icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

mentolka28
31. aug 2012

@kukku dakujem 🙂 no lebo mam kocik po malom, ktory sa sice mne uz nepaci ale bohuzial je este funkcny 😀 takze nemam vymyslat. najhorsie je ze ja vlastne totalne nic nepotrebujem, vsetkeho mam po malom az az. ale kebyze bude dievcatko tak ma nic nezastavi 😀

alzbeta828
31. aug 2012

@mentolka
cau mentolka 🙂 ty ako dlho uz skusas? kukam, ze mas uz tiez dietatko 🙂

mentolka28
31. aug 2012

@alzbeta828 my este len prvy mesiac a aj to 5 dni pred ovulkou, cize urcite nic z toho. ale tak sa tesim ako hned po mrche zacneme. 🙂

kukku
31. aug 2012

@mentolka28 My sme kočík po prvom predali, lebo som druhé neplánovala. Aj nejaké veci zostali, ale je to už 7 rokov, snáď nebudem dávať novému človiečikovi staré veci 😀 Ale aj tak väčšina vecí je už od cca 2 rokov, a tie sú v pohode. A tajne dúfam, že teraz to bude dievčatko 😵

mentolka28
31. aug 2012

ja nechapem preco ma tak boli v podbrusku ale ze dost. dufam ze to nebude nejaky zapal. lebo si viem predstavit ak by som sla s tym ku gynek. tak mi povie ze to je len PMS. 😒 ale ja take nezvyknem mat. ☹

zuzkagu
31. aug 2012

Baby pridavam sa do vašeho "klubu", s mužom sme si povedali na dovolenke že chceme tretie dieťa aj ked viem že všetci budu na nas pozerať ako na blaznov že načo ešte sa zaťažovať tretím ale tak je to len naša vec. prave mi dnes v noci dorazila mrcha takže tento mesiac nam nestačili ani ty bociani čo lietali na dovči k našej drevenici ale tak aspom nas postrčili že mame isť do toho - pretože mne hlava vravi že nie ale srdce že ano a muž povedal tiež ano no a znamenie od bocianov 🙂 takže verím že čoskoro sa rozrastieme, MOje decka by sa potešili hlavne dcerka ta o inom ani nebasni
inak aj ja už mam kočik vybraty 🙂), pri synovi som mala košik už v 17 týždni doma pretože sa prestal už vyrabat a dopredavali posledne kusy a ja som ho velmi chcela
teraz mam vybrati peg perego Book plus sportivo (u nas na SK sa neda ešte kupit ale že možno už od jesene ano tak to je akurat 🙂 )

kukku
31. aug 2012

@mentolka28 Kým sme sa intenzívne nesnažili, vždy som mala mrchu načas, so strednými bolesťami, deň pred mrchou som mala 1x za deň hnačku - to bol pre mňa signál, že na druhý deň už príde a bolesti pred som nemávala. Od kedy sa snažíme, pred mrchou mávam silné bolesti, signál vo forme hnačky je preč, a cyklus sa predlžuje aj o pár dní. Počas mrchy mám tiež len stredné bolesti, ale o to viac krvi - ako keby to moje telo cítilo, že sa niečo chystá 😖 A niekedy počas cyklu mám také silné bolesti, ako keby ma išlo roztrhnúť z vnútra.

kukku
31. aug 2012

@zuzkagu Tak vitaj medzi nami 🙂 Som rada, že je nás už toľko, tak držím palčeky, nech sa nám darí 🙂

alzbeta828
31. aug 2012

ved to, ze mne to raz uz aj meskalo 11 dni a to mavam na den presne, ale test negativny,tak som sa uz bala, ze nieco nie je ok, ale nakoniec dosla mrcha,som myslela, ze umriem,take bolesti som mala...ale odvtedy uz zas pravidelne...uz som aj bola znova u gyn.nech kukne ci nemam nejaku cystu alebo nieco, co tomu brani,no som ok,tak neviem...zeby muz?no len ten o tom vysetreni ani pocut...
ved este uvidim, ze ako tento mesiac...
@zuzkagu
drzim teda palce, nech sa zadari, potom dame nejake hromadne stretko so staro-novymi kocikmi 🙂
@mentolka28
aj mna dost brutalne boli v podbrusku,tak sa tiez bojim,ci som neprechladla alebo nieco,no snad nie,mozno je to nejaky predcasny PMS...

karingalova
31. aug 2012

@lenka_b ahoj podla tvojho dátumu narodenia a presnej hodiny ti vyrátaju plodné dni kedy sa podari otehotnieť aj ked máš nepravidelný cyklus ja som si to objednala stojí to 21e ale máš to na celý rok vyrátané. pozri si na google -jonašova metoda maňa tam ti to pekne ukáže ako to vyzerá 🙂

lenka_b
31. aug 2012

@karingalova Dakujem velmi pekne 🙂 Este nikdy som o tom nepocula, tak preto som sa pytala🙂 Kedy si ti to davala vyratat? Ak sa nam nezadari normalnou cestou, tak by som to skusila. Ked vies - tych moznosti je neurekom. Som rozmyslala aj nad Fertility tests, ale ani pri prvom som to nepouzivala, tak sa nechavam prekvapit... Ale ked to je take tazke na to nemysliet 🙂 Vela stastia 🙂 Idem mrknut tu metodu na nete 🙂

peteva85
31. aug 2012

@mentolka28 Vitaj medzi nami.. 🙂
baby pijete niektora caj z alchemilky? Ja pijem teraz prvy cyklus- poctivo.. predtym som to flakala a jem aj Macu

erika26277
1. sep 2012

baby tieto závraty a pocity na zvracanie ma zničia, a prídu hocikedy..... nielen ráno, ale aj cez deň, večer a dokonca aj v noci, už neviem kedy som sa naposledy dobre vyspala..... ☹ ☹ ale musím vydržať , hádam to len niekedy skončí.....

alzbeta828
2. sep 2012

@peteva85
ja nepijem zatial nic,na co vsetko je alch.dobra?na upravenie cyklu alebo aj nieco ine?

kukku
2. sep 2012

Ahojte baby! Čo nového? Ja som robila dnes test - už som nevydržala - ale zatiaľ nič 😒 Ale ani žiadne predmenštručné špinenie, ktoré je u mňa dosť typické, tak mám ešte nádej 🙂 Teplota sa tiež drží hore, prsia ma pobolievajú, ale nič extra.

alzbeta828
2. sep 2012

ahoj kukku, ja som tiez nevydrzala,testovala som,ale negativne,totalne ☹ tak asi nic z toho...MS zatial nic,ale to je u mna este skoro,ja to citim tak den predtym...ale mam klasicke PMS,takze to nevidim ruzovo... ☹ trochu ma to zacina zmahat, som nejak asi negativne naladena, ze to zas nevyslo... 😢

kukku
2. sep 2012

@alzbeta828 Nevzdávaj to, treba pozitívne myslieť. Viem, že sa to ľahko hovorí, ale naozaj to pomáha 🙂

kukku
2. sep 2012

@erika26277 Drž sa 😉

alzbeta828
2. sep 2012

@kukku
ved aspon to ma drzi, ze uz jedneho drobca mam, tak snad je este sanca na druheho, ale je to demotivujuce vidiet tam stale len 1 ciarku, ked si tak clovek praje dve 😒
uz neviem, ako by som tomu pomohla,aj muzovi som uz naordinovala vitaminy, ale asi to teda este ziaden efekt neprinieslo...

nemate nejake tipy?

mentolka28
2. sep 2012

ahojte, vidim ze nie len ja som nedockava 😀 u mna samozrejme negativny, aj ked si stale nahovaram ze nejaka malilinka sanca predsa len je.
@kukku a neskusala si ovu test? niekedy vraj ukazu tehotenstvo skor ako tehot. testy. ja som vyskusala uz aj to a vysledok nicovate nic 😀

majusa4444
2. sep 2012

@kukku
@alzbeta828 ajojte..ja som tiez cela nedockava 🙂 uz nech je siedmeho 🙂 ale uz dnes citim podbrusko cely den chvilami..to znaci ze zasa nic ze pride mrcha do piatku na stopercent :( nevadi...mozno nabuduce 🙂

alzbeta828
2. sep 2012

@peteva85
a v akej forme beries tu macu?tablety ci prasok?a berie aj manzel ci len ty?tiez nad nou rozmyslam...od dalsieho cyklu asi vyskusam...minimalne manzel 🙂
pocula si o kotvicniku zemnom, nemas s tym skusenosti, ci to pomaha?

jancapp
2. sep 2012

Ahojte dievčatá, ako prvé držím všetkým palce. Aj my zakaždým čakáme, či sa nepodarilo, no teraz som sa dozvedela, že mám trošku problém, takže v očakávaní // tento mesiac nebudem, no snáď, sa nám do konca roka podarí 🙂

jancapp
2. sep 2012

@peteva85 Ahoj ja pijem čaj z alechem. no presne ako ty jeden cyklus som poctivo a potom som na to už zabúdala, takže bez výsledku. Macu bral manžel v práškovej forme, no keďže je problém vo mne, tak neviem aký mala efekt

marta2
2. sep 2012

@mentolka28 ahoj pocula som,ze niekedy su bolesti i ked ma zena ovulaciu

kukku
2. sep 2012

@mentolka28 Ovu testy som skúšala len na zistenie ovulácie, ale vôbec neukázali nič, aj keď som už vedela (podľa hlienu a bolesti), že ju mám 😒

@majusa4444 A možno bude prekvapenie a nepríde 😉

@alzbeta828 Keby som mala nejaký zaručený spôsob, tak už dávno mám // 😀

@jancapp Nejaký zdravotný problém? Tak držíme palce, nech je všetko čo najskôr v poriadku 🙂

majusa4444
2. sep 2012

@kukku nene 🙂 podla tohto viem ze pride na stopercent :D

kukku
2. sep 2012

@majusa4444 Tak nabudúce 😉 Skúšala si už merať bazálnu teplotu? Ja ju meriam prvý mesiac, tak som zvedavá, či naozaj klesne deň pred mrchou. Každé ráno prežívam trocha adrenalínu, keď čakám, či je ešte stále hore 😀

majusa4444
2. sep 2012

@kukku nie neskusala som si ju merat este 🙂

kukujka
2. sep 2012

ahojte ak mozem rada sa k vam pridam.tiez sa snazim o babo.mam uz 15mesacnu dceru a radi by sme k nej surodenca.mala sa podarila az po 2rokoch tak verim,ze teraz to bude pravy opak 🙂 🙂 🙂