Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@elzu gratulujem ti k úspešným štátniciam a prajem ten najkrajší darček // 🙂
baby ja sa teraz možno opýtam úplnú blbosť, ale predsa sa opýtam, lebo som zo všetkých týchto informácii zmätená. Už druhý deň pociťujem mokro, ale keď som skúšala, či by to mohol byť hlien, tak sa mi zdá, že je skôr taký lepkavý a hustejší. No stále mám mokrý pocit a na nohavičkách stopy. Myslíte, že môžem mať ovuláciu??? Som totiž dnes 33 DC, pričom predchádzajúci mesiac trval 28 dní a mrcha prišla sama od seba - tento mesiac sa to už nestalo... 😠 necháááápem svoje telo, vôbec sa v tom nevyznám 😠
@kristinka9 fúha to mi príde dosť neskoro na tú ovulku 😒 a skúšala si si robiť test?? 😉
@zabka888 tehu test som robila v pondelok - negatívny. Skúsim ešte zajtra a uvidím. No musím začať merať BT, lebo inak nezistím, kedy mám ovu ☹ Ty tiež meriaš?
@zabka888 áno aj ja chcem byť na Vianoce najšťastnejšia na svete spolu s vami 🙂 to by bolo úžasné. Modlím sa za to každý deň 😉
@kristinka9
@zabka888
@huncut aj ja chcem na vianoce takýto darček dostať a zaroveň aj dať manželíkovi 🙂 nech nam vyjde naše predvianočné prianie 😉
@kristinka9 nemeriam ešte, som si povedala, že ked sa do konca roka nepodarí, tak od januára idem do toho 😉 no skús ete ten test, lebo je to divné 😀 možno tam už niečo bude svietiť 😉
@janus24 joooj ani nehovor, ja už teraz mám motýliky v bruchu ked si len na to spomeniem 😉 milujem Vianoce a všetko okolo toho a ete taký darček, asi by som sa zbláznila od šťastia 😵
@kristinka9
@zabka888 joj keby si tak mala pravdu to by bolo úžasné. Dnes kúpim a zajtra ráno vyskúšam alebo možno počkám na víkend alebo do pondelka - dnes je totiž len 33 DC a v pondelok bude 37 DC, tak uvidím...
@kristinka9 tak počkaj a už budeš vedieť naisto 😉 aj ked babám čo sledujem sa už 28DC objavili // 🙂
@zabka888 ja viem, tiež som si to všimla. U mňa však bol 30 DC test negat., lenže mrcha stále nikde. Hrozné...keby už radšej prišla, nech môžeme znova začať snažilkovať
@kristinka9 no je to nafigu ked takto nevieš, to je pravda 😒 skús teda v pondelok ten testík, držím palce aby tam boli // 😉
ahojte dievčatá....takže zajtra ideme na morfo ultrazvuk....sme na konci 21tt, tak by sa naše babatko mohlo aj ukázať...čo s atýka mojho zdravotného stau som na otm zle, v sobotu som musela ist na pohotovosť, nakoľko mi bolo opat velmi zle ako pred vyše dvoma týždnami ked som celu noc zvracala a rano som mužovi odpadla...ked sa to v tuto sobotu opakovalo, aj ked to nebolo až také zle tak som už isla☹výsledok - krv vporiadku, babtko vporiadku, sono žaludka, oblíčiek a tak dalej, vporiadku, len v moči som mala nejaku infekciu tak sommusela brat antibiotika a som až do konca tehu na diete...ale už je to lepšie...na taketo bolesti ako som mala neprajem nikomu...pri Samkpovi som ani nevedel aže osm tehu a teraz sa mi to riadne ohlaasuje....inak babtko denne tancuje ako divé, takže to som velmi rada....zajtra sa ozvem ako sme dopadli....zatial sa majte...tým co ste už tehu prajem bezproblémove tehu a snažilkám veselé snažilkovanie🙂
@alka127juuuj tak nech ťa takéto nepríjemnosti z ďaleka obchádzajú a teším sa na zajtrajšie správy držím palce 😉
@alka127 som rada,ze sa uz citis lepsie 🙂 ked som manzelovi hovorila,co sa Ti prihodilo...moj by odpadol so mnou 😉
My sme zatial v poriadku...je mi celodenne zle,ale zatial som este nevracala. Dufam,ze ani nebudem. V piatok mam poradnu,tak verim,ze tam bude vsetko v poriadku. A ak mi dr. urobi nejaku peknu fotku,tak sa vam urcite pochvalim 🙂
@typa jeej, super, budem cakať...pri Samkovi som ani nevedela, že som tehu, teraz sa mi to vratilo aj za neho🙂akurat som bola pozeratnejaké tehu oblečko, do nicoho skoro nevojdem a kedže budem tehu celu zimu, musim kupit aj kabat...co už...ale už mam vybraný kocárik aj postielku🙂

@huncut no možno 🙂 aj tam aj tam 😉 niekedy mi to tak vadí, že si musím dať intimku..