC a strasne vela spinim, akoby som to mala uz kazdu chvilu dostat, takze tehotna isto nie som...to ma ani tak nemrzi, ako skor to, ze v stredu ideme do chorvatska a zase sa tam budem otravovat s tamponmi a vlozkami... 😠 mne sa prosto vzdy zadari tak super naplanovat dovolenku akurat na moje dni 😅 tak pekne snazilkujte, dufam, ze ked sa vratim, tu bude kopec dalsich uspesnych tehuliek 😉
jeeeej tak tu sa nam to poriadne rozbehlo, dva tyzdne dovolenky za mnou a od vcera uz opat v praci 🙂 dovolenku sa skoncila mrskou ale nevadí pokračujeme dalej v snažení. všetkym tehulkam silno drzim palce aby to dotiahli do krasneho konca 🙂 a nam snažilkám príjemné snažilkovanie 😉
@erika26277 GRATULUJEM, teším sa a dúfam, že sa čoskoro pridám aj ja 🙂
@karingalova Ja užívam kyselinu listovú a Duphaston (okrem toho, že upravuje menzes, tak dobre vplýva pri udržaní oplodneného vajíčka)....
@erika26277 Gratulujem a prajem Vám obom veľa zdravíčka....
Ahojte, rada by som sa pridala k teme 🙂 snazime sa od augusta, teda prvy krat tento mesiac, ale vyzera to tak, ze sa nam tento krat nepostastilo, test mam negativny, ale je to zatial iba 7 dni od mozneho oplodnenia, co je asi skoro na testovanie...kedy najskor myslite, ze by mi test mohol ukazat relevantny vysledok? 🙂
@erika26277 Ahoj,smaozrejme aj ja gratulujem 🙂 😉 🙂)pekné tehotenstvo.
@gabrielapatrik Tak super dakujem...Aj ja vám želám aby vám to vyšlo čo najskor....tiež som kedysi mala taký istý nazor ako ty píšeš isť do práce,mať viac koruniek,a tak,no zmenilo sa to vomne....takže tak. 😀
@alzbeta828 Ja si myslím, že je to zbytočné si robiť skôr ako pred vynechaním menzesu (i keď robím občas opak :D)... Prajem veľa šťastia...
baby veľmi pekne Vám ďakujem....... a budem vás informovať, keď pôjdem k dokimu.... 🙂 🙂
ahojte babenky jedna pani mi poradila jonášovu metodu už som si to objednala tak budem čakať jej sa podarilo do 3mesiacov otehotnieť a čakali na bábo 4roky tak za vyskušanie nič nedám 🙂
@karingalova a mas pocit,ze by sa vam nepodarilo babo bez toho? Uz dlho sa snazite?
Ja by som chcela tieto veci skusat az keby sa nam nedarilo aspon 2 roky. Ale chapem,ze ked velmi tuzis po babatku,tak je to logicka vec. Ja som na tu metodu citala viac nazorov a su aj dobre aj zle. Niekto pise,ze to pomohlo a iny,ze zbytocne vyhodene peniaze. Ja si myslim,ze vela v tom robi aj psychiks. Ak budes mat na papiery,ze vtedy a vtedy sa to podari,tak sa to podari- lebo tomu veris 😉
@typa neviem ci sa to podari bez toho uvidime tento mesiac budem mat viac casu na draheho mam volne vikendy tak budeme spolu a je to aj v tej psychike a viem ze ked tuzim velmi po babetku tak sa to moc nedari.
@alzbeta828 Tak ta pekne vítam medzi nami🙂Držím pršteky nech sa čím skor zadarí🙂
@kukku No ja verím, že čoskoro tu uvidíme aj tvoj testík s //🙂
@drnduliak Krásnu dovolenku prajem🙂
@karingalova Ahoj, mozem sa ta opytat, v com spociva ta Jonasova metoda?
ahoj @typa, ano uz sme na Slovensku, mame toho vela, kedze sme si teraz kupili auto aj byt, ale snazime sa uzivat si rodinu, slnko a volnooooo 🙂 no po tom mikropotrate sme si dali troska oddych a znova ideme snazilkovat takze 2.kolo zacina, tak sa tesime 😉 a ty ako si na tom? Ako sa dari vam?
@lencika2 som na Teba myslela,ze ako sa mas. Len som nechcela otravovat,ked ste sa stahovali. Poznam to a je to straaasne otrava. Mas dobry pristup,uzivajte si vsetko a co najviac a potom sa aj mimi podari. My sa mame dobre. Muzicek poslucha 🙂 Dnes mi pridla mrska ale o 5 dni skor,co ma trochu soklo. Ale to bude v poho. Od zajtra mame navstevu,takze nam to celkom vyhovuje. A ked navsteva odijde,tak snad aj mrska pojde 🙂
@typa este sa vraciame naspät do Anglicka, takze sme sa nestahovali iba sme ho kupili a uz treba len pol roka vydrzat a uz ostaneme konecne tu domka 🙂 nechcela som uz po tom pisat sem ma to odradilo, tak uz len ked bude nieco priamo na mna tak napisem alebo ked najdem na testiku dve // 😀 Tak dufam ze to uz bude coskoro 😉
@hanya1 Čakám, kedy sa môžem testnúť, mám také vnútorné tušenie, že sa to podarilo, ale nechcem to zakríknuť 🤐 Začala som merať aj teplotu, ale len po ovulácii, mrchu by som mala dostať okolo 5.9., tak uvidíme 😉 Zatiaľ žiadne príznaky, len ma v podbrušku pobolieva, ale možno sú to len príznaky mrchy.
@kukku
ahoj,mam presne take priznaky ako ty, to pobolievanie v podbrusku, len neviem, ci si to opat nenahovaram...mas aj nejake ine pocity okrem toho podbruska, nejake zmeny na prsiach alebo tak?mam to tiez dostat 6.9. tak som zvedava, snad teda nepride 🙂 drzim palce aj tebe, nech sa zadari, resp. nech je uz zadarene 🙂

Babenky všetkym snažilkám držím palčeky nech vám to vyjde a tehulkám gratulujem 😀
Ja idem vo štvrtok dokimu a už sa hádam dozvieme či bude chlapček alebo dievčatko-už chcem nakupovat vecičky bez pozerania na neutrálne farby 🙂