icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

zabka888
18. okt 2012

@kukku jj, dakujem za info 😉 vyskúšam 😉

karingalova
18. okt 2012

@janus24 ďakujem, veru už len snažiť sa snažiť a snažiť 🙂

huncut
18. okt 2012

@zabka888 ja som čítala že čím skor tým je to presnejšie 🙂

huncut
18. okt 2012

@zabka888 no a dnes tiež mám také špinenie ☹ ja už fakt neviem čo sa to v tom mojom tele deje ☹ mám otázku ak je ovulka tak aj pri keksíkovaní je veľa hlienu?

zabka888
18. okt 2012

@huncut ano?? fúha, tak to bude asi ozaj na veľmi skorý budík 😀

huncut
18. okt 2012

@drnduliak takže možno je to predzvesť blížiacej sa ovulácie, dnes som mala zasa špinenie ☹

huncut
18. okt 2012

@zabka888 tak som čítala, že niektoré si meruajú aj o 5 a skor, a potom spinkajú ďalej 🙂

zabka888
18. okt 2012

@huncut no to možeš mať aj ovulačné krvácanie.. aj ja to mávam, trvá to tak 1-3 dni 😒 ano, ja mávam dosť hlienu cez ovulku pri sexíku 😉

huncut
18. okt 2012

@zabka888 ale ja som včera pritom hlien veľmi nemala ☹ takže asi sa ovulka len blíži, vtedy by mala teplota klesnúť že? a terba keksíkovať každý deň, či lepšie každý druhý?

drnduliak
18. okt 2012

@huncut po ovulacii sa ti teplota zvysi. ja napr. nemavam krv pocas ovulacie ale viem ze vela bab to ma a niekde som citala ze laboratornymi testami az 90% zien ma pocas ovulacie slabunke krvacanie, ktore volnym okom ani nie je vidiet 😉 a hlienu by si mala mat postupne viac

huncut
18. okt 2012

@drnduliak ani ja som si doterza nevšimla krvácanie počas ovu ale možno to zmenilo to, že som vysadila HAK ☹ to celkom poprehadzovalo všetko vo mne ☹ tak uvidím, budem sledovať hlieník aj teplu a hádam sa k ovu dopracujem 🙂 a odporúčaju keksíkovať každý druhý deň?

drnduliak
18. okt 2012

@huncut noo podla mna ak beries HAK tak k ovulacii nedochadza, je blokovana...ja som pocula ze lepsie je kazdy druhy vraj kvoli dozretiu spermii ale niektori vravia ze je to jedno, hlavne, ze je chut 😉

huncut
18. okt 2012

@drnduliak no to som si aj ja myslela, že nedojde k ovulácii počas brania HAK, len dúfam že teraz ovulácia bude už bez problémov 🙂 juj ked ja na to musím stále myslieť a to asi nieje dobré ☹

drnduliak
18. okt 2012

@huncut uvidis podla tej teploty, ale to uz bude po nej...tak sa pekne snazte uz teraz 😉

huncut
18. okt 2012

@drnduliak včera sme snažilkovali 🙂 a ja sa budem riadiť tým, že každý druhý deň hádam to vystihneme 🙂

zabka888
19. okt 2012

@huncut moja lepšie je každý druhý a začať od 10 DC po 20 DC 😉 no mne tiež ete len začína, lebo tiež som bola pri keksíku nejaká sucha 😒 s tou teplotou neviem ako to je nemá byť skor vyššia?

huncut
19. okt 2012

@zabka888 no ja som si to pozerala a pred ovulkou by mala byť telota nižšia a po ovulácii sa zvyšuje až kým nepríde MS :( tak nejak by to malo byť, ja si meriam ešte len 4 dni tak uvidíme aký graf mi vyjde 🙂

huncut
19. okt 2012

@kukku ja si tiež meriam približne v rovnakom čase, dočítala som sa že 30 minút môže byť maximálna odchýlka aby si dostala správnu teplotu 🙂

kukku
19. okt 2012

@huncut A ešte by si mala byť v kľude cca 4hodiny pred meraním 🙂 žiadne behanie na záchod a pod. 😀 Ja si meriam o 5:45 a ako na čerta vždy musím ísť cikať okolo 3-tej 😀

zabka888
19. okt 2012

@huncut ahaaa tak može byť lebo pri mrche je vždy vyššia teplota 🙂 tak potom som zvedavá ako to tebe výjde podla toho grafu 😉

huncut
19. okt 2012

@kukku ja v noci nebehám na vécko teraz takže to mám výhodu, meranie by malo byť teda platné, len sa v tom ešte nevyznám, uvidíme aký bude konečný graf 🙂

huncut
19. okt 2012

@zabka888 veď to som aj ja zvedavá, lebo teraz je to také všelijaké ☹ dokonca ked idem na vécko a sledujem a hlien doslova visí, neviem či je to ten správny ☹ nevyzerá úplne ako bielko lebo je taký doružova kusok od toho špinenia ☹

kukku
19. okt 2012

@huncut Skús ho sem vložiť 🙂

huncut
19. okt 2012

@kukku ten graf?

kukku
19. okt 2012

@huncut Aha 🙂

kukku
19. okt 2012

@huncut Klikni na Sharing potom klikni na Setup a vypíše Ti odkaz, ktorý len skopíruješ a vložíš sem. Kliknutím na ten odkaz si ho potom môžeme pozrieť 😉

huncut
19. okt 2012

takto vyzerá neviem či je to dobre vidieť

huncut
19. okt 2012

@kukku tak čo myslíš? je to ešte len moj prvý graf ☹

drnduliak
19. okt 2012

@huncut este je skoro posudzovat ale uz ti mierne stupla teplota, ale to je len o 0,1st. to je zatim malo

huncut
19. okt 2012

@drnduliak ale teplota pred ovu by mala klesnúť, nie?