icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

typa
26. okt 2012

@alka127 a Samko sa tesi? Ako to zobral? Ked budem v druhom trimestri,tiez chcem zacat uz nieco vyberat- kocarik a tak. Tesim sa na to 🙂 Na mne tehu este nie je vidno. V praci to este nikto nevie. Ale budem to musiet povedat,pretoze mame firemne oblecenie a bude mi treba tehu koselu 🙂

janus24
29. okt 2012

Dobre ránko snažilky krásny víkend plný snaženia mame za sebou a hor sa do pracovného týždňa ale neprestávame so snažením lebo sa mi v práci už vôbec nepáči 😉 človek príde celkom dobre naladený a hneď je po nálade. Ale nenechám si ju pokaziť tri dni vydržím vonku krásne sneží tešíííím sa už na domkov. A vy ako snažili ste sa poctivo ? 🙂

kristinka9
29. okt 2012

@janus24 my áno 🙂 poctivo 🙂 len čo z toho, keď dnes som 37 DC a mrcha nikde 😒 😠 😢 a testik negatívny 😢 ☹

drnduliak
29. okt 2012

caute baby, my nic tento mesiac, menzes prisiel, tak postupujeme do dalsieho snazilkovskeho kola 😉

alka127
autor
29. okt 2012

@typa Samko sa teší, aj ked stále hovoril, že bude mať sestričku🙂Teraz hovorí, že babato má meno Adam, že mu požičá autá a budú sa hrať a, že mi bude pomáhať🙂Tak som zvedavá, či nebude žiarliť, ked mu nepojde 100%pozornosť🙂inak sa už cítim fajn, chvalabohu, už mi to všetko liezlo na nervy🙂len ta diéta keby nemusela byť, aj ked jem menej a často, aj tak mam stále pocit hladu, nakoľko si musím vela jedál odopierať a dookola to isté jesť, ale už polovoca tehu za nami, tak to zmákneme🙂Zato ja som sa zagulatila dosť🙂musela som si kúpiť aj nejaké oblečko, kabát, rifle a tak🙂Co sa týka vybavičky pre bábatko, mám veľa po Samkovi, ale kočárik a postielku budem riešiť až vo februáry,ale mám užvybraté🙂Aj pri Samkovi mi kočík prišiel týžden pred porodom🙂A ty sa ako cítiš?V piatok idem do poradne, tak uvidím čo nove, dám potom vedieť🙂

alka127
autor
29. okt 2012

@drnduliak Juuj, nevadí, skor ci neskor sa budes aj ty tešiť🙂na vás všetky myslím a držíme sa Samkom všetky pršteky, nech sa ku mne pridáte🙂

zabka888
29. okt 2012

@janus24 ahojky, my sme sa tiež poctivo snažilkovali, tak som zvedavá na výsledok 🙂

zabka888
29. okt 2012

@drnduliak 😒 😠 nevadí, nový mesiac nová šanca 😉

drnduliak
29. okt 2012

@zabka888 @alka127 jasneee, ako odskodne mam novu zimnu bundu, taku pekne vypasovanu, tak hadam ak aj nahodou otehotniem, nebudem sa hned na zaciatku velmi gulatit, aby mi vydrzala zimu 😀 😀 😀

zabka888
29. okt 2012

@drnduliak xixi ani nehovor, aj ja mám novú 😀 ale ja ju kludne koli tehu aj na 2 sezony obetujem 😉

drnduliak
29. okt 2012

@zabka888 tak pri prvom mi brusko zacalo rast az v 5. mesiaci, tak haadam stiham aj s novou bundou, keby nieco 😉 ale ako to tak sledujem, idem si dat asi aj lyze nabrusit este 😅

zabka888
29. okt 2012

@drnduliak xixi aj ja by som si mala dať 😀

drnduliak
29. okt 2012

@zabka888 tym sa utesujem, ze ak sa to aj nepodari, aspon si dobre zalyzujem 😉 a po dnesnom zasnezenom dni sa uz neviem dockat 😀

zabka888
29. okt 2012

@drnduliak uvidíme čo nám čas prinesie 😉 či lyžovačku alebo sedenie za počítačom a vyberanie výbavičky 😀

alka127
autor
29. okt 2012

@drnduliak No super🙂ja som si už musela kupiť tehu kabát, síce nie je pekne vypasovaný🙂ale som rada že som nasla taký aký sa mi pači🙂tak príjemné nosenie🙂

drnduliak
29. okt 2012

@zabka888 veru uvidime, ale zima sa uz blizi, a mna to uz veru chyta, ja milujem zimne sporty 😀 ale tak sak da sa aj s bruskom pod kopcom v bufete cajik s rumom popijat 😉 no, vlastne bez toho rumu 😅

kristinka9
30. okt 2012

Tak baby podávam info z dnešného rána ☹ Tehu test je aj na 38 DC stále negatívny ☹ Takže v piatok mažem k lekárne, nech už s týmito mojimi cyklami rozhádzanými začne niečo robiť, lebo takto nemám šancu na vytúžený vianočný darček ☹ ☹ 😉

janus24
30. okt 2012

@kristinka9 no moja to bude asi najlepšie zistiť že čo sa deje nech sa to môže riešiť čim skôr, najhoršie je to čakanie tak už nečakaj a v piatok určite bež 😉

kristinka9
30. okt 2012

@janus24 no veru, najhoršie je to čakanie a to, že nemôžem začať nový cyklus 😒 V piatok nakoniec nejdem, lebo neordinujú, takže musím až v utorok.

radka288
30. okt 2012

Baby? 31 DC, od ovu 18 den, 2 dni ruzove spinenie, BT len o 0.1-0.2 nizsia ako pri OVU...bezne mavam o 0.5 nizsiu...cyzklus byva 28 dnovy ..co myslite? test bol pred 2dnami negativny.....

zabka888
30. okt 2012

@drnduliak xixi tak to ano 😉 tak zima ide aj túliť a zohrievať by sa nám viac mohlo chcieť 😀

zabka888
30. okt 2012

@kristinka9 jasné to bude pre teba najlepšie, aspon budeš vedieť čo sa deje a začneš to riešiť 😉

janus24
31. okt 2012

@radka288 ahoj ako? dnes si netestovala že čo? držím prsty 😉

radka288
31. okt 2012

@janus24 ahoj, tesotvala som rano 🙂 a vyzera to ze to vyslo..mam //len mam stale to ruzove spinenie..ale predpokladam ze to je v poriadku..teda dufam🙂 este sa planujem vytratit z prace na chvilu do lekarne a spravit si nejaky kontrolny..pretoze tomu nemozem uverit 🙂))

janus24
31. okt 2012

@radka288 jeeej tak to ti srdečne blahoželam a prajem nech je všetko v poriadku 🙂

radka288
31. okt 2012

@janus24 dakujem 🙂) ja ti zelam nech sa rychlo zadari 🙂

janus24
31. okt 2012

@radka288 dakuuuujem verim tomu že čoskoro 🙂

karingalova
1. nov 2012

ahojte dievčatá ako sa máte čo nové? ja tento mesiac zase nič ☹ a to mrcha prišla o pár dní skor 🙂 no ja dufam,že do Vianoc sa pošťastí aby som mohla dať krásny darček svojej polovičke bolo by to super 🙂 🙂 🙂

janus24
2. nov 2012

@karingalova drzim palce aby to tak bolo 😉

karingalova
2. nov 2012

@janus24 dakujem keby sa to už tak podarilo bola by som veľmi šťastná uvidíme čo mi osud prinesie