icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

drnduliak
12. sep 2012

@mentolka28 @kukku je beriem prasok, ma sa to rozpustit v troche vody alebo caju a vypit...je to hnusneeee..nabuduce si radsej kupim tabletky, tie budu asi znesitelnejsie...zacala som len tento mesiac...alchemilku neznesiem, to je cisty grc 😖

drnduliak
12. sep 2012

@elzu no nieco na tom asi bude s tymi bylinami, ja berem tu Macu a mam zase pocit, ze mam ovulaciu konecne v termine ako pisu knizky, a nie o tri dni skor...ja zas cely zivot bojujem s kratkym cyklom, co sa teraz samozrjeme hodi, lepsie ako cakat 40 dni 😅 ale inak je to hrozna otrava...tak mozno sa aj ja dockam toho 28 dnoveho, alebo radsej nech sa nedockam 😉

drnduliak
12. sep 2012

@lencika2 jeeej, super, gratulujem!!!! 😉

elzu
12. sep 2012

@drnduliak Taky přeju, aby mrcha už nepřišla...ale i kdyby přišla, tak aby přišla tak, jak si přeješ 🙂
Já bojuju s ovulací...resp.se mi nějak nechce ji začít sledovat měřením BT a ovulační testy buď minulý měsíc selhaly, nebo nepřišla ovu kvůli mému kojení... 🙂 no nevím, nevím...

lencika2
12. sep 2012

@typa dakujem krasne moja ale fakt sme sa teraz nesnazili ani nic ved este ked sme si pisali tak som ti napisala ze az teraz sa zacne 2pokus a bum 🙂 a ty ako?

lencika2
12. sep 2012

@drnduliak dakujem pekne 🙂

typa
12. sep 2012

@lencika2 ja som rada aj za Teba. Vtedy ma to velmi mrzelo,ked si bola taka sklamana. Ale toto co sa vam stalo bolo symbolom,ze s otehotnenim nebudete mat problem 🙂
Ja ani neviem ako so mnou... Teraz je to stvrty mesiac,co neberiem hak. Tak snad sa uz moje telo precistilo a budeme mat uz volne ruky 😉
Ale ja som Ti to aj vtedy hovorila,ze my sa neponahlame...

lenka_b
12. sep 2012

@lencika2 Srdecne Blahozelam 😉

lencika2
12. sep 2012

@typa no ja sa bojim aj teraz strasne skrz toho a ze tehotenstvo si treba uzivat, no ja ho asi cele alebo aspon 2trimestre prestrachujem urcite 🙂 tak drzim aj vam palceky, ja budem informovat co ako, tak ty dufam tiez nezabudnes 😉

elzu
12. sep 2012

@lencika2 Moc gratuluju a přeju hodně štěstí a zdraví pro vás oba tři-tebe, Mimi i tátu! 🙂

peteva85
13. sep 2012

@lencika2 Supeeer blahozelaaaam. Si na tom rovnako ako ja 🙂 Pridaj sa k nam https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/majove-babatka-2013-2/ do skupiny.

momobobo
13. sep 2012

@kukku @alzbeta828 @mentolka28 no dievčatá tak som vás tromfla zatiaľ iba vekom keďže v novembri mám 33 😀

@lencika2 super výsledok nesnaženia móóóc gratulujem a nestrachuj sa uvidíš všetko bude v najlepšom poriadku 😉

inak tie čaje čo tú spomínate no ja zatiaľ som nevyskúšala žiadny a doma momentálne tichá domácnosť takže tento mesiac to určite nestihnem 😢 ale nevadí budem držať palce všetkým vám ostatným 😵 😵 😵

momobobo
13. sep 2012

@peteva85 no dúfam že zavítate dievčatá ešte občas aj k nám hodíte nejaké foto pre inšpiráciu 😵 a pochválite sa ako sa vám darí budeme radi určite všetky 😉

hybrida
13. sep 2012

ahojte,dlho som tu nebola a ako vydim tak nas tu je uz vela ktorym sa postastilo 😉 Vsetkym buducim mamickam gratulujem a prajem vela zdravia 😉 My sme uz v 8 tt dnes sme boli na kontrole zacalo nam byt uz srdiecko a pani doktorka nam vystavila aj tehotensku knizku 🙂

alzbeta828
13. sep 2012

@momobobo
sak taky udobrovaci sex tiez nie je zly a este z toho mozno aj nieco bude 🙂
drzim ti palce, aby si na narodky dostala knizku - tehotensku 🙂

kukku
13. sep 2012

@lencika2 GRATULUJEM, držte sa 🙂

typa
13. sep 2012

@lencika2 je dobre,ze mas obavy,aspon si vsimnes,keby sa nieco dialo. Co sa samozrejme nestane 🙂 Ale snaz sa uzivat si tehu so vsetkym,co ta tam caka 🙂 Aj citis nejake priznaky?

lencika2
13. sep 2012

dakujem baby velmi pekne a drzim aj vam vsetkym palceky 😉

lencika2
13. sep 2012

@typa no budem sa snazit 🙂 ved praveze nemam, jedine vcera prvy krat mi prislo nevolno a krutila sa mi hlava ale vobec nic a ani zapchu nemam ale naopak kazdy den som aj 2x na velkej potrebe tak si musim poklopat, ze asi som z tych stastnejsich co nemaju priznaky, aspon zatial 😀

alzbeta828
13. sep 2012

@kukku
citis sa nejak inak po tom alch.caji?ja mam taky divny pocit v podbrusku, tak dufam, ze to nie je nic zle...

kukku
13. sep 2012

@alzbeta828 Nič nezvyčajné necítim, pijem ho len raz za deň, keď si naň spomeniem, tak aj 2x. Dnes skočím kúpiť ten sypaný, tak uvidíme, čo to so mnou bude robiť 🙂

alzbeta828
13. sep 2012

@kukku
hmmm...no sa asi aj moc pozorujem, neviem, ale mam taky zvlastny pocit, aj krize ma trochu bolia, tak ako ked idem dostat MS... no ma to prekrvit maternicu, tak to bude mozno aj tym, teda dufam, si to budem nahovarat, aby som nezacala stresovat...ja pijem ten sypany 2x denne jak pisu na krabicke, ale tak v podstate uz len par dni do ovu, uvidim ako potom...snad nam to pomoze 🙂

drnduliak
13. sep 2012

@lencika2 jasne ze sa nestresuje a uzivaj si svoj druhy stav 😉 treba mysliet pozitivne 😉

drnduliak
13. sep 2012

@alzbeta828 ja mam preste taky isty pocit z tej mace, ze ma bolia krize akoby som mala mat menzes, a pritom som este len v polke cyklu...a paradoxne vobec necitim vajecniky, ako vzdy predtym, je to nejake ine ako som zvyknuta...tak neviem, ci privela snahy nie je niekedy aj naskodu 😒

alzbeta828
13. sep 2012

@drnduliak
no ani ma nestras, ja tu macu zatial neberiem, ak sa nepodari, chcem zacat bud.cyklus...ale ja teda fakt neviem, ci to tak ma byt, mozno ze ano, ze sa tam vnutri nieco deje...pokial nepocitujem ziadne bolesti alebo podobne, tak to nebudem zatial nejako riesit...a ty tu macu budes brat cely cyklus, ci tiez len do polky? a ty uz mas mat ovu? sa pytam preto, ze pises, ze necitis vajecniky, ja ich citim len pred ovu a pocas nej...

drnduliak
13. sep 2012

@alzbeta828 ja to budem brat asi cely cyklus, co ja viem, nekazali mi dat si pauzu 😅 no bezne mavam ovulaciu okolo 12.-13 dna cyklu, poznam to podla bolesti vo vajecnikoch a hlienu, inak si nemeriam teplotu ani nic, poznam to len podla tychto priznakov...a teraz som mala od vcera len mierne zvyseny hlien ale vajecniky necitim a to uz mam 15. den, co je na moje pomery uz dost neskoro, to keby sme neplanovali dieta, tak uz sa veselo milujeme bez ochrany, lebo je po plodnych dnoch...a teraz proste mam pocit ze sa mi to posunulo o par dni

alzbeta828
13. sep 2012

@drnduliak
vsade citam, ze ta maca aj alchem.je prave proti MS bolestiam a podobnym veciam, mozno to fakt ma takto posobit, ze to prekrvuje tu oblast podbruska, uvidime na konci mesiaca... 🙂

alzbeta828
13. sep 2012

@drnduliak
no ja som zvedava, ako na tom budem ja, ja to tiez poznam podla hlienu, niekedy si spravim aj ovu test, ale BT nemeriam...ja mam zase skor pocit, ze s ami to posunie teraz opacnym smerom, ja mavam ovu 15.-16.DC, teraz mam pocit, ze dojde skor, tu alchem.pijem od 2. DC a MS som mala len 4 dni, co je na mna dost malo, normalne mavam 6-7 dni...tak neviem, som z toho trochu v pomykove, lebo som sa spoliehala na to, ze sa uz akotak poznam a teraz neviem...asi zbehnem kupit ovu testy, nech mam lepsi prehlad, ked sa snazime teraz...

alzbeta828
13. sep 2012

@drnduliak
mam na teba este jednu taku delikatnu otazku - mas po tej mace aj vacsiu chut na sex? 😉

drnduliak
13. sep 2012

@alzbeta828 no kazdy je iny, ale podla mna sa tym netreba nejako znepokojovat, pekne vydrzme do konca cyklu, potom sa zahada vyriesi 😉 inak aj ja som mala slaby cyklus tento mesiac, comu som sa aj tesila, kedze sme boli akurat na dovolenke...testy podla mna nekupuj, nepisu tu na ne dobre ohlasy