Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@peteva85 nemeriam, som lenoch... 😅 hlien bol vzdy spolahlivy, ja mavam kratky cyklus len 25-27 dni, preto som podla mna aj ten hlien vzdy pozorovala skoro, uz od nejakeho 10 dna a teraz zatial nic, alebo len velmi malo, aj bolesti v bruchu som mavala zhruba na 12. den a teraz zatila nic, tak ma to prekvapilo..
@alka127 ďakujem no dufam,že to víde tento mesiac 🙂 posledné dni ma hrozne hlava bolí aj dneska strašná bolesť a nechcem sa zas dopovať tabletkamy ak by náhodou 🙂 ja dufam,že do konca roka sa zadarí potrebujem si už od práce oddychnuť je to už o nervy niekedy. teším sa na fotečky. a kolko si zatial pribrala?
@alzbeta828 Plodné dni by som mala mať cca od 16.9. Dr. zatiaľ nieč nerieši, vraj je na to ešte skoro, snažíme sa "len" 4. mesiac. On odporučil aj vyšetrenie manžela, vraj je teraz čoraz častejšie problém u mužov, ale našťastie, nie je to náš prípad. Jediné, čo mi povedal, že od 13DC treba keksíkovať každý deň 😉
@kukku
tak teda kazdy den? riesim tu dilemu uz dlhsie...tak nie kazdy druhy, resp. kazdy treti? ze aby tie spermie mohli dozriet ci co... 😖 doteraz ste to ako praktizovali? kazdy den? pred ovu teda aspon 😉
@alzbeta828 ja som tiez pocula ze nie je dobre kazdy den lebo nestihnu dozriet spermie...ale my to zatim neriesime, ked je chut, kaslat na nejake mudre navody 😉
@drnduliak
sak chut je stale, len ci ju netreba nejako krotit 🙂 pre dobro veci 🙂 ale vyskusam asi ten kazdy druhy den 🙂 istotka 🙂 ak sa nezadari, buduci mesiac skusime nieco ine 🙂
@kukku joj, tak mrcha by mala dorazit az koncom septembra - okolo 29.09.- ale nie som si ista, lebo posledny cyklus som mala 25 dni a predtym vzdy 28. Takze enviem - take bolesti mam prvy krat. Uvidime, mozno to bude teraz u mna kazdy mesiac, taketo ohlasovanie ovulky. Mne by to az tak neprekazalo. 😉 Aspon budem mat vzdy prehlad 🙂
@alzbeta828 Aj urológ hovoril, že najlepšie je každý deň, že to vôbec neovplyvňuje kvalitu ani kvantitu, ba naopak 😉 Takže keď je chuť, hor sa do toho, hoci aj viackrát za deň 😎
@kukku
fakt?no to je celkom fajn, lebo zas odsledovat si ovu uplne presne, aby to clovek vystihol, ze 2 dni pred a v den ovu je celkom tazke, ja ju nemavam uplne na den presne, prave naopak, ten jeden den hore dole a potom to dobre nevychadza s tym, ze raz za 2 dni...ked je to tak, tak problem vyrieseny 🙂 kazdy den je tym padom istotka 🙂 uz len nech sa chlapci dostanu, kde maju a spravia, co maju 🙂 predpokladam, ze ty uz pomaly aj praktizujes, ked od 13. dna vam odporucil ist naplno 🙂
ja si este musim pockat par dni po tebe 🙂
@kukku ahoj, tak uz ste zacali? ja mam este stale ms, az v piatok konci, potom cakat na ovu.... to cakanie je pre mna na tom najhorsie 😀 kiezby sme mali plodne dni stale 🙂
@alzbeta828 Chudáčik manžel mal 5 dní zakázané kvôli spermiogramu, už sa nevedel dočkať, kedy bude po vyšetrení 😀 Tak my sme už začali včera 😀
@mentolka28 Áno, už sme začali 😉 Ovulku by som mala mať cca od 16.9., tak už je načase 🙂 U nás sa na plodné dni nečaká, manžel by to chcel každý deň (aj ja), je to úplne iné ako doteraz, nemusíme si dávať pozor a nevieme sa nabažiť toho pocitu slobody 😀
@kukku
tiez som chcela zacat "trenovat" uz vcera, ale manzel zaspal 🙂 drzim vam palce, nech vam to vyjde 🙂
@kukku zaaavidim, idete na to dobre, tak sa to isto rychlo podari 🙂 to nie jak ja, ze dnes ano, zajtra nie.... 😀
@alzbeta828
@mentolka28
U nás je hlavným iniciátorom hlavne manžel, aj keď chodí na štyri smeny , vždy nájde nejaké riešenie, aby sa dalo keksíkovať 😀
Verím, že tento mesiac sa to podarí, a nielen mne, ale aj vám 😉
Kedy by ste mali mať ovu?
A ešte jedna rada (zo skúsenosti) - netlačte na manžela, ja som tú chybu urobila - keď som mala ovulku, tak sme museli hneď a teraz a vypomstilo sa to tým, že manžel mal z toho takú "traumu" že sa mu "to" nepodarilo. Takže už mu nič nehovorím, len si užívame 😀 A takto je všetko v najlepšom poriadku 😉
@kukku
tak to mame manzelov rovnako naladenych, v nasom pripade som to skor ja, kto to brzdi 🙂 ja muzovi nehovorim, kedy mam ovu, aj tak by to zabudol, on vzdy len zaregistruje, ze mam MS, ze pauza 🙂 ja by som mala mat ovu 19., ak ju budem mat v ten den, ako min.mesiac, ale den plus minus 🙂 no snad tento mesiac uz ziadna "pauza" nebude 🙂
@kukku mas pravdu, budem sa snazit mu nic nehovorit.
ja by som mala mat ovu az 21.
@kalianka no podla mna radsej skor ako neskor. aspon si neminula tolko testov co ja 😀
nevadi, ideme dalej. 🙂
inak, baby co mate chlapcekov a chceli by ste babu, nejdete skusit metodu par dni pred ovu? teda aspon zvysit sance na dievcatko? lebo mi to vrta v hlave, ale zas je mensia sanca na otehotnenie, tak neviem. ci to len ja tak vymyslam ? 😀
ahojte, tak my skúšeme prvý mesiac, ovul mám teraz niekedy - už asi končí zajtra, tak som zvedavá čo mi ukáže test, až po piatich dňoch si ho môžem urobiť - aby mi ukázal či som tehotná? skôr neukáže žiadny test?..
@nayli2004 obavam sa ze ani po piatich dnoch ti test neukaze, najskor tak 9DPO, aj to len niekomu. oplodnene vajicko sa uhniezduje 5-10 dni, az potom zacne produkovat hcg, to tiez nejake cca 2-3 dni trva.

@drnduliak nemerias si BT? Podla toho by si 100% vedela ze co sa deje..