Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@zabka888 tak ja tiež začala som brať vitamíny....no doteraz to bolo take ani som nesledovala plodne neplodne dni a tak...ze proste to bolo vtedy kedy sa nám chcelo...niekedy pár dní za sebou niekedy cele dni nič...a potom som si povedala že tak takto to asi fungovať nebude a tak som predvčerom začala testovať aspon s ovu testami aby som aspon vedela kedy mám plodne dni 🙂
@huncut jaaaj, moja, no vyvolavacky su asi shit, ci uz je to vyvolanie menzesu alebo porodu 😝 mne vyvolavali porod a bola to riadna supa...a menzes som mala raz straaasne bolestivy, ked som brala tie tabletky na oddialenie kvoli dovolenke 😖 potom to prislo a skoro som sa zblaznila 😝 moje telo asi nelubi hormony navyse 😅
@sanny228 @zabka888 baby ja mam dnes 12DC a uz asi aj pomaly po ovulacii 😅 nejako ju tie ATB nastartovali, vcera aj dnes mam ten plodny hlien...ale straaasne sa bojim, lebo sme si povedali ze tento mesiac mame pauzu, ale na 6DC este ked som nemala lieky, sme boli spolu a teraz mam uplne nocne mory, ze ovulacia prisla skor a co ak tam nejaka ta spermia odvtedy prezila...uz mam jednu taku skusenost tak mriem strachom 😒 tolke lieky do seba stopem... 😒
@zabka888 no mam fakt stres, hlavne odvcera ako mam tien plodny hlien...ked som bola tehotna s malou a vobec nic som netusila, kedze sme nic neplanovali, tak sme boli na takej riadnej chatovacke a straaasne vela sme tam popijali, ska ako to uz byva 😅 a tiez som mrela strachom, ze to chuda bude poznacene, zatial nevyzera 😅 no ale lieky su asi horsie ako alkohol...boze ja som nepoucitelna 😠 😖 🤐
@drnduliak všetko je to umelo vyvolané, takže to musí s nami asi riadne zamávať 😝 ale mňa doteraz nič nebolelo, len dnes mám totálne citlivé prsia, akoby sa moi nalievali a to som nikdy počas MS nemala a tečie to stále rovnako, bez prestávky, mám tie maxi vložky ale to mi je nafigu ☹
Ahojte spolubojovnice 🙂 moc na vás myslím a držím pěsti! Já jse teď zahrabaná v knihách, takže jen tu a tam nakouknu, co u vás nového...já jsem stále nedostala MS, což mi přijde trochu divné, protože minulé dva cykly jsem po vysazení alchemilly max do týdne menzes dostala, ale teď stále nic. Kdybych měla stejně dlouhý cyklus jako minule, tak bych měla zítra dostat MS, kdybych udělala průměr ze všech posledních cyklů, tak ji dostanu až na 36DC a tudíž mám do 19.10. čas...ale jsem v hrozném stresu kvůli té státnici, skoro nespím, vůbec nestíhám, Johance rostou zuby...takže tento měsíc mé tělo a psychika dostává tak zabrat, že bych se ani nedivila, kdyby začlo totálně stávkovat 🙂
Držte se, babulky!!! 🙂
ahojte,dnes som bola u dokyho 🙂 Srdiecko nam bije - vsetko v najlepsom poriadku 🙂
@kukku v pohode, kuku, ja mám termín v apríli 2012 a môj malý-veľký 😀 bude mať v januári 9 rokov........ takže ešte väčší vekový rozdiel......poviem ti mám kamošky, ktoré majú aj 12-ročný aj 15-ročný rozdiel medzi detičkami a nevedia si vynachváliť...... 🙂 🙂
Ahojte babenky, dlho som tu nebola, ale prerábali sme celý byt, tak toho bolo akosi veľa a pri tom upratovaní sa aj notebook dakde schoval..... 🙂 🙂 ako sa máte? vidím že nejaké tehulky už zase pribudli... tak gratulujem a ostatným držím palčeky, nech sa čím skôr zadarí....... tak mi sme už 13+0tt, krásne rastieme a máme už 6,81 cm.......včera som bola na utz a krásne kotrmelce robíme, veselo šantíme....... všetko je našťastie v poriadku........... už aj nevoľnosti pomaly ustupujú, už sú neni každý deň..... 🙂 🙂, tak Vám všetkým držím palčeky.....
@erika26277 super, držím palce nech je všetko ok a užívaj si tehotenstvo je to najkrajšie v živote každej ženy 🙂

@huncut lebo prišla mrcha ☹ 😢