icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

erika26277
16. apr 2012

@tynamartina ďakujem....

erika26277
16. apr 2012

jaj baby a k tomu chudnutiu...... skúšali ste zumbu? ja som po roku chodenia na zumbu a menšej úpravy jedálnička zhodila celkom za 14 mesiacov 19 kíl...... vrelo odporúčam....... keď som vo februári otehotnela, tak som prestala chodiť...... a teraz som síce 10 dní po potrate...... ale za taký týždeň začnem chodiť znovu...... tam sa aspoň odreagujem, prídem aj na iné myšlienky........ a verím že v lete nebude problém začať nové tehu......snáď sa zadarí..... 🙂 🙂 🙂

maryennn1
16. apr 2012

@juranka no zo srdca mi hovoríš 😀 ja som si tiež pomyslela, že škoda, že tá teta nebýva u nás 😀 ja mám tiež väčšie prsia (teraz ešte väčšie, lebo počas tehu sa mi zväčšili a už sa nedali naspäť 😕 no ale tak možno sa ešte dajú aj keď schudnem (teda dúfam, aj keď mm sa z nich teší 😀 )
@alka127 hej idem skúsiť zatiaľ minimálne obmedziť chleba a neskôr úplne vysadiť, tak drž palce, ja zas držím palce na konzultáciu a gratulujem k dopísaniu DP 😉
@lusyla1 no ja som dnes bola u gyndoša a čakala som tam od pol deviatej a od neho som vyšla o jedenástej :( tiež neznášam čakanie a dnes mal nejako plno, dokonca niektoré žienky si veselo pricupitajú o dosť neskôr ako ja, zaklopú, že chcú len recept a potom tak strávia pol hodiny 😠 .

erika26277
16. apr 2012

@alka127 mňa to tiež čaká, na rok mám bakalárske ....... 😒 😒

maryennn1
16. apr 2012

@erika26277 hej ja som tiež pred tehu chodila na Zumbu, a teraz chcem začať chodiť tiež, ale keď som sa dnes pýtala dokyho, že či už môžem cvičiť, povedal, že môžem začať ale poslabšie, nič pri čom sa spotím a zadýcham, no skoro som umrela, baby, vy poznáte také cvičenie, pri ktorom sa dá nezadýchať a nespotiť???

erika26277
16. apr 2012

@sandrittta bola som mnou v nemocke jedna babenka, otehotnela 5 mesiacov po sekciii.....žiaľ to pre ňu tiež nedopadlo OK, mala zamĺnutý potrat ako ja v 10 tt....... doktorka jej povedala, že maternica nebola pripravená na ďalšie tehu po sekcii, že to bolo skoro......ale je to podľa mňa individuálne u každej......držím palce......

erika26277
16. apr 2012

@maryennn1 mne zas povedal, že tých 10 až 14 dní nemám cvičiť, dnes je 11 deň po zákroku......tak od budúceho pondelka hádam aj začnem.....hlavne kvôli tej nálade a všetkého , zabudnúť a prestať myslieť pozitívne, lebo doktor mi povedal že najdôležitejšie pre ďalšie tehu je byť psychicky vyrovnaná, kľudná a v úplnom poriadku......hlavne po tej psychickej stránke, aj keď jemu sa ľahko povie, že? ale viem že tanec mi pomôže..... 😵 😵

lusyla1
16. apr 2012

@maryennn1 noo ja gyndu idem v pondelok 23 tak duufam ze tam nebudem dlho cakat som sice objednana na 11 ale poznam too ked sa takto predbehuju a a este aj rano oni idu iba na krv a suu tam tak dlhoo 😠

maryennn1
16. apr 2012

@erika26277 och veď ja by som tiež už chcela začať presne aj kvôli tej nálade ako píšeš, lenže teraz neviem asi začnem pomaly, postupne najprv doma a potom pôjdem aj na tú zumbu, neskôr by som chcela pridať aj skákanie na trampolíne, vraj je to fasa 🙂

maryennn1
16. apr 2012

@lusyla1 no veď to, ja chápem, že ak chcem len recept tak nebudem čakať v poradí, ale to sa dá vybaviť rýchlo, dnes ma takto minimálne tri ženy predbehli, som bola v koncoch, mm bol so mnou tak som ho potom aj poslala domov, nech sa tam nerozčuľujeme zbytočne dvaja.

michaella7
16. apr 2012

@sandrittta tak to Ti verím,že si ruku necítiš aj my sme sa istý čas uspávali na rukách..ale teraz zaspávame už pri Spievankove 😀 len pustíme a spíme...lebo u nás nejak nefunguje to,že položiť do postieľky a zavrieť dvere 😅 a vyplakať ho nechcem nechávať,lebo sa mi zachádzal...a čo je bambuľke,že je taká nervozna??? my sme inak tiež dosť nervozny,lebo sme chorý...

sandrittta
16. apr 2012

@michaella7 no to ozaj netusim ale myslim ze to bude z pocasia.. Ktore spievankovo mate??

michaella7
16. apr 2012

@sandrittta no to počasie je desné...už len čakáme na teplo ako na spasenie..my máme obidve 1 a 2 🙂

zuzik1983
16. apr 2012

@sandrittta no dost skoro sa idete snazit, to chce odvahu mat deti tak skoro po sebe
@lusyla1 a co mas nejaky problem so stitkou?
@michaella7 pri spievankove sa da aj spat? 😀 u nas nehrozi, ona pri tom tancuje . ja jej to pustim pred spanim, aby sa unavila.

michaella7
16. apr 2012

@zuzik1983 tak vy si tancujete pred spaním??? ináč tiež dobrý spôsob ako unaviť dieťa 🙂 😀 no veru u nás to funguje ako uspávanka 😀 on je ináč strašné šidlo,neobsedí ani sekundu na mieste ale už máme taký rituál,že večer mu urobím "pelech" na gauči,oblečieme do pyžamka a zapneme Spievankovo..pár pesničiek zaspievajú a my spíme 😀

alka127
autor
16. apr 2012

@sandrittta pekne ta vítam medzi nami🙂
@maryennn1 konzultácia dopadla dobre, pochválil ma, zajtra ideme do tlače, konečne, na toto som čakala 🙂 na to, že som vobec nespala, som fit, nechápem zo seba 🙂
@erika26277 ja som tiež rozmýšlala nad Zumbou, no koli kolenám na to možem zabudnut ☹
@erika26277 tak to ti držim palčeky, aby si to zvladla 🙂 ja som štastná že už končím 🙂

maryennn1
16. apr 2012

@alka127 to, že si fit, to bude tými endorfínmi, čo vylučuje tvoje telo z dobre odvedenej práce 🙂 gratulujem, už len dotiahnuť štátnice a hurá na snaženie 🙂
...inak ak chceš cvičiť tak, aby si nezaťažovala kĺby, super je vodný aerobic alebo skákanie na trampolíne... a neviem ako to zvládnem bez tých rožkov 😒 už dnes som si jeden dala 😅 😅 😅 ale ja to skúsim a možno sa podarí, ale klobúk dole pred tebou, že si bez chleba už rok 🙂

alka127
autor
16. apr 2012

@maryennn1 ved to, tie hnusné štátnice...trochu zrelaxujem a hned od buduceho týždna sa opäť ponorím na čara odbornej literatúry 🙂 Dakujem, na začiaktu to nebolo jednoduché, ale zaťala som sa a išlo to 🙂 ako prvé by som skusila zatial iba doobedy vypustit pečivo 🙂 skus, za to nič nedáš🙂

maryennn1
16. apr 2012

@alka127 tak doobedu s tým nemám problém, lebo ja na raňajky väčšinou jem ovsené vločky, ovocie, a biely jogurt, to sa mi tak strieda alebo zmixujem všetko dokopy 🙂 ja mám problém s večerou, vôbec neviem čo by som mala jesť na večeru, keď nie chleba alebo pečivo z maslom, syrom a zeleninou 😅 nože poraď čo ty večeriaš?

lusyla1
16. apr 2012

@zuzik1983 ano tźistili mi to ked som bola tehotna a uzivam L-thyroxin dnes som bola na konrole a cakam este na vysledky mala som zvysene hodnoty, som sj pribrala a mala som opuchnuty krk

lusyla1
16. apr 2012

@alka127 gratulujem k dopisaniu DP uz len statnice a uz sa mozete snazit o maleho anielika 😉

burelka
16. apr 2012

baby este mam otazku k tomu femibionu 800... ten aj podporuje otehotnenie alebo "len" dava vnutro do poriadku, ze v pripade ze otehotniem tak budem v lepsej forme ale na schopnost otehotniet vplyv nema? mozno blba otazka ale fakt neviem :/

zuzik1983
16. apr 2012

@michaella7 tak to mas jednoduche uspavanie, nasa je tiez strasne sidlo, neobsedi na jednom mieste ani 2 minutky a ked pocuje hudbu to uz tym duplom nie.ja ju uspavam s flaskou v postielke, inak nezaspi a krici, dokedy ju nema.
@lusyla1 takze to mas tiez zvysenu ako ja? ja som nastastie zvacsenu zlazu nemala.tiez mi to zistili pocas tehotenstva, ale mala som podozrenie uz pred tehu
@burelka no podla mna len dava len to vnutro do poriadku, myslim, ze vplyv na otehotnenie nema ziadny

maryennn1
16. apr 2012

@burelka myslím, že fembion 800 skôr zabezpečuje správnu hladinu kyseliny listovej hlavne u tých žien, ktoré nemôžu kyselinu listovú dobre metabolizovať. No a dostatočný príjem kyseliny listovej zaisťuje správny vývoj plodu v tých skorých štádiách tehu. Toľko som ja o tom vyčítala, takže myslím si, že na podporu to veľmi nie je, ty si ním vlastne pripravuješ telo na tehotenstvo a je dobrý ako prevencia pred vývojovými vadami plodu. Tak dúfam, že som pomohla 🙂

burelka
16. apr 2012

@maryennn1 jasne, dakujem baby 🙂
@zuzik1983

michaella7
17. apr 2012

@zuzik1983 aj my sme sa tak donedávna uspávali,že fľaša mlieka musela byť 🙂 ale my ešte k tomu na rukách..pri Spievankove zaspáva cca 3 týždne...teraz je to ľahké..ale Tebe rastie doma malá tanečnica 😀

zuzik1983
17. apr 2012

@michaella7 ale to tiez neni bohvieake uspavanie, ona fakt bez tej flasky nezaspi

alka127
autor
17. apr 2012

@maryennn1 Na večeru jem vacsinou to co na obed, len polovocnu porciu, alebo si dam nejakú zeleninku, ovocie, jogurt, výživu, podla toho co mam...U mna závisí vela aj od hodiny kedy obedujem, niekedy obedujem aj o štvrtej, ako dnes napr. som ešte nic nejedla, iba pila🙂

alka127
autor
17. apr 2012

@lusyla1 Dakujem, bolo to naročne, po 40hodinach som dnes ráni o jednej zalahla do postele, tesila som sa ako nikdy🙂

lusyla1
17. apr 2012

@alka127 tak to ti verim ze si sa tesila ja velmi rada spim a ked spim malo tak chodim ako bez duse a tebe sa necudujem ze si sa tesila ved spanok je dolezity ale ked musis byt hore tak to sa musi vydrzat aj s tolkou energiou kolko mas 😉