icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

zabka888
10. okt 2012

@huncut lebo prišla mrcha ☹ 😢

zabka888
10. okt 2012

@sanny228 ahoj, tak vitaj medzi nami 😉 dúfam že sa tu medzi snažilkami nebudeme musieť dlho stretávať 😉 😀

sanny228
10. okt 2012

@zabka888 ahooj 🙂 dakujem 🙂 tak to dúúúfam aj ja že to nebude dlho trvať 😉 zatiaľ len začíname od teraz pekne poctivo 🙂 lebo doteraz to bolo len také nechajme to na náhodu a uvidíme tak som nič neriešila ale ako si nám táto metóda nevychádza... :-/

zabka888
10. okt 2012

@sanny228 no ja neviem, ja zas to chcem radšej nechať na náhodu zatial ako sa stresovať meraním teploty a ovu testami 🙂 zatial beriem len skopr vitamínky a uvidíme či sa zadarí alebo bude potrebné riešiť to viac 😉

sanny228
10. okt 2012

@zabka888 tak ja tiež začala som brať vitamíny....no doteraz to bolo take ani som nesledovala plodne neplodne dni a tak...ze proste to bolo vtedy kedy sa nám chcelo...niekedy pár dní za sebou niekedy cele dni nič...a potom som si povedala že tak takto to asi fungovať nebude a tak som predvčerom začala testovať aspon s ovu testami aby som aspon vedela kedy mám plodne dni 🙂

zabka888
10. okt 2012

@sanny228 ja si zatial plodné di sledujem podla seba, ako to cítím a hlien, takže viem kedy mám ovulku 😉 my sa snažíme hlavne od 10DC po 20 DC 😉 potom už ako to príde 😀

sanny228
10. okt 2012

@zabka888 no ja máám dneska 15 den...no čiakra je stále velmi slabá...ale tak dufam že začne teraz silnieť už 🙂

zabka888
10. okt 2012

@sanny228 tak snád ano 😉 ja mám mrchu práve tak oddychujeme 😀

drnduliak
10. okt 2012

@huncut jaaaj, moja, no vyvolavacky su asi shit, ci uz je to vyvolanie menzesu alebo porodu 😝 mne vyvolavali porod a bola to riadna supa...a menzes som mala raz straaasne bolestivy, ked som brala tie tabletky na oddialenie kvoli dovolenke 😖 potom to prislo a skoro som sa zblaznila 😝 moje telo asi nelubi hormony navyse 😅

drnduliak
10. okt 2012

@sanny228 @zabka888 baby ja mam dnes 12DC a uz asi aj pomaly po ovulacii 😅 nejako ju tie ATB nastartovali, vcera aj dnes mam ten plodny hlien...ale straaasne sa bojim, lebo sme si povedali ze tento mesiac mame pauzu, ale na 6DC este ked som nemala lieky, sme boli spolu a teraz mam uplne nocne mory, ze ovulacia prisla skor a co ak tam nejaka ta spermia odvtedy prezila...uz mam jednu taku skusenost tak mriem strachom 😒 tolke lieky do seba stopem... 😒

sanny228
10. okt 2012

@zabka888 no tak to ti prajem aby budúci cyklus už všetko vyšlo tak ako máá 🙂

zabka888
10. okt 2012

@drnduliak nemaj strach, ja si myslím, že to nejako uškodiť nemože ešte len pri oplodnení 🙂 podla mna by bolo horšie ked by si bola napr.v 8tt nevedela by si to a brala by si ATB.. neboj bude to ok 😉

zabka888
10. okt 2012

@sanny228 dakujem, ja tebe prajem to isté aj ostatným snažilkám čo sú tu medzi nami 😉

drnduliak
10. okt 2012

@zabka888 no mam fakt stres, hlavne odvcera ako mam tien plodny hlien...ked som bola tehotna s malou a vobec nic som netusila, kedze sme nic neplanovali, tak sme boli na takej riadnej chatovacke a straaasne vela sme tam popijali, ska ako to uz byva 😅 a tiez som mrela strachom, ze to chuda bude poznacene, zatial nevyzera 😅 no ale lieky su asi horsie ako alkohol...boze ja som nepoucitelna 😠 😖 🤐

zabka888
10. okt 2012

@drnduliak neboj sa bude to ok ak sa náhodou zadarilo, fakt si myslím že to ešte takto v rannom štádiu nemá vplyv 😉

drnduliak
10. okt 2012

@zabka888 no vyzniem tu medzi tymi snazilkami ako idiot ale fakt sa modlim, aby sa nezadarilo 😅

zabka888
10. okt 2012

@drnduliak tak v tomto prípade ked sa bojíš je to pochopiteľné 🙂

huncut
10. okt 2012

@zabka888 aj mne, čo už... nabudúce 🙂

huncut
10. okt 2012

@drnduliak všetko je to umelo vyvolané, takže to musí s nami asi riadne zamávať 😝 ale mňa doteraz nič nebolelo, len dnes mám totálne citlivé prsia, akoby sa moi nalievali a to som nikdy počas MS nemala a tečie to stále rovnako, bez prestávky, mám tie maxi vložky ale to mi je nafigu ☹

elzu
10. okt 2012

Ahojte spolubojovnice 🙂 moc na vás myslím a držím pěsti! Já jse teď zahrabaná v knihách, takže jen tu a tam nakouknu, co u vás nového...já jsem stále nedostala MS, což mi přijde trochu divné, protože minulé dva cykly jsem po vysazení alchemilly max do týdne menzes dostala, ale teď stále nic. Kdybych měla stejně dlouhý cyklus jako minule, tak bych měla zítra dostat MS, kdybych udělala průměr ze všech posledních cyklů, tak ji dostanu až na 36DC a tudíž mám do 19.10. čas...ale jsem v hrozném stresu kvůli té státnici, skoro nespím, vůbec nestíhám, Johance rostou zuby...takže tento měsíc mé tělo a psychika dostává tak zabrat, že bych se ani nedivila, kdyby začlo totálně stávkovat 🙂
Držte se, babulky!!! 🙂

drnduliak
10. okt 2012

@huncut chudiatko, hadam ti to trochu ustane, to je na nervy, clovek sa ani z domu nevie pohnut...ale si v novom cykle!!! 😉 verim, ze to vyjde 😉

huncut
11. okt 2012

@drnduliak no niečo mi hovor a pohnutí sa z domu, ja som teraz bola dva dni v robote, od rána do večera, tak si to vieš predstaviť, ked som sa postavila, hotovo...rovno na vecko som utekala 😒 to je jediná utecha, že začal cyklus 🙂

zabka888
11. okt 2012

@huncut na budúci mesiac to už výjde!! MUSÍ!!! 😉

zabka888
11. okt 2012

@elzu a čo ty vieš, možno sa práve teraz zadarí 😀 ked to možno najmenej čakáš 😉 držím palce na štátniciach 😉

typa
11. okt 2012

ahojte,dnes som bola u dokyho 🙂 Srdiecko nam bije - vsetko v najlepsom poriadku 🙂

elzu
11. okt 2012

@typa Moooc gratulujeme!!! 🙂

erika26277
11. okt 2012

@kukku v pohode, kuku, ja mám termín v apríli 2012 a môj malý-veľký 😀 bude mať v januári 9 rokov........ takže ešte väčší vekový rozdiel......poviem ti mám kamošky, ktoré majú aj 12-ročný aj 15-ročný rozdiel medzi detičkami a nevedia si vynachváliť...... 🙂 🙂

erika26277
11. okt 2012

Ahojte babenky, dlho som tu nebola, ale prerábali sme celý byt, tak toho bolo akosi veľa a pri tom upratovaní sa aj notebook dakde schoval..... 🙂 🙂 ako sa máte? vidím že nejaké tehulky už zase pribudli... tak gratulujem a ostatným držím palčeky, nech sa čím skôr zadarí....... tak mi sme už 13+0tt, krásne rastieme a máme už 6,81 cm.......včera som bola na utz a krásne kotrmelce robíme, veselo šantíme....... všetko je našťastie v poriadku........... už aj nevoľnosti pomaly ustupujú, už sú neni každý deň..... 🙂 🙂, tak Vám všetkým držím palčeky.....

huncut
11. okt 2012

@zabka888 to aj ja hovorím, chcela by som byť do Vianoc tehu 🙂 tak si musíme držať palce 🙂

huncut
11. okt 2012

@erika26277 super, držím palce nech je všetko ok a užívaj si tehotenstvo je to najkrajšie v živote každej ženy 🙂