Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
teší ma 🙂 veru tak, ve´d uvidíme, až mi bude lepšie určite budeme snažilkovať 🙂 myslím si, že teraz je ten správny čas a to som sa prednedávnom bála 🙂
u mňa je to však iné, ja som totiž rozvedená 🙂 teraz žijem s priateľom a nebola som si istá či je pripravený na dieťa, či nebude robiť rozdiely a tak, ale vidím, že veľmi si aj on želá bábo 🙂 tak sme sa nato dali.... veru, Sofi, to je moja malá, sa nemá s kým hrať a nechcem aby bola jedináčik 🙂
hm, nebolo to síce jednoduché, ale s pomoci malej som to zvládla a spoznala super človeka, chceme spolu ostať už navždy, so vštkým čo k tomu patrí, svadba, dieťa a tak 🙂
už teraz na Sofii vidím, že jej chýba niekto s kým by sa hrala 🙂 a mne tiež chýba, keď vídim tie maminky s bruškami všade naokolo 🙂 a tiež už mám svoj vek, ty si o dosť mladšia ešte postíhaš veeeeeeeľku rodinku 🙂
Ahojte holky Alchemilky 🙂 mám na vás, co kontryhel pijete, prosbu o radu...piju ji druhý měsíc...dnes jsem začala hodně silně špinit, a to na 13DC...nemáte s tím někdo zkušenost?
@typa Děkuju! 🙂 nevěděla jsem, že při ovu může být špinění...ono mě to totiž dost zaskočilo, protože to sice není krev, ale je to dooost silné...ale asi se spíš přikláním k té hormonální dysbalanci kvůli tou, že kojím...a pomalu uzrávám k tomu, že s kojením seknu...beztak už je čas...
presne tak, zdá sa mi, akoby sa doteraz tie ženy skrývali a zrazu je ich tehuliek strašne veľa 🙂 a tých malých bábätiek, kočíkov, proste všetkého 🙂
jee, ale vas tu je 😀 co je super samozrejme 🙂
tak kto kedy zacina testovat? mne este len zajtra konci ms, tak ja sa este nacakam....
@mentolka28 22 mi chodí mrška-tak uvidíme... začneme testovať, ak bude meškať..
no a máš pravdu..je nás tu ako maku.. 🙂
@huncut @lucka120 ja som asi sibnuta ale hrozne by som chcela dievcatko 😅 hoci uz jedno doma mam 😅 ale ked si predstavim vsetky tie krasne ruzove vecicky co mam odlozene, maslicky, satocky, celenky...juuuj, dufam, ze do nich zachvilu budem obliekat dalsiu princeznu...tak ale jasne, ze ani chlapca by som nedala do hniezda, ale podla mna dievcatka clovek lahsie vypiple, su menej "kazivejsie" na zaciatku, ale zase chlapi maju vsetko v zivote lahsie...tak babo rad, no 😀
@drnduliak Asi tak, ako aj u mňa.. naša malá chodí skoro každý deň v ružovom..až sa niekedy mm pýta, či mi náhodou nešibe z tej ružovej farby.. keď som vravela, že by sme maličkej urobili celú ružovú izbičku, tak len zagúľal očami a bolo.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som posadnutá ružovou faaarbou! 😀 😀 😀 😀
@drnduliak tak s tym by u mna bol problem, ja zas neznasam ruzovu, fialovu a cervenu 😅
mne je v podstate jedno co to bude, aj ked ja osobne by som pre zmenu brala dievcatko ale zas na druhej strane by som chcela pre Adamka braceka. tak som zvedava ako to nakoniec bude 🙂
@lucka120 az teraz som si vsimla ze mas taku malu dcerku a uz chces druhe 🙂 fuha, obdivujem, ja som taku odvahu nemala, na mna to prislo az teraz, ked je uz relativne samostatny. a ako naschval to teraz nepojde tak rychlo ako by som chcela 😀
@mentolka28 ved to, ze urcite je pekne mat parik, ale zase pre dievcatko je sestricka myslim pristupnejsia a zase chalan chce jasne ze len chalana...viete co by bolo najlepsie? najprv "parik" dievcat a o x rokov "parik" chlapcov, a bude aj vlk syty aj baran cely 😀 😀 😀
@mentolka28 vidíš to...Lilli má 10 mesiacov-kým sa to narodí a zadarí..bude mať aj niečo cez dva.. viem čo robím.. radšej skôr ako už by som potom nemohla otehotnieť.. ☹

@huncut Ja som Lucia 🙂 istota je istota.. 🙂 zbytočne by som sa sklamala..