Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
jaj baby a k tomu chudnutiu...... skúšali ste zumbu? ja som po roku chodenia na zumbu a menšej úpravy jedálnička zhodila celkom za 14 mesiacov 19 kíl...... vrelo odporúčam....... keď som vo februári otehotnela, tak som prestala chodiť...... a teraz som síce 10 dní po potrate...... ale za taký týždeň začnem chodiť znovu...... tam sa aspoň odreagujem, prídem aj na iné myšlienky........ a verím že v lete nebude problém začať nové tehu......snáď sa zadarí..... 🙂 🙂 🙂
@juranka no zo srdca mi hovoríš 😀 ja som si tiež pomyslela, že škoda, že tá teta nebýva u nás 😀 ja mám tiež väčšie prsia (teraz ešte väčšie, lebo počas tehu sa mi zväčšili a už sa nedali naspäť 😕 no ale tak možno sa ešte dajú aj keď schudnem (teda dúfam, aj keď mm sa z nich teší 😀 )
@alka127 hej idem skúsiť zatiaľ minimálne obmedziť chleba a neskôr úplne vysadiť, tak drž palce, ja zas držím palce na konzultáciu a gratulujem k dopísaniu DP 😉
@lusyla1 no ja som dnes bola u gyndoša a čakala som tam od pol deviatej a od neho som vyšla o jedenástej :( tiež neznášam čakanie a dnes mal nejako plno, dokonca niektoré žienky si veselo pricupitajú o dosť neskôr ako ja, zaklopú, že chcú len recept a potom tak strávia pol hodiny 😠 .
@alka127 mňa to tiež čaká, na rok mám bakalárske ....... 😒 😒
@erika26277 hej ja som tiež pred tehu chodila na Zumbu, a teraz chcem začať chodiť tiež, ale keď som sa dnes pýtala dokyho, že či už môžem cvičiť, povedal, že môžem začať ale poslabšie, nič pri čom sa spotím a zadýcham, no skoro som umrela, baby, vy poznáte také cvičenie, pri ktorom sa dá nezadýchať a nespotiť???
@sandrittta bola som mnou v nemocke jedna babenka, otehotnela 5 mesiacov po sekciii.....žiaľ to pre ňu tiež nedopadlo OK, mala zamĺnutý potrat ako ja v 10 tt....... doktorka jej povedala, že maternica nebola pripravená na ďalšie tehu po sekcii, že to bolo skoro......ale je to podľa mňa individuálne u každej......držím palce......
@maryennn1 mne zas povedal, že tých 10 až 14 dní nemám cvičiť, dnes je 11 deň po zákroku......tak od budúceho pondelka hádam aj začnem.....hlavne kvôli tej nálade a všetkého , zabudnúť a prestať myslieť pozitívne, lebo doktor mi povedal že najdôležitejšie pre ďalšie tehu je byť psychicky vyrovnaná, kľudná a v úplnom poriadku......hlavne po tej psychickej stránke, aj keď jemu sa ľahko povie, že? ale viem že tanec mi pomôže..... 😵 😵
@erika26277 och veď ja by som tiež už chcela začať presne aj kvôli tej nálade ako píšeš, lenže teraz neviem asi začnem pomaly, postupne najprv doma a potom pôjdem aj na tú zumbu, neskôr by som chcela pridať aj skákanie na trampolíne, vraj je to fasa 🙂
@sandrittta tak to Ti verím,že si ruku necítiš aj my sme sa istý čas uspávali na rukách..ale teraz zaspávame už pri Spievankove 😀 len pustíme a spíme...lebo u nás nejak nefunguje to,že položiť do postieľky a zavrieť dvere 😅 a vyplakať ho nechcem nechávať,lebo sa mi zachádzal...a čo je bambuľke,že je taká nervozna??? my sme inak tiež dosť nervozny,lebo sme chorý...
@michaella7 no to ozaj netusim ale myslim ze to bude z pocasia.. Ktore spievankovo mate??
@sandrittta no to počasie je desné...už len čakáme na teplo ako na spasenie..my máme obidve 1 a 2 🙂
@sandrittta no dost skoro sa idete snazit, to chce odvahu mat deti tak skoro po sebe
@lusyla1 a co mas nejaky problem so stitkou?
@michaella7 pri spievankove sa da aj spat? 😀 u nas nehrozi, ona pri tom tancuje . ja jej to pustim pred spanim, aby sa unavila.
@zuzik1983 tak vy si tancujete pred spaním??? ináč tiež dobrý spôsob ako unaviť dieťa 🙂 😀 no veru u nás to funguje ako uspávanka 😀 on je ináč strašné šidlo,neobsedí ani sekundu na mieste ale už máme taký rituál,že večer mu urobím "pelech" na gauči,oblečieme do pyžamka a zapneme Spievankovo..pár pesničiek zaspievajú a my spíme 😀
@sandrittta pekne ta vítam medzi nami🙂
@maryennn1 konzultácia dopadla dobre, pochválil ma, zajtra ideme do tlače, konečne, na toto som čakala 🙂 na to, že som vobec nespala, som fit, nechápem zo seba 🙂
@erika26277 ja som tiež rozmýšlala nad Zumbou, no koli kolenám na to možem zabudnut ☹
@erika26277 tak to ti držim palčeky, aby si to zvladla 🙂 ja som štastná že už končím 🙂
@alka127 to, že si fit, to bude tými endorfínmi, čo vylučuje tvoje telo z dobre odvedenej práce 🙂 gratulujem, už len dotiahnuť štátnice a hurá na snaženie 🙂
...inak ak chceš cvičiť tak, aby si nezaťažovala kĺby, super je vodný aerobic alebo skákanie na trampolíne... a neviem ako to zvládnem bez tých rožkov 😒 už dnes som si jeden dala 😅 😅 😅 ale ja to skúsim a možno sa podarí, ale klobúk dole pred tebou, že si bez chleba už rok 🙂
@maryennn1 ved to, tie hnusné štátnice...trochu zrelaxujem a hned od buduceho týždna sa opäť ponorím na čara odbornej literatúry 🙂 Dakujem, na začiaktu to nebolo jednoduché, ale zaťala som sa a išlo to 🙂 ako prvé by som skusila zatial iba doobedy vypustit pečivo 🙂 skus, za to nič nedáš🙂
@alka127 tak doobedu s tým nemám problém, lebo ja na raňajky väčšinou jem ovsené vločky, ovocie, a biely jogurt, to sa mi tak strieda alebo zmixujem všetko dokopy 🙂 ja mám problém s večerou, vôbec neviem čo by som mala jesť na večeru, keď nie chleba alebo pečivo z maslom, syrom a zeleninou 😅 nože poraď čo ty večeriaš?
baby este mam otazku k tomu femibionu 800... ten aj podporuje otehotnenie alebo "len" dava vnutro do poriadku, ze v pripade ze otehotniem tak budem v lepsej forme ale na schopnost otehotniet vplyv nema? mozno blba otazka ale fakt neviem :/
@michaella7 tak to mas jednoduche uspavanie, nasa je tiez strasne sidlo, neobsedi na jednom mieste ani 2 minutky a ked pocuje hudbu to uz tym duplom nie.ja ju uspavam s flaskou v postielke, inak nezaspi a krici, dokedy ju nema.
@lusyla1 takze to mas tiez zvysenu ako ja? ja som nastastie zvacsenu zlazu nemala.tiez mi to zistili pocas tehotenstva, ale mala som podozrenie uz pred tehu
@burelka no podla mna len dava len to vnutro do poriadku, myslim, ze vplyv na otehotnenie nema ziadny
@burelka myslím, že fembion 800 skôr zabezpečuje správnu hladinu kyseliny listovej hlavne u tých žien, ktoré nemôžu kyselinu listovú dobre metabolizovať. No a dostatočný príjem kyseliny listovej zaisťuje správny vývoj plodu v tých skorých štádiách tehu. Toľko som ja o tom vyčítala, takže myslím si, že na podporu to veľmi nie je, ty si ním vlastne pripravuješ telo na tehotenstvo a je dobrý ako prevencia pred vývojovými vadami plodu. Tak dúfam, že som pomohla 🙂
@zuzik1983 aj my sme sa tak donedávna uspávali,že fľaša mlieka musela byť 🙂 ale my ešte k tomu na rukách..pri Spievankove zaspáva cca 3 týždne...teraz je to ľahké..ale Tebe rastie doma malá tanečnica 😀
@michaella7 ale to tiez neni bohvieake uspavanie, ona fakt bez tej flasky nezaspi

@tynamartina ďakujem....