Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
Dobre ránko snažilky krásny víkend plný snaženia mame za sebou a hor sa do pracovného týždňa ale neprestávame so snažením lebo sa mi v práci už vôbec nepáči 😉 človek príde celkom dobre naladený a hneď je po nálade. Ale nenechám si ju pokaziť tri dni vydržím vonku krásne sneží tešíííím sa už na domkov. A vy ako snažili ste sa poctivo ? 🙂
@janus24 my áno 🙂 poctivo 🙂 len čo z toho, keď dnes som 37 DC a mrcha nikde 😒 😠 😢 a testik negatívny 😢 ☹
caute baby, my nic tento mesiac, menzes prisiel, tak postupujeme do dalsieho snazilkovskeho kola 😉
@typa Samko sa teší, aj ked stále hovoril, že bude mať sestričku🙂Teraz hovorí, že babato má meno Adam, že mu požičá autá a budú sa hrať a, že mi bude pomáhať🙂Tak som zvedavá, či nebude žiarliť, ked mu nepojde 100%pozornosť🙂inak sa už cítim fajn, chvalabohu, už mi to všetko liezlo na nervy🙂len ta diéta keby nemusela byť, aj ked jem menej a často, aj tak mam stále pocit hladu, nakoľko si musím vela jedál odopierať a dookola to isté jesť, ale už polovoca tehu za nami, tak to zmákneme🙂Zato ja som sa zagulatila dosť🙂musela som si kúpiť aj nejaké oblečko, kabát, rifle a tak🙂Co sa týka vybavičky pre bábatko, mám veľa po Samkovi, ale kočárik a postielku budem riešiť až vo februáry,ale mám užvybraté🙂Aj pri Samkovi mi kočík prišiel týžden pred porodom🙂A ty sa ako cítiš?V piatok idem do poradne, tak uvidím čo nove, dám potom vedieť🙂
Tak baby podávam info z dnešného rána ☹ Tehu test je aj na 38 DC stále negatívny ☹ Takže v piatok mažem k lekárne, nech už s týmito mojimi cyklami rozhádzanými začne niečo robiť, lebo takto nemám šancu na vytúžený vianočný darček ☹ ☹ 😉
@kristinka9 no moja to bude asi najlepšie zistiť že čo sa deje nech sa to môže riešiť čim skôr, najhoršie je to čakanie tak už nečakaj a v piatok určite bež 😉
@janus24 no veru, najhoršie je to čakanie a to, že nemôžem začať nový cyklus 😒 V piatok nakoniec nejdem, lebo neordinujú, takže musím až v utorok.
Baby? 31 DC, od ovu 18 den, 2 dni ruzove spinenie, BT len o 0.1-0.2 nizsia ako pri OVU...bezne mavam o 0.5 nizsiu...cyzklus byva 28 dnovy ..co myslite? test bol pred 2dnami negativny.....
@kristinka9 jasné to bude pre teba najlepšie, aspon budeš vedieť čo sa deje a začneš to riešiť 😉
ahojte dievčatá ako sa máte čo nové? ja tento mesiac zase nič ☹ a to mrcha prišla o pár dní skor 🙂 no ja dufam,že do Vianoc sa pošťastí aby som mohla dať krásny darček svojej polovičke bolo by to super 🙂 🙂 🙂
@karingalova drzim palce aby to tak bolo 😉
@janus24 dakujem keby sa to už tak podarilo bola by som veľmi šťastná uvidíme čo mi osud prinesie

@alka127 a Samko sa tesi? Ako to zobral? Ked budem v druhom trimestri,tiez chcem zacat uz nieco vyberat- kocarik a tak. Tesim sa na to 🙂 Na mne tehu este nie je vidno. V praci to este nikto nevie. Ale budem to musiet povedat,pretoze mame firemne oblecenie a bude mi treba tehu koselu 🙂