Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@zabka888 @huncut veru ja ja mam pocit ze sa v mojom okoli vrece roztrhlo s tehulkami 😉 fakt je asi babyboom, alebo sa nam to len tak zda, ked aj my velmi chceme? 😅 my sme tiez nikomu nevesali na nos, ze sa snazime, v rodine uplne nikomu, uz len to potrebujem pocuvat kazdy mesiac, ci som uz "v tom" 😝 aj muzovi som zakazala, co len nadskrtnut nieco svokre, lebo to by uz vedeli vsetci 😅 povedala som to iba kamoske, co sa mi tiez priznala, ze sa snazia 😵 nasi teraz zacali riesit lyzovacku na silvestra a velice nas vyvolavaju, no, aj by som sla, ale bohvie ci uz nebudem nahodou tehotna...a mamina ta uz pomaly dovolenku pri mori nabuduci rok planuje 😀 clovek mieni, pan boh meni...zatial nadsene vyberam destinacie s nou 😅
@huncut kukni si link http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... je to dobra stranka, venuju sa tam aj teplote, vplyvom liekov na cyklus... 😉
@drnduliak to len nám sa zdá, že je ich toľko okolo nás tžch tehu, lebo dovedy sme si to tak nevšímali 🙂 až teraz keď aj my by sme sa radi k nim pridali 😀 tak dovolenku plánovať môžeš, ve´d to je ešte ďaleko a hádam dovtedy budeme úspešné všetky čo sme na tejto stránka, bodaj by 🙂
@drnduliak tak to ano, ale asi bude naozaj aj ten babyboom 😀 ja som sa rozhodla, že už nič dopredu neplánujem, nechám veci plynúť ohladom bábatka 😉 čiže dovolenku si kludne naplánujem, aj lyžovačku a ked sa nepojde tak sa nepojde 😉 lebo naozaj čím viac plánuješ tým je to horšie 😖
@huncut ono to moze byt sposobene tou vyvolavackou. Mojej sesternici ju pichli a ked jej prisiel menzes tak odpadla. Mala ju vtedy cca 10 dni tak rozne silnu, ziadnu,slabu...
Ovulka moze byt rozne posunuta - dokonca kazdy mesiac moze byt inokedy. Odporucam merat bt - tam si to vies dobre odsledovat 🙂
@zabka888
Ahoj 🙂 Chcem sa opýtať,čítala som piatkovú diskusiu a spomenula si tam,že Tvojmu drahému zistili nejaké nerovnomerné hormóny v štítnej žľaze.To mu pri akom vyšetrení zistili?Cielene na štítnu žľazu?A to má vplyv na jeho spermie?Lebo,ja som si myslela,že problém so štítnou žľazou komplikuje otehotnenie len u ženy.
@dasiacik Ahoj. Ano, zistil mu to priamo endokrinolog. A sposobuje to aj problém u mužov, pretože sú veľmi lenivé spermie alebo sa dokonca ani netvoria ☹ Moj to ešte nemá celkom jasnú diagnozu a ešte sa nelieči, máme isť ešte na kontrolne testy a ked sa to potvrdí, tak mu nasadia nejakú liečbu.
@zabka888
To ma mrzí,ale neboj,bude dobré,moja 🙂 A to ste išli priamo ku endokrinológovi,či ste boli najskôr u obvodného a ten vás tam poslal?Pýtam sa preto,lebo ja sa teraz po menzese chystám ku svojej obvodnej,aby mi urobila testy na štítnu žľazu (neviem,či to vôbec robí obvoďák) a že či nemám vziať aj môjho,keď je to tak ako píšeš...
@dasiacik No my sme išli nevinne na vyšetrenie štítnej žlazy, len tak preventívne.. Ja ju mám v poriadku až na nejaké cystičky no a mojmu zistili tie hormony. Tak uvidíme čo bude na kontrole. Pevne dúfam, že sa mu tie hodnoty trochu dajú doporiadku 🙂 kedže to aj únava a stres mohol sposobiť, tak tajne dúfam že to už bude mať lepšie 🙂 Ja byť tebou išla by som aj s partnerom, lepšie je vedieť na čom ste na začiatku ako sa zbytočne snažiť a nevedieť prečo sa nedarí ☹

@zabka888 no sme na tom rovnako, tiež ked sme vonku len ukazujem malé bábätká 🙂 a v obchode detské vecičky, ach jáj aj ja už chcem kupovať výbavičku ☹