icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

lucka120
13. sep 2012

@huncut Ja som Lucia 🙂 istota je istota.. 🙂 zbytočne by som sa sklamala..

huncut
13. sep 2012

teší ma 🙂 veru tak, ve´d uvidíme, až mi bude lepšie určite budeme snažilkovať 🙂 myslím si, že teraz je ten správny čas a to som sa prednedávnom bála 🙂

lucka120
13. sep 2012

@huncut ja som tiež taká bola.... najprv som chcela ja-ale mm nechcel.. potom chcel mm-ale ja som nechcela.. a teraz to nejako došlo na nás obidvoch.. 🙂 maličká má 4 rôčky, to je taký najvhodnejší čas na miminko 🙂 aby ste nemali vekový rozdiel 😉

huncut
13. sep 2012

u mňa je to však iné, ja som totiž rozvedená 🙂 teraz žijem s priateľom a nebola som si istá či je pripravený na dieťa, či nebude robiť rozdiely a tak, ale vidím, že veľmi si aj on želá bábo 🙂 tak sme sa nato dali.... veru, Sofi, to je moja malá, sa nemá s kým hrať a nechcem aby bola jedináčik 🙂

lucka120
13. sep 2012

@huncut jáj, takže si rozvedená.. no, veď za jedno to máš dobre..ak by si mala žiť s bývalým manželom, a nebolo by to "ružové" nebolo by to dobré.. a teraz keď vie, že priateľ je pripravený na miminko, tak hor sa do toho! 🙂 🙂

huncut
13. sep 2012

hm, nebolo to síce jednoduché, ale s pomoci malej som to zvládla a spoznala super človeka, chceme spolu ostať už navždy, so vštkým čo k tomu patrí, svadba, dieťa a tak 🙂

lucka120
13. sep 2012

@huncut tak to je super.. 🙂 ja tiež nechcem, aby bola maličká jedináčik.. to v žiadnom prípade.. 😅 .. nebolo by to ono.. ja som vždy chcela mať vééľku rodinku a stále na tom trvám 🙂

huncut
13. sep 2012

už teraz na Sofii vidím, že jej chýba niekto s kým by sa hrala 🙂 a mne tiež chýba, keď vídim tie maminky s bruškami všade naokolo 🙂 a tiež už mám svoj vek, ty si o dosť mladšia ešte postíhaš veeeeeeeľku rodinku 🙂

lucka120
13. sep 2012

@huncut určite jej chýba ten súrodenec..som si istá na 100% 🙂 určite sa Vám zadarí 🙂 som si istá!

elzu
13. sep 2012

Ahojte holky Alchemilky 🙂 mám na vás, co kontryhel pijete, prosbu o radu...piju ji druhý měsíc...dnes jsem začala hodně silně špinit, a to na 13DC...nemáte s tím někdo zkušenost?

typa
13. sep 2012

@elzu spinenie znamena zvacsa hormonalnu nerovnahu alebo ovulacne spinenie,co by mohlo byt ak mas 28 cyklus

huncut
13. sep 2012

@lucka120 juj bodaj by si mala pravdu... teraz mi je jedno či to bude chlapček alebo dievčatko, hlavne nech je to zdravučké... ty by si si čo želala?

elzu
13. sep 2012

@typa Děkuju! 🙂 nevěděla jsem, že při ovu může být špinění...ono mě to totiž dost zaskočilo, protože to sice není krev, ale je to dooost silné...ale asi se spíš přikláním k té hormonální dysbalanci kvůli tou, že kojím...a pomalu uzrávám k tomu, že s kojením seknu...beztak už je čas...

elzu
13. sep 2012

@huncut Jééé, to jsem ráda, že nejsem sama, co kolem sebe vidí samá bříška 🙂 takhle přesně jsem to měla i když jsem si začala přát Johanku-viděla jsem všude samá miminka a těhulky-a každé trochu nafouknuté bříško mi připadalo těhotenské 🙂

huncut
13. sep 2012

presne tak, zdá sa mi, akoby sa doteraz tie ženy skrývali a zrazu je ich tehuliek strašne veľa 🙂 a tých malých bábätiek, kočíkov, proste všetkého 🙂

lucka120
13. sep 2012

@huncut mne to je tiež jedno 🙂 len nech je to zdravučké 🙂 to je najhlavnejšie 😉

mentolka28
13. sep 2012

jee, ale vas tu je 😀 co je super samozrejme 🙂
tak kto kedy zacina testovat? mne este len zajtra konci ms, tak ja sa este nacakam....

drnduliak
13. sep 2012

@elzu moja svagrina to mala, najrpv silne spinenie a potom masivne krvacanie a praskla jej folikularna cysta, ale ak nekrvacas nejak intenzivne, tak zrejme len to ovulacne spinenie...

drnduliak
13. sep 2012

@zabka888 dost drahe na moj vkus, 30 g tusim za 5€...to by malo vydrzat mesiac, lebo odporucena denna davka su 3g

lucka120
13. sep 2012

@mentolka28 22 mi chodí mrška-tak uvidíme... začneme testovať, ak bude meškať..
no a máš pravdu..je nás tu ako maku.. 🙂

drnduliak
13. sep 2012

@huncut @lucka120 ja som asi sibnuta ale hrozne by som chcela dievcatko 😅 hoci uz jedno doma mam 😅 ale ked si predstavim vsetky tie krasne ruzove vecicky co mam odlozene, maslicky, satocky, celenky...juuuj, dufam, ze do nich zachvilu budem obliekat dalsiu princeznu...tak ale jasne, ze ani chlapca by som nedala do hniezda, ale podla mna dievcatka clovek lahsie vypiple, su menej "kazivejsie" na zaciatku, ale zase chlapi maju vsetko v zivote lahsie...tak babo rad, no 😀

lucka120
13. sep 2012

@drnduliak ako, ja mám tiež po Lilluške koooooooooooooopec krásnych vecí-až mi to je ľúto, aby to muselo sedieť v skrini a by sa to nevynosilo.. 😅 dievčatko by sa hodilo-ale, nechcem vravieť dopredu, keď ani nevieme, či sa zadarí.. 😔

drnduliak
13. sep 2012

@jaruska8 @kukku ja som tiez brala HAK len rok, mne nesadla, mala som stale mykozy a uplne ma presla chut na sex, citila som sa ako v prechode, proste ziasne libido...ja jednoducho musim zazivat ovulaciu, inak by zo mna vela ten moj chlap nemal 😅

drnduliak
13. sep 2012

@lucka120 ze? tie veci pred dievcatka su rozkosne, tie chlapcenske mi pridu strasne strohe, sama modra, siva, zelena...nic moc. ja proste milujem ruzovu a fialovu, moje naj naj farby 😀

lucka120
13. sep 2012

@drnduliak Asi tak, ako aj u mňa.. naša malá chodí skoro každý deň v ružovom..až sa niekedy mm pýta, či mi náhodou nešibe z tej ružovej farby.. keď som vravela, že by sme maličkej urobili celú ružovú izbičku, tak len zagúľal očami a bolo.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som posadnutá ružovou faaarbou! 😀 😀 😀 😀

mentolka28
13. sep 2012

@drnduliak tak s tym by u mna bol problem, ja zas neznasam ruzovu, fialovu a cervenu 😅
mne je v podstate jedno co to bude, aj ked ja osobne by som pre zmenu brala dievcatko ale zas na druhej strane by som chcela pre Adamka braceka. tak som zvedava ako to nakoniec bude 🙂

mentolka28
13. sep 2012

@lucka120 az teraz som si vsimla ze mas taku malu dcerku a uz chces druhe 🙂 fuha, obdivujem, ja som taku odvahu nemala, na mna to prislo az teraz, ked je uz relativne samostatny. a ako naschval to teraz nepojde tak rychlo ako by som chcela 😀

drnduliak
13. sep 2012

@mentolka28 ved to, ze urcite je pekne mat parik, ale zase pre dievcatko je sestricka myslim pristupnejsia a zase chalan chce jasne ze len chalana...viete co by bolo najlepsie? najprv "parik" dievcat a o x rokov "parik" chlapcov, a bude aj vlk syty aj baran cely 😀 😀 😀

lucka120
13. sep 2012

@mentolka28 vidíš to...Lilli má 10 mesiacov-kým sa to narodí a zadarí..bude mať aj niečo cez dva.. viem čo robím.. radšej skôr ako už by som potom nemohla otehotnieť.. ☹

huncut
13. sep 2012

@drnduliak juj to máš pravdu, kopec tých krásnych malinkých ružových šatôčiek, sukničiek, ale aj modré predsa nebudú na zahodenie 🙂 ja by som bola za chlapčeka, taký pekný párik 🙂