Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@alzbeta828 no ved to, mna manzel nahovaral uz od zimy, ale ja som ani za nic nechcela, ze to je este skoro, nech je cim vacsi rozdiel medzi detusami...stavim sa, ze keby sme zacali v zime, podari sa aj na prvy sup a by som mrncala, ze clovek si len spomenie na babo a uz ho aj nosi 😀
@drnudliak
no my sme to mali opacne, ja som si to musela vyprosikat to druhe dietatko 🙂 a teraz nic ☹
@alzbeta828 niekedy keď má "svoje" dni tak je taký čeríček, ale ináč všetko ide s ňou ľahko-ako pomasle.. 🙂 ja som už chcela asi nejako 2-3 mesiace dozadu, ale tatinko "nechcel" tak sme to nechali tak.. potom sa zase ja " nechcela" a nejako sme k tomu prišli nedávno.. 🙂 ako, ja tiež tragicky neberiem, ale-bol by najvyšší čas.. :😉
ahojte, môžem sa pridať? ja mám doma 4-ročnú neposednú slečnu a chceli by sme pre ňu súrodenca. Začiatkom mesiaca som vysadila HAK a rozhdoli sme sa že sa posnažíme o potomka 🙂 len som teraz chorá, na liekoch tak musíme chvíľku čakať :( ale rada sa podelím o skúsenosti ...
Našťasie mi nedali antiobiotiká, beriem trifed sirup, panthenol na cmúľanie a aerius tablety...
ten panthenol to je len vitamín D, tak ten by nemal robiť problém a ako pozerám na tých druhých tak sa neodporúča, ale nemyslím si, že som tehotná, lebo sme sa stihli snažiť len raza ovulácia by mi ešte len mala prísť :( ale teraz neviem či si ten liek dať alebo nie...
hm, takl dnes si ich radšej nedám, nebudem riskovťa, čo ak som v tom ... človek nikdy nevie, moje prvé bábo sa nám podarilo hneď na 1.krát 🙂
naposledy, včera 🙂
hm, vieš že ani neviem, predtým som mala menštruáciu, priateľ bol v nočnej....a tak, prečo?
myslíš, že na 1.krát by sa mi to zasa podarilo? hm neviem, ešte keď som prechladnutá.... mala by som mať okolo 30.9. alebo 1. 10., neviem. doteraz som mala pravidelný menzes ale po vyadení HAK sa to asi toršku naruší...
ja som pred prvým bábom neužívala, užívam ju s prestávkami asi 3 necelé roky 🙂 veď uvidíme, ale rada by som si našla 2 pásiky na testíku? ozaj kedy si robíte testy, až keď vám mešká menzes?
OK, inak ja som Angelika 🙂 ja si tiež urobím až pri meškaní, myslím že skôr to fakt nemá význam ...

@drnduliak
no keby som vedela, ze to nebude take lahke, tak si predtym nedavam stale taky pozor...ale vies, ono ked nechces, tak sa to prave stane 😉