Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
Tak čo dievčatá ako sa vám darí?? Ja NEčakám budúci týždeň mrchu!!! Prsia (teda skor len jedno) ma bolí už asi 4 dni.. noo som zvedavá čo sa bude diať 😒
@zabka888 🙂 Moc držím pěsti, aby se to nečekání protáhlo na 9 měsíců a pak ještě dalších několik více měsíců :D
Já nečekám až do 19.9., ale mám nějaký divný cyklus (třeba dnes mám výtok jako by měla být dnes ovula-já ji teda na sobě nikdy moc nepoznala, ale takhle nějak si ten ovu hlen představuju, ale ovu test negativní, takže si to asi představuju blbě), bolí mě celý podbřišek jakoby na MS, jsem hrozně unavená, bolí mě záda a mám pocit jako by na mě něco lezlo, dva dny po sobě je mi hrozně na odpadnutí, dneska jsem si dokonce usela lehnout a zvednout nohy...a v dušičce mi plápolá plamínek naděje, protože jsem teď třetí cyklus pila Alchemillku a přestala před týdnem, když jsem to tak udělala v těch minulých dvou cyklech, tak mi do týdne přišla MS (v tom druhé dokonce do dvou dnů)...a teď ještě nic 🙂
@elzu no ja som mala tiež prvý mesiac snažilkovania také divné stavy, úplne ma napínalo, zle mi bolo, dalši mesiac ma neskutočne boleli kríže a nič.. teraz zas tie prsia aj vaječník ma pichal, ale nedávam tomu žiadny význam, uvidíme možno sa len veľmi kontrolujem 😀 mala by som s tým prestať, aj ked pravdu povediac tento mesiac nejako to snažilkovanie ani neriešim, som dokonca tesne po ovulke ani doma nebola s mojim, čiže asi zas nič nebude 😒
@elzu no dakujem, snazim sa kurirovat aj so zazvorom aj s harmancekom nech mi uvolni tie dutiny, najhorsie je, ze sa mi zda, ze malej sa to znova vracia, od nej som to chytila-potvorky nezbednej a teraz to chuda zase vyzera biedne 😖 lazaret ako vysity 😖 a samozrejme ide vikend, takze ak sa jej to zhorsi, jedine na pohotovost, boze uz ma to nebavi 😠
@drnduliak ahoj, tak ten duphaston beriem pocas ovu tyzdna v podstate mi to teraz dala na 11 dni a potom ak by sa nepodarilo, tak dalsi mesiac, znova len pocas toho tyzdna... a co sa tyka tych byliniek. Ta alchemilka sa pije max.3x denne. Tak mozno aj to je dovod, ze sa ti to tak nejako poprehadzovalo. Treba davat pozor na bylinky, oni su sice nenapadne ale ucinne 🙂 Tak nech sa nam zadari 😀
@drnduliak tak veru behá tu nejaký vírus, veľa ľudí je nachladnutých aj ja mám trošku nádchu ale horšie je že som začala predvčerom v noci cítiť také šteklenie a trošinku výtok, v robote včera to začalo byť silnejšie tak som zavolala dokimu a ešte že je taký zlatý, teraz bude týdeň preč tak mi kázal prísť hneď.... no a už mi pichol aj vyvolávačku :( takže tohtomesačné snaženie asi nebolo úspešné a na preliečenie také vkladacie čípky na 6 dní....
@zabka888 ja som tiež toho názoru, možno práve to prílišné snaženie a sledovanie všetkého má vplyv na naše telo, veď psychika dokáže tiež urobiť svoje :( ja som tento mesiac totálne vystresovaná, odkedy som vysadila HAK veľa papám, čo u mňa nebolo zvykom a pritom len chudnem a chudnem :( keby aspoň ten testík bol pozitívny 🙂 hádam sa raz dočkám....
baby tak my odkladame snazenie o mesiac, dnes som bola s malou na pohotovosti, uz som ju nemohla v noci pocuvat ako kasle, tak sme hned vyfasovali atb a detska hned na mna pozrela, ze nech pekne idem k vedlajsim k dveram, lebo ako tak na mna hladi, som na tom horsie ako to moje dieta 😖 a veruze som aj sla, a veruze som ani ja neodisla bez atb 😠 ale je mi fakt nahovno a nema zmysel to odkladat, uz 5 dni cakam, ze mi bude lepsie a je mi stale len horsie...jasne, ze nebudeme nic riesit ked mam lieky a je mi nanic, takze tie dve ciarky budu u mna aktualne az buduci mesiac, duuuuufam 😉
@drnduliak myslím, že robíš správne, s liekmi netreba nič riskovať, radšej počkať, urobila by som to isté... ja tiže musím čakať kým dobriem tých 6 teda už len 5 čípkov na vkladanie, najprv musíme byť fit a potom sa pustiť do snaženie 🙂 určite to vyjde 🙂 🙂 musíme myslieť pozitívne... tak skoré uzdravenie obom 🙂
Baby, doktor mi okrem vyvolávačky dal aj také tabletky na vkladanie na vyliečenie toho svrbenia čo som spomínala POLYGYNAX, máte s tým nejaké skúsenosti, lebo píšu na ňom, že tehulky by ho nemali brať. Bojím sa že čo ak som náhodou tehu? MS stále nedorazila, už je to 3 deň od vyvolávačky a stále nič

@huncut no moj manzel sa mi uz smeje aka som zrazu nedockava...keby sme boli ako kozy stacilo by nam cakat len 21 dni a keby ako ovce, tak len 16 dni 😀 😀 😀 ale zena je ako krava takze musime preckat tych nekonecnych 28 😀 (tot zhrnutie od mojho muza veterinara) 😀 😀 😀