Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@mentolka28 Ja mám preštudované všelijaké metódy na zvýšenie šance pre dievčatko, ale kedže sa už snažíme 4. mesiac, budem rada, keď sa to vôbec podarí a potajomky budem dúfať, že to bude dievčatko 🙂
@mentolka28 vraj spermie x preziju dlhsie ale tie ypsilonove su rychlejsie, preto su udajne neplanovane deti vacsinou dievcata...aj my to tak mame, prve dieta sme vobec neplanovali, vobec sme nemali styk asi 5 dni pred ovulaciou, ja doteraz nechapem jak to tam mohlo prezit...a mame princeznu 😉
@kukku no a preco potom musel mat tvoj manzel 5 dni pauzu kvoli spermiogramu? podla mne z toho logicky vyplyva, ze po urcitej pauze su proste spermie kvalitnejsie a je ich aj viac...kazdy inak povie...kazdopadne ich nepodcenujme, ako som pisala hore, mam potvrdene na sebe ze preziju aj 5 dni 😅
@mentolka28 @drnduliak
no nas pripad v podstate potvdrzuje tvoju teoriu, my sme dieta planovali a mali sme styk v den ovu a mame chalana 🙂
ale neviem kolko je na tom celom pravdy 😉 kym sme sa zacali snazit, tiez som premyslala o ovplyvnovani pohlavia dietatka touto metodou, ale vzhladom na situaciu budem rada, ked sa to vobec podari 🙂 ja som zo zaciatku velmi chcela chlapceka, ale coraz viac premyslam aj o ruzovych satockach 🙂 ale vravim, hlavne nech to uz bude 🙂 ani dvojicky nezneju zle 🙂
@kukku
a neodporucil ti doktor nejaky vitaminy alebo nieco podobne? akoze na podporu...ja k tomu svojmu ani nemam chut ist, aj tak by som sa k nemu dostala najskor o mesiac ak nie dlhsie 😒
@alzbeta828 Mne odporučil vitamíny LadeeVita, vraj majú dobrý vplyv aj na počet dozretých vajíčok. Ale zatiaľ nič iné. Začiatkom októbra mám ísť na preventívku, keď sa dovtedy nič nestane, určite budeme riešiť, ako ďalej 🙂
@kukku
a davas si ich? ak ano, ako dlho uz? ci to len teraz ti? a ty si nedavas nic ine? ja uz som taka maniacka asi 🙂
@alzbeta828 Vitamíny beriem asi týždeň a kúpila som aj alchemilku, tú pijem od 1DC. Včera som akurát našla u nás v meste ezoterickú predajňu, tam mi predavačka odporučila čaj s alchemilkou a nejakými bylinkami, ktoré sú dobré počas snaženia. Vraj sáčkový čaj nie je dosť silný, tak rozmýšľam, že kúpim u nej ten sypaný a budem čakať na zázrak 🙂
@alzbeta828 @kukku mne poradila teta v cajikovje predajni Macu, vraj je to "zazrak"...tak dam vediet na konci mesiaca, hihi 😀
@drnduliak
peteva85 otehotnela este v tom cykle, ked zacali aj s manzelom uzivat macu a pila alch.caj 🙂 tak drzim palce, aby zabrala aj tebe 🙂
@kukku
no ja tiez pijem alch.caj od 2 DC (MS mi dosla o den skor, nestihla som kupit 🙂 ) ten sypany, baby niektore pisali, ze je to hnusne, ale podla mna v poho...a tiez to budes tak pit, ze len do ovu? ja to mam tak v plane, co som sa docitala, tak neviem...
vy vsetky nieco pijete, len ja nic. ja ziadny bylinkovy caj neznesiem. tak dufam ze sa podari aj bez toho.
inak, bola som v tescu, a viete co som si kupila? always-ky niekolko balikov 😅 😀 hadam ich nebudem potrebovat 😀
@alzbeta828 Ahoj 🙂 já jsem začala pít alchemilku minulý měsíc a stalo se pro mě něco velice neuvěřitelného-dostala jsem MS na 27DC, jinak mi vždycky chodila až 47.den...takže doufám, že tomu tak bude i tento měsíc 🙂 ale zatím z toho mám dobrý pocit-rozhodně na to ta moje děloha nějak zareagovala 🙂 tak jsem zvědavá, co bude dál 🙂
@elzu
ahoj 🙂 no baby si to tu na MK velmi chvalia 🙂 tak snad pomoze aj pri snazeni...ja sice mavam pravidelny cyklus, ale ma vraj pomoct aj pri vystelke maternice, ze aby sa vajicko lahsie uhniezdilo, tak som zvedava 🙂
@mentolka28
keby si vedela, aky ja mam odpor ku vsetkym cajom a tabletkam a vitaminom umelym a podobnym zalezitostiam, ale pre tento pripad som spravila vynimku, tak dufam, ze sa oplati 🙂
Bola som sa spýať v ezoterickej predajni, či majú macu a ona na to, myslíte maku 😅 Ja som nevedela, že je to "maka" 😀 Už som zase múdrejšia 😀
@alzbeta828 Alchemilku budem piť len do ovu, vraj potom sa to neodporúča.
@drnduliak Keď mi to tento mesiac nevyjde, tak chcem aj ja začať s macou a naordinujem ju aj manželovi. Ktorú macu používaš?
@kukku
ja som tiez tak zatraposila v lekarni 🙂 presne ten isty scenar 🙂
no s tou alch.som to tiez tak planovala, tak som zvedava 🙂 snad to zaberie a v juni kocikujeme 🙂
@alzbeta828 Ano, ano, rozhodně pročistí dělohu... 🙂
tak tu macu by som este skusila, to je v tabletkovej forme, vsak? ale tak to az ked sa nam nepodari aspon dva mesiace. ma to nejaky vyznam ak to budem brat len ja? ci to musi aj manzel? nech mi nepovie ze to uz prehanam
😀
@mentolka28
no je aj v praskovej forme, ja som ale kupila v takych kapsuliach ten prasok - t.j.v tabletach...u nas to berie len manzel zatial, ak sa nam nepodari tento mesiac, tak zacnem aj ja brat...dufam, ze nebudem musiet, smrdi to dost a vraj je to hnusne 😖 tak ja som sa zatial prekonala len na ten alch.caj... 🙂
@kukku
@mentolka28
inak baby kukam, ze sme rovnako stare, resp. mlade 🙂
@alzbeta828 tak to si mi ani nemala hovorit ze je to hnusne 😖 ale tak ked chcem otehotniet co najskor, tak asi budem musiet preto aj cosi urobit.
nooo, mlade jak mlade 😀 inak ja uz o 3 mesiace mam 31 🙂
@mentolka28
ale ved ked prehltnes tabletku to nebudes citit tu chut 🙂
no ja mam 31 za 5 mes....na druhe babo tak akurat cas 🙂
@alzbeta828
@mentolka28
Tak ja som najstaršia 😀 31 budem mať o 8 dní, a čo by som si priala na narodeniny - len taký malý zázrak - zrodenie nového života 🙂
@kukku
tak to by bol krasny darcek 🙂 si ten dvojciarkovy testik mozes potom previazat poriadnou mašlou, na pamiatku 😉

@mentolka28 fuuu.. tak to sa ešte načakám.. 🙂 Ďakujem za info.