icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

janus24
22. okt 2012

@kristinka9 no mne konečne po týždni došla, som aj rada,aj som sklamaná, predtým mi nikdy nemeškala ešte skôr o deň dva prišla a teraz ma takto nepekne naťahuje, čo s tým- nejako vydržať a skúšať a skúšať aj keď je to niekedy fest ťažké

kristinka9
22. okt 2012

@janus24 to teda je ☹ ja mám podobné pocity. Navyše ani nie som v poriadku a tým pádom ani otehotnieť nebude také jednoduché, ako som si myslela ☹ Po vysadení HAK som mala 1. cyklus 43 DC - skončil vyvolávačkou, potom sa pila alchemilkový čaj 1 mesiac, mrcha prišla síce 28 DC sama od seba, ale bola len taká hnedá, aj keď stredne silná, tento mesiac som už alchemilku nepila, brala som femigard a mrcha zasa nikde. Som už z toho zúfala, neviem ako to upraviť, hlavne aby sa mi vrátila ovulácia a mohla som aspoň toto začať sledovať a aby aj snaženie mala nejaký zmysel ☹ Neviem teraz, či ísť k lekárke alebo čo? ☹

janus24
22. okt 2012

@kristinka9 ja by som zašla za lekárkou že čo sa deje veď poškodiť ti nemôže 😉

kristinka9
22. okt 2012

@janus24 no asi budem musieť ísť, lebo keď nemám ovuláciu, tak na čo budem čakať ☹ uvidím, či mrcha príde v najbližších dňoch a ak nie, tak pôjdem ☹

huncut
22. okt 2012

@kristinka9 ja by som tiež na tvojom mieste šla k lekárke 🙂 tiež som vysadila HAK a 1.cyklus skončil vyvolávačkou, teraz som v 2.cykle, sledujem a robím si graf ale neviem či ovulácia príde, či už bola ☹ uvidíme, ak mi bude meškať určite pôjdem aj ja za lekárom nech s tým niečo robíme ☹ a načo je dobrý ten alchemilkový čaj?ako sa má piť?

huncut
22. okt 2012

ahojte, chcem sa spýtať neviete ako sa prejavuje zvýšný hormón prolaktín? môže byť po vysadení HAk mierne znížená chuť na sex?

kristinka9
23. okt 2012

@huncut ja sa tiež snažím sledovať ovu, ale zatiaľ sa mi vôbec nedarí ☹ ovu testy mám stále negatívne, tento mesiac som ani necítila žiadne pichanie, tak ako zvyknem a pri tom hliene som si práve nie istá, či je to práve ten plodný hlien. Myslím, že áno, ale keď sa mi to nepodarilo potvrdiť testom, tak som si nie istá. Začnem aj ja od ďalšieho cyklu merať BT, až viem na čom som. Ešte uvidím, či mrcha dorazí a ak nie, urobím ešte jeden tehu test a potom pôjdem k lekárne - predsa len dnes som len 31 DC. A tú alchemilku mi odporučili na úpravu cyklu a pila som to cca 2 šálky denne - mala som sypanú, pričom dávkovanie bolo napísané na balíčku. Aj tu na koníkovi nájdeš veľa diskusii k alchemilke.

kristinka9
23. okt 2012

@huncut neviem, či je to prolaktínom, ale aj som po vysadení mala menšiu chuť na sex 😒

huncut
23. okt 2012

@kristinka9 ja si testy nerobím, tie nemusia byť 100%. tak len hlien a teplota, teraz je to len prvý mesiac tak háda, ten ďalší cyklus budem mať lepší prehľad ako to u mňa prebieha, s hlienom tiež si niesom istá tak uvidíme aký bude ten môj grafík ☹

huncut
23. okt 2012

@kristinka9 hádam sa to časom upraví, teda dúfam ☹

sevka83
23. okt 2012

Kočky. kt. sa nedarí počať, len upozorňuje na môj prípad, u nás sa zistil problém v štítnej žľaze. Ak náhodou vám ju nikdy nevyšetrovali, dajte si to, spôsobuje chybné fungovanie po hormonálnej stránke. Ja som 2x oreto potratila. Nepodceňujte vyšetrenie. Vo svojom okolí nepoznám kočku, kt. by na ňu nebrala lieky.

sevka83
23. okt 2012

ja by som mala 25.10 dostať mrchu, nemám žiadne tehu príznaky a predtým, keď som bola, tak som mala, takže zrejme mrch dojde ☹ , no čo, snáď už ten ďalší mesiac sa nám podarí, musíme veriť kočky 🙂

kristinka9
23. okt 2012

@huncut a kde si kupovala teplomer? Lebo u nás to nikde nemajú. Môžeš mi poslať link, ak si to cez net?

huncut
23. okt 2012

@kristinka9 tak ja používam klasický digitálny teplomer, máme doma 2, tak jeden používam len ja na ,meranie tej svojej teploty

elzu
23. okt 2012

Ahojte spolusnažilky spolubojovníčky, tak se hlásím, že státnici mám za sebou a v den, kdy jsem ji udělala, mrcha se spustila v plné síle. Ono je to tělo vlastně neuvěřitelně chytré, cítí stres, tak se zatne, zastaví všechny "nedůležité pochody", které mu v době stresu přijdou zbytečné. Takže u mě si asi řeklo-přece nebudu krvácet, když se chystá bitva! 🙂 a tu bitvu jse vyhrála :D tělo si oddychlo a rub to tam-málem jsem nestihla na záchod 🙂 tak jsem si oddychla, že už je mrcha doma a těším se za 18dní na snažení, mám totiž pocit, že minulý cyklus jsem poprvé poznala ovulu (jenže chlap měl zrovna tři noční po sobě), takže věřím, že v novém cyklu a bez stresu se to povede! 🙂
Moc vám držím pěsti a myslím na vás, abychom si mohly co nejdříve oznamovat krásné nové zprávičky o rostoucích bříškách!
Hlavičky vzhůru a mír v Duši!

zabka888
24. okt 2012

@elzu ahoooj 🙂 tak super gratulujem k štátnici 😉 a hor sa do snažilkovania 😉 ja mám pocit že sme ovulku tento mesiac prešvihli 😒 snažilovali sme sa v pondelok ráno, ovula sa rozbehla poobede, v utorok nič nebolo- moj bol v práci a dnes uvidíme.. Tak neviem čo z toho bude, asi aj nič 😒 ale dnes ma príííšerne bolí pravý vaječník, hlavne ked sa postavím 😠 neviem čo to 😖

zabka888
24. okt 2012

@huncut ahoooj moja. tak čo ako sa ti darí?

janus24
24. okt 2012

@elzu blahoželam k štátnici a už by som aj rada blahoželať k dvom čiarkam tak veru pozitivne myslieť a hor sa do snažilkovania 😉

typa
24. okt 2012

@elzu viem si predstavit tvoju ulavu po statniciach - ja som sedela v skole jak blbec a usmievala som sa od ucha k uchu. Ani som to nemala komu povedat, ze som to zvladla, lebo rodicia boli v Izraeli a u nich telefon nehrozi a bratia boli na skautskom tabore,tam tiez mobil ziadny... Ale je to super pocit 😉 Gratulujem 😉
Ja mam buduci tyzden kontrolu - tak ak bude robit sono a bude vsetko ok, dam aj nejaku fotecku nasho drobca 🙂

market26
24. okt 2012

ahojík kočeny, tak i my čekáme druhé, klučinu, pokud by některá z vás zháněla oblečko na malou slečnu dejte vědět, papa

huncut
24. okt 2012

@zabka888 tak nič moc, som unavená, dnesd 12 hodín v robote na nohách, ach jaj a ty ako?

zabka888
24. okt 2012

@huncut no my sme asi prešvihli ovulku, tak neviem, jedine by sa to dalo zachrániť asi ak dnes ete niečo bude, čo neviem kedže je moj tiež unavený z práce 😒 ale dnes ma celý deň stráášne bolel vaječník, aj hlien som mala taký žltý až, tak neviem čo to bolo, činie tá ovulka až teraz nakoniec..

huncut
24. okt 2012

@zabka888 ja ani neviem kedy tá ovulka bola alebo príde, ešte sa musím sledovať aby som v tom mala prehľad...možno sa zadarilo, možno nie ☹ uvidíme...

huncut
24. okt 2012

@elzu blahoželám, viem si predstaviť ako sa cítiš a ko si si vydáýchla, je to super pocit, ja som štátnice /Mgr. a RNDr. /zažila 2.krát a je to fakt super, niečo dosiahnuť vlastnou zásluhou 😀 ešte krajší pocit bude nájsť //

zabka888
24. okt 2012

@huncut no ja viem, že podla hlienu bola určite v pondelok 🙂 ale čo to bolo dnes to netuším 😒 žeby ete doznievala? 😉

huncut
24. okt 2012

@zabka888 a aký si mala hlien?

zabka888
24. okt 2012

@huncut
@elzu no babulky ja to mám tiež za sebou a som rada 😉 teraz už len zažiť ten pocit čo vy už poznáte a nájsť // 😉 juuuj neviem si to predstviť, musí to byť niečo úžasné 😅

zabka888
24. okt 2012

@huncut riedky, vodnatý priesvitný.. ale dnes som tam mala aj trošku krvi a žltý bol 😒 tak neviem čo to bolo 😖

huncut
24. okt 2012

@zabka888 ja už mám aj // za sebou pri prvom tehu a akt neopísateľný pocit, želám všetkýcm snažilkám to zažiť 🙂

huncut
24. okt 2012

@zabka888 možno doznievala ovulka 🙂 a mávaš ho na nohavičkách, alebo len keď sa utieraš po wc?