Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@kukku vážne som rada, akurát som si pozerala na nete, že výtok s troškou krvy, jedna tam písala, že to bol príznak potratu ☹ normálne som sa vyľakala, lebo práve ja mám také špinenie sfarbené raz dohneda, sem tam je tam kusok krvy akoby praskla cievka, myslela som, že je to príznak blížiacej sa ovulky
to neviem, ja som citala pravidlo, ze ovulacia na 100% prebehla vtedy, ak su tri teploty (najlepsie posebeiducich dni) vyssie aspon o 0,2 st. oproti siestim predchadzajucim teplotam
ja už ani neviem čo si myslieť mrcha mešká a ne teste nič ☹
@huncut neviem moja ja sa v tomto nejako ete nevyznám v tých teplotách 😒 ja si to riadim podla hlienu a príznakov čo mávam, že ma brucho bolí, som nafúknutá, a ked je ten hlien celkom riedky,ked mám nohavičky mokré ako keby mi cvrklo 😀 tak vtedy je to ono.. ale myslím, že ete tak den kým ho nebudeš mať celkom riedky 🙂
tak teraz teplota nejako skáče, uvidíme čo ukáže vysledný graf :( nakoniec možno ani ovulka nebude, ach jaj :(
@janus24 ja som na tom podobne ☹ asi to máme riadne rozhádzané. Ani mrcha ani ovulácia ani tehotenstvo. Des. Len teraz, čo s tým... ☹
Aj ja podávam hlásenie. Mrcha mešká 2 dni - teraz som 30 DC, pričom sa riadim dĺžkou trvania predcházdajúceho cyklu, ktorý bol 28 DC (mrcha vtedy prišla sama, pričom som pila alchemilkový čaj). Tento mesiac mrcha nikde, alchemilku som nepila, len femigard, ovulácia podľa testov tiež nebola, tehu test je z dnešného rána negatívny, tak neviem ako mám pokračovať ďalej...mám ísť k lekárke???? prosíííím rady....ďakujem ako obnoviť ovuláciu???????

@huncut Zatiaľ to vyzerá dobre 😉