icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

peteva85
7. sep 2012

@kukku Prave preto ze mam dostat az zajtra sa velmi nehrniem do testovania.. ako ma byt tak bude a chcem aby vysledok bol co najpresnejsi.. Mam nachystany 10-tkovy Mamatest a co som citala letak tak najpresnejsie ukaze az v den po vynechani..
Tak teda zamestnavam mysel aj telo aby ma to netahalo spravit si test skor - dom uz mame gala upratany 😀 😀

kukku
7. sep 2012

@peteva85 Tak môžeš prísť aj k nám, upratovať nemusíš, stačí, ak vyžehlíš tú kopu, ktorá ma straší už skoro mesiac 😀

momobobo
7. sep 2012

@peteva85 jéj a k nám môžeš prísť aj poupratovať lebo poslednú dobu tu trávim "trošku" viac času akoby som mala 😀 a čítam a čítam no asi si musím dať chvíľu pokoj a nechať tomu voľný priebeh aj keď by mi to veľmi vyhovovalo akby sa to tento mesiac podarilo 😉 . Práve teraz mám mrchu zajtra končí tak hurá na to 😀 😀 😀

peteva85
8. sep 2012

Babyyyy je to taaaaam, rano som testla a je pozitivny test. Ciarka je sice slabsia ako kontrolna ale je tam 🙂 🙂
Takze baby nabehnite do lekarne a kupujte Macu.. Neviem, no, mozno aj ona dopomohla ku otehotneniu 😉
Ostava uz len verit ze vsetko bude OK a nezopakuje sa april ☹

alzbeta828
8. sep 2012

@peteva
waw, gratulacia velika 😀 parada, som ti pisala, ze ti to vyjde 🙂 to je super, nasledujem tvoj vzor 🙂 drzim palce, nech je vsetko ako ma byt a babatko krasne rastie 😉 tesim sa,kedy sem zavesis prvu foto z utz 🙂 vela stastia 🙂

mentolka28
8. sep 2012

@peteva85 jeeeeeej, aj ja gratulujem 🙂 🙂 🙂 som velmi rada ze zatial aspon jednej z nas to tento mesiac vyslo. teraz som normalne ozila 😀 aj ja chceeeeem 😀
drzim palce nech je vsetko o.k. 🙂

kukku
8. sep 2012

@peteva85 Tak ešte raz gratulujem a neboj sa, všetko bude ok a o 9 mesiacov sa budete tešiť z nového člena rodiny 🙂

karingalova
8. sep 2012

@peteva85 gratulujem držím päste aby všetko bolo ok. a čo je to tá maca?

peteva85
8. sep 2012

@karingalova https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/maca-zazracny-prasok-ktory-nam-pomoze-k-tehotenstvu-2/ tu mas o tom viac.. Podporuje plodnost, tvorbu zdravych spermii, celkovo pozitivne vplyva na organizmus. Velmi vela bab kt ju uzivali tak alebo este v tom cykle kedy ju zacali alebo na druhy otehotneli..

momobobo
9. sep 2012

@peteva85 jéj to je supééééér tešíme sa určite všetky s tebou a držíme palčeky neboj všetko bude v najlepšom poriadku a dobre dopadne 🙂))

typa
9. sep 2012

ahojte babenky,ako sa vam dari? Pozeram,ze mame dalsiu tehulku 🙂
Mne byva uz 2 tyzdne vzdy vecer strasne tazko od zaludka. Keby som bola tehu,tak to chapem. Ale toto? Dufam,ze som chytila nejaky virus... ☹
Snad to prejde samo. Strasne nerada chodim k doktorom. Vysetrenie mi nevadi,ale neznasam cakat v cakarni. Stale mam pocit,ze tam nieco chytim :-\

drnduliak
9. sep 2012

ahojte holky, dnes sme sa vratili z dovce, ako to tu citam, vidim, august velmi plodny nebol, cest vynimkam @peteva85 😉 gratulujem🙂 ani nam to nevyslo, menzes mi prisiel dokonca o den skor, hned v 1. dovolenky, na porazenie... aspon ze bol taky seriozny, ked uz dorazil 😠 mala som take tusenie, ze to nevyjde, ale mozno to sposobili aj tie mocove cesty co ma trapili zrovna v plodne dni...aj manzel bol vtedy daky prechoreny, tak mozno aj dobre 😉 inak, tiez som dostala odporucenie na tu zazracnu Macu, co tu spominate, od tety co si k nej chodim kupovat sypane caje, takze som neodolala a kupila si jedno vrecusko, je to riadne nechutne, ale verme ze pomoze...zatial berem len ja, ked sa nepodari, od buduceho mesiaca tym zacinam krmit aj manzela 😀 tak si uzivajte snazenie, mna ten sex bez stresu z otehotnenia odrazu nejako velmi bavi 😅

alka127
autor
10. sep 2012

@peteva85 Gratulujem🙂

alka127
autor
10. sep 2012

Ahojte dievčatá🙂takže my sme už v 15tt...vo štvrtok som bola v poradni, všetko je v najlepšom poriadku, len si mám strážiť váhu🙂cez taký prístroj som počula srdiečko babatka, krásne bilo🙂najbližšie ma čaká 18.9. ultrazvuk, tak ked budem mat foto, ukážem vám🙂nejako sem nemam čas ani chodit, mám toho viac než dosť a to už nemam ani školu, teraz sa začínam sama sebe čudovať ako som to všetko zvládala🙂tak sa všetky držkajte🙂

karingalova
10. sep 2012

@alka127 budeme očakávať fotočku 🙂 a ako sa cítiš nebýva ti zle ? no my uvidíme či to vyšlo tento mesiac ak by nevyšlo nebudem sa stresovať nechám to na náhodu ked bude mať prísť príde 🙂 🙂

kalianka
10. sep 2012

Ahojte, ja mam dostat menz v piatok. Hadam nepride... ale zatial nic nenasvedcuje tomu, zeby prist nemal 🙄 skor naopak, myslim, ze sa v plnej parade hlasi mrcha... 😖

kukku
10. sep 2012

@kalianka Sme tu tak viaceré, že sme nečakali, ale predsa dorazila 😖 Neva, snažíme sa ďalej 😉

alka127
autor
10. sep 2012

@karingalova jasne, fotečku dam ak bude🙂už mi je lepšie, ale doteraz som nebola na tom najlepšie, ešteže Samko je taký dobručký, inak neviem ako by sme fungovali🙂len sa mi zdá že nejako veľmi rýchlo rastiem...už skoro nic neoblečiem, ani nechcem vedieť co bude ked budem v nejakom 30tt😀ržím pršteky nech už si aj ty tehulka, ak nie teraz isto to bude čoskoro🙂

mentolka28
11. sep 2012

ako je tu ticho , asi vsetky cakame na plodne dni 😀

bebe2013
11. sep 2012

tych 10 dni cakania po ovulacii je nekonecnych! Velmi si prajem II.

lenka_b
11. sep 2012

@peteva85 Blahozelam 🙂 Vela stastia 🙂

kukku
11. sep 2012

Dnes bol manžel na spermiograme a všetko je v najlepšom poriadku 🙂 🙂 🙂 Vraj máme skúšať a skúšať a skúšať 😀 Tak budeme skúšať 😀 Začiatkom októbra by som mala ísť k dr. na preventívku, keď sa dovtedy nestane zázrak, opýtam sa, ako by mi vedel pomôcť.

@mentolka28 Aj ja som si všimla, že je tu nejako ticho, u susedov v podobnej téme už majú cca 360 strán 😀
Baby, kde ste??????

peteva85
11. sep 2012

@lenka_b dakujem pekne. ku Dr sa chystam o tyzden ked bude 6tt+1 tak dufam ze mi povie ze je vsetko OK.

peteva85
11. sep 2012

@kukku Nooo ved to je dobra sprava, nie? Tak len skusat.. ved to skusanie je take prijemne 😀 😉
Drzim prsty aby sa cim skor podarilo..

kukku
11. sep 2012

@peteva85 Ďakujem 🙂

lenka_b
11. sep 2012

@peteva85 Budem drzat palceky 🙂 Aj ja som bola v 6 tyzdni a uz bilo srdiecko 🙂

alzbeta828
11. sep 2012

@kukku
tak to je super,ze je manzel ok 🙂 tak uz len sa snazit a snazit 😉 kedy mas plodne dni?

typa
11. sep 2012

tak co vam poviem, nic nove. Brucho boli akoby som mala dostat menzes. Mozno je to ovulka...ale tym som si nie ista 😒
Ale manzel sa snazi...niekedy by som povedala, ze az velmi 😉 😀
Tak snad sa mi to niekedy úpdari

alzbeta828
11. sep 2012

@kukku
a este sa ta chcem opytat, ci si sa dr. nepytala, kde to moze viaznut...ci vam nieco neporadil...

drnduliak
11. sep 2012

mne sa po nasadeni tej Mace normalne hadam aj predlzi cyklus, vzdy som mala ovulaciu okolo 12. dna, teda podla pozorovania hlienu, ale teraz uz 13. den od PM a hlien kde nic tu nic...dnes mierne zvyseny...som z toho zmatena, dufam, ze to nebude anovulacny cyklus 😠