Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
ale je to len na 2 mesiace, lebo od 1.1.2013 to vraj konci uplne, ochranna lehota je 8 mesiacov, tak sa nam to musi podarit do konca roka 🙂
@zabka888 nie ziadne, akurat po 2 potratoch nas poslali na testy, lebo sa to lekarovi nezdalo, ze som 2 po sebe potratila a kedze robim v labakoch, tak sme testovali vsetko a zistili sme, ze mi zle funguje stitna zlaza, ale teraz uz mam opat hormony v norme a dostali sme od doktorky zelenu 🙂
ahojte dievčatá ako sa máte čo je tu nové? no ja som bola včera u doktora na prehliadke všetko je v poriadku som zdravá ako ryba ešte ma poslal na sono prsníkov ale nič nebráni tomu aby som mohla mať bábätko 🙂 🙂 🙂 tak sa vytešujem som ovela kludnejšia
@karingalova tak už len poctivo snažilkovať nech sa rychlo zadarí, držim palce 🙂
ahojte, tak včera som mala na intímnke trochu krvi, dnes ma trošku pobolievalo podbruško a zdá sa mi, že sa objavuje pomaličky ten priesvitný hlien, je to možné v 11DC ako príznaky že sa blíži ovulácia?

@drnduliak toto bolo asi mne 🙂 koncom buduceho týzdna