icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

kukku
19. okt 2012

@huncut Zatiaľ to vyzerá dobre 😉

huncut
19. okt 2012

@kukku vážne som rada, akurát som si pozerala na nete, že výtok s troškou krvy, jedna tam písala, že to bol príznak potratu ☹ normálne som sa vyľakala, lebo práve ja mám také špinenie sfarbené raz dohneda, sem tam je tam kusok krvy akoby praskla cievka, myslela som, že je to príznak blížiacej sa ovulky

drnduliak
19. okt 2012

to neviem, ja som citala pravidlo, ze ovulacia na 100% prebehla vtedy, ak su tri teploty (najlepsie posebeiducich dni) vyssie aspon o 0,2 st. oproti siestim predchadzajucim teplotam

drnduliak
19. okt 2012

@huncut nemozes mat potrat ked si este nemala ovulaciu 😉 to az ku koncu cyklu ako spinenie ako aj ja obcas mavam, ale nemusi to byt vzdy ze potrat...takze neboj 😉

huncut
19. okt 2012

@drnduliak vieš, mne doktor 5. pichol vyvolávačku a 8. som dostala MS, dosť silný trval asi 6 dní a teraz každý druhý deň sa objaví také špinenie a bolesti v podbrušku ako pred MS, ja som sa zľakla či to nieje potrat ešte z minulého cyklu ☹ ☹

huncut
19. okt 2012

@drnduliak tak to si odsledujem, veď som si merala ešte len 4 dní, ovulka ešte isto nebola veď som len 11DC

kukku
19. okt 2012

@huncut Skús kuknúť grafy v iných témach a môžeš porovnávať 🙂 Aj ja som to tak robila, ale taký, ktorý by sa podobal môjmu, som nenašla 😀

drnduliak
19. okt 2012

@huncut no akurat ze si zacala trochu neskor merat, idelane je najneskor od 6. dna...takze ak by si tych predchadzajucich dni aj nemala 6, hlavne ze stupla teplota 😉

huncut
19. okt 2012

@kukku veď to, ja som pozerala, každý je iný 🙂 a tak to má byť ve´d každá žena je iná 🙂 uvidíme ako bude pokračovať ten moj grafík 🙂

drnduliak
19. okt 2012

@huncut a tak to asi nie, ci? ved vyvolavacka by prave mala tehu udrzat, to si spominala, ci nie?

huncut
19. okt 2012

@drnduliak no začala som si merať až 8DC lebo som po vyvolávačke mala silnú MS a dosť dlho ☹ a meriam si v pošve takže preto... prečo je dobré že stúpla?

huncut
19. okt 2012

@drnduliak ved to mi povedal aj doktor, teraz mám normálne chut urobiť si tehu test ☹ ved su aj ženy čo dostali MS a boli tehotné, len neviem či keď MS príde po vyvolávačke može byť žena tehulka, to asi nie... ale vieš niektoré info na nete vedia naplašiť ☹

drnduliak
19. okt 2012

@huncut sak ak ti to pre pokoj duse pomoze, kludne si sprav test ale nemyslim, ze by si bola tehotna...a k tej teplote, mozno bude teraz kontinualne stupat, uvidis 😉

huncut
19. okt 2012

@drnduliak juj keď teraz som v strese, jednak z vysadenia HAK, z rozhádzaného cyklu, z práce, proste všade je stres tak aj na mňa to zle vplýva :( tak ráno uvidíme aká bude teplota a budeme pekne zapisovať ďalej 🙂 hádam sa do Vianoc niekam dopracujeme 🙂

elzu
19. okt 2012

@zabka888 Ahoj 🙂 tak hlásím, že už dva dny špiním...a břicho pořád bolí, hlavně večer před spaním...takže tento měsíc opět nic...a co ty? Jak to u tebe vypadá? 🙂

zabka888
19. okt 2012

@huncut no to budeš mať to ovulačné krvácanie 😒 no je to také nafigu nepríjemné..ja to niekedy mám, potom pár mesiacov pokoj, potom zas 😒 tak ešte počkaj s tým hlienom pár dní a uvidíš že to rozpoznáš 😉

zabka888
19. okt 2012

@elzu ahoj 😉 ja som 10 DC, takže pomaly zas začíname s intenzívnym snažilkovaním 😉 tak asi sa ti mrcha rozbieha ☹

drnduliak
19. okt 2012

@elzu aj ja zase spinim, aj napriek duphastonu...nechaaapem, ved dr. povedala ze by to mala zablokovat to spinenie...takze dalsi mesiac v haaaji 😠

janus24
19. okt 2012

ja už ani neviem čo si myslieť mrcha mešká a ne teste nič ☹

elzu
19. okt 2012

@zabka888 Jůůů, tady u někoho běží snažení 🙂 tož to vás nebudu vyrušovat a budu se potišku modlit, aby to vyšlo!!! 🙂 Jo, jooo...u mě se mrcha hládí ke slovu, ale je to tak lepší, než čekat a nevědět, co se děje...

elzu
19. okt 2012

@drnduliak A a aj, jak by řekla moje Johanka...no, nevím, ale myslím si, že i ten duphaston potřebuje nějakou dobu, aby začal účinkovat tak, jak má...a ty špiniváš tak plus mínus od jakého dne cyklu???

huncut
20. okt 2012

@zabka888 no tak a dnes ráno totálny vaječný bielok naťahovací 🙂 ale teplota stúpla tak teraz tomu nerozumiem, žeby už prebehla tá ovulka ☹

zabka888
20. okt 2012

@elzu xixi dakujem 😉 aj ja sa budem modliť za nás aj za všetky snažilky 😉 jasné je lepšie ked sa spustí aby sme vedela na čom sme a mohli sa snažiť dalej 🙂 tak rýchlo nech ti prejde a šup sa na to 😉

zabka888
20. okt 2012

@huncut neviem moja ja sa v tomto nejako ete nevyznám v tých teplotách 😒 ja si to riadim podla hlienu a príznakov čo mávam, že ma brucho bolí, som nafúknutá, a ked je ten hlien celkom riedky,ked mám nohavičky mokré ako keby mi cvrklo 😀 tak vtedy je to ono.. ale myslím, že ete tak den kým ho nebudeš mať celkom riedky 🙂

huncut
21. okt 2012

@zabka888 nie som si istá, možno už aj prebehla ovulka, veď niektoré ženy mávajú aj hned po MS 🙂 veď uvidíme ako to pôjde ďalej

zabka888
21. okt 2012

@huncut tak to ano to mávajú 🙂 budeš to musieť len odsledovať 🙂

huncut
22. okt 2012

tak teraz teplota nejako skáče, uvidíme čo ukáže vysledný graf :( nakoniec možno ani ovulka nebude, ach jaj :(

huncut
22. okt 2012

takto vyzerá môj graf zatiaľ 🙂 skáču tie teploty ale hlienik už bol a aj dnes je....

kristinka9
22. okt 2012

@janus24 ja som na tom podobne ☹ asi to máme riadne rozhádzané. Ani mrcha ani ovulácia ani tehotenstvo. Des. Len teraz, čo s tým... ☹

kristinka9
22. okt 2012

Aj ja podávam hlásenie. Mrcha mešká 2 dni - teraz som 30 DC, pričom sa riadim dĺžkou trvania predcházdajúceho cyklu, ktorý bol 28 DC (mrcha vtedy prišla sama, pričom som pila alchemilkový čaj). Tento mesiac mrcha nikde, alchemilku som nepila, len femigard, ovulácia podľa testov tiež nebola, tehu test je z dnešného rána negatívny, tak neviem ako mám pokračovať ďalej...mám ísť k lekárke???? prosíííím rady....ďakujem ako obnoviť ovuláciu???????