Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
ahojte baby,chcem sa k vam pridat.. mam za sebou prvy mesiac snazenia a som presne ako vy ostatne. klasicky mam vsetky priznaky sledujem sa ako nikdy a dufam... 🙂..rada by som sa takto koncom mesiaca rozlucila na cas so svojou MS a privitala dve ciarocky :P...drzim vsetkym palce, nech nemusime cakat dlho a nech sa zadari 🙂
@typa Je to zlé 😝 ☹ Už len počkať na mrchu a zase celý kolotoč odznova 🙄 Už začínam byť z toho celého dosť zúfalá 😢 Ale dúfam, že toto obdobie prejde ☹
Ale aspoň sú tu také baby ako Ty, ktorým sa to podarí a to mi dáva nádej, že nič nie je stratené 😉
Tu je ten môj nešťastný graf: http://www.fertilityfriend.com/home/kukku
baby mne tiez vcera prisiel menzes a musim povedat ze konecne!!!po 10 dnoch spinenia a na 30 DC som uz nanho cakala ako na spasenie 😖 som si konecne vydychla a zaciname odznova 😉 dufam, ze to vyjde 😎
@typa no neviem, asi ani nie, tento tyzden som zle dopadla so stitnou zlazou, dnes som mala krce v podbrusku a na nohavickach som si nasla take hnede flaky.zajtra idem k dr a som zvedava, co sa dozviem 😒 mala som ist az v utorok, ale bojim sa a cakat. a este do toho som ochorela tento tyzden, tak to mi tiez zrovna dobry pocit nedava, ze je vsetko ok 😒
@typa Ani nemluv 🙂 ale díky 🙂 předevčírem jsem myslela, že mi šibe-stála jsem na oslavě u kamarádky se sklenkou vína v ruce a cítím v břiše takové zvláštní vibrace (něco jako když jsem cítila úplně první pohyby Johanky v bříšku)...včera jsem byla tak mrtvá, že za mě muž usel jít udělat Johance snídani (a nebylo to tou oslavou, šli jsme spát v deset)...a dneska ám pro změnu v břiše pocit jako by zítra měla přijít MS... :D takže u mě asi tak :D CHAOS :D
@zuzik1983 ahoj , chcem sa spytat na stitnu a problemy co si spominala. Ty si zistila az v tehotenstve ze mas daco s nou? my sme sa zacali minuly mesiac tiez snazit. Ide o to ze cela moja rodina ma nieco so stitnou a ked som donutila po nejakych problemoch doktora aby ma poslal endokrinologicke tak ta zistila ze mam zle vysledky..a ked mi opakovala krvne tresty boli zrazu dobre...tak ma poslala do kelu ze ved mi to kolise a ze to nic nie je...Neviem ci to nebude problem v tehotenstve a nemam nejako donutit ingnorantov doktorov aby s tym daco robili, Tebe co zistili?..ak sa smiem spytat.🙂
@elzu dakujem pekne
@radka288 mne zistili zvysenu funkciu stitnej zlazy.ja som mala pocit, ze vsetko neni v poriadku asi tak mesiac pred otehotnenim.ale v tehotenstve som mala hrozne problemy na zaciatku, tak som povedala gynekologycke moje podozrenie a ona ma poslala na endokrinologiu a moje podozrenie sa potvrdilo, ale uz bolo neskoro, lebo v tom tyzdni som potratila 😒
Holky, já už jsem si snad vsugerovala i těhu nevolnosti 🙂 dneska jsem snědla po Johance oběd, pak si asi za hoďku dala kafe a sušenku...šla si s Malou lehnout, naplo mě a letěla jsem k míse...no fuj...Johanka je vpohodě, bříško nevypadá, že by ji bolelo, zato já jsem jak přejetá...a v břiše pocit na MS...ach joooo, už chci zpátky svůj starý cyklus, sice byl nekonečně dlouhý, ale aspoň jsem věděla na čem jsem, teď po té Alchemilce je to fakt bída...

@typa veď uvidíme, počkám si či príde MS a keď nedorazí urobíme ďalší testík 🙂