Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
ahojte dievčatá....dnešná poradna dopadla na jednotku🙂Adamkove srdiečko krásne bije🙂buducu stredu idem na glukózu 😒 ešte si musím užiť sladké dni, lebo mi čoskoro prestanú...
Ahojte dievčatá, takže ako som sa minulý týždeň chystala k lekárne po vyvolávačku, tak plány padli. Vo štvrtok mrcha prišla sama od seba - podotýkam na 40 DC ☹ Takže teraz neviem, či ísť k tej lekárke, povedať jej o mojich rozhádzaných cykloch alebo ešte počkať a dúfať, že plodnosť sa upraví sama a ďalej sa pokúšať o bábätko... ☹ No neviem, čakám rady...Ďakujem. Inak zajtra by mal doraziť teplomer na BT, tak som zvedavá, čo mi grafy povedia 😉 Peknú nedeľu
@kristinka9 Ahojky no tak konečne dorazila a môžeš začať znova skúšať 😉 no podľa mňa určite choď nech ti aspoň spraví preventívku a že čo je za tým, ja by som bola určite kľudnejšia než čakať zase taaak dlho. Ja nič nove akurat mam po ovulácii tak mi ostáva veriť že sa zadarilo uvidíme čo nám november prinesie 😉
@janus24 no veď tiež rozmýšľam, že pôjdem, pretože takto je to veľmi zdĺhavé a navyše po vysadení HAK som zrejme stále nenabehla na normálny cyklus. Aj keď už pred užívaním HAK som mala veľmi veľmi nepravidelný a tým pádom neviem ani určiť ovu. Držím palce, dúfam, že sa zadarilo a november prinesie // 😉
Takže dievčatá teplomerík dorazil, takže zajtra 6 DC začínam testovať a som zvedavá, či sa z toho grafu budem múdrejšia 😉
@kristinka9 dakuuujem, mne sa nejako nechce merať teplotu mam problémy s ranným vstávanim 😉 nechce sa mi ale ked to inac nepojde zacnem aj ja zatial sa spolieham na ovu testy tak uvidim, drzim palce u lekara 🙂
Baby kde ste všetky?? Nejako to tu zakapalo 😀 ako sa máte? ako sa vám darí? Novinky! Ja som dnes 1DC, takže nový mesiac pred nami 🙂
@zabka888 Tak podávam správu 😉 - dnes som 9 DC, pričom predchádzajúci cyklus trval 40 dní 😖 , takže som včera bola na odber krvi, kvôli hormonálnemu profilu a znovu idem na krv 21. - 34. DC, tak uvidím, čo mi povie, resp. či mi nasadí nejakú liečbu na tie moje lietajúce cykly 😖 Medzitým samozrejme snažilkujeme a začala som merať BT
@kristinka9 Tak hor sa do nového snažilkovania 🙂 No ved jasnačka, uvidíš čo ti lekár povie, dobre že si tam išla nech ti nasadí nejakú liečbu čím skor 😉 ideš merať aj BT?ja ete zatial nemeriam 😒 ja som 2 DC, tak už len počkať a šup sa do nového snažilkovania 😉
@zabka888 jj musím merať, aby som vedela ako funguje moje telo. Mám totiž pocit, že sa mi zatiaľ po vysadení HAK ešte neobnovila plodnosť - nemám ovu. ☹ takže meriam, ale verím, že tento mesiac bude víťazný 😉 Držím palce 😉
@kristinka9 jasné, ked máš aj taký dlhý cyklus aby si vedela kedy sa vlastne treba naplno snažilkovať 😉 dakujem aj ja držím palce a naozaj by sme už mohli tento mesiac mať víťazný 😉
Babule viete mi poradiť, už asi 2 týždne pociťujem takú tupú bolesť v podbrušku (ako pri svalovici), začalo mi to po ovulke, som myslela že pri mrche mi to prejde ale už som 7DC a stále neprechádza :( Nemali ste to niektorá, či je to nejaký zápal alebo čo :/ dakujem
@zabka888 kludne to moze byt mocovy mechur alebo celkovo mocove cesty prechladene. Aj ja mam niekedy taky tupy pocit dole - som na buduci tyzden objednana na nefrologiu,nech mi to pozru. Gynekolog nevidel dole ziaden zapal,tak to bude asi z toho. Inak ma neboli nic a zapal moc.mechura som mala raz v zivote. Sama som zvedava z coho to je. Aj si bola na nejakom vysetreni?
@typa no može to byť aj to ale to zas predpokladám že by som cítila keby to bol zápal mechura, mala som to 2 x a už nikdy v živote to nechcem zažiť 😒 ešte som nebola na žiadnom vyšetrení, ak mi to neprejde pojdem na budúci týžden ku gynde.. som zvedavá, ale už mi to dosť lezie na nervy 😖
ahojte dievčatá čo je tu nové? ja nemám nič nové stále to isté bez //čiarok k tomu som ešte aj chorá a musím aj pracovať takže choroba prechodená ☹
@karingalova ahoj,tak tu to trochu upadlo. Ja sa sem chodim pozriet,ale malokedy tu niekto je. Nevesaj hlavu,ved je to len par mesiacov snazenia a mate to stazene,ked ste s drahym tak malo spolu. Ono to vyjde,neboj. Ja som bola vcera trochu neplanovane u dr.,lebo som zacala spinit. Povedal,ze nevidi dovod,preco spinim. Dal mi pre istotu duphaston a nukal mi pn. Povedal,ze babatko pekne vyrastlo s je zivotaschopne,tak snad to bude dobre. Stale mam strach,aby sme o drobca neprisli,ale verim,ze je to bojovnik 🙂
@karingalova Ahoj tak ja som ani nemala čas dúfat že niečo bude kedze mrska prišla o dva dni skôr takže som dnes 1 DC a začíname odznova co už
ahojte baby, ja mám práve ovulku ale tiež kedže beriem lieky lebo ma seklo v krížoch tak mám trošku obavy sa snažilkovať 😒 fakt to tu upadlo, dosť báb čo súú prvosnažilky chodia tam do tej témy.. už nás je tu asi len pár čo sa snažilkujú od leta a ete sa nezadarilo 😒
ahojte, ja som jedna z tych co sa snazi od leta (a som aj prvosnazilka) ale moc sem neprispievam lebo nemam v podstate co... snazime sa snazime ale stale nic :( a to som bola naivna, ze najneskor po svadbe (ktora bola v septembri) uz budem tehu. Nechcem zatial robit paniku sak sa snazime relativne kratko, ale zacinam byt postupne uz nervozna, tak som si tento mesiac kupila ovu testy. Uz som urobila od soboty tri a nic... druha ciarka stale slaba. A pritom uz pocitujem slabsiu bolest ako pri ovu aj hlien sa trocha uz objavil. Moze to byt tym ze sa ovulka len rozbieha a test to ukaze az ked budem v plnom prude? a je dobre robit si test rano? Inak nie su lacne tie ovu testy a este ked sa clovek netrafi s testovanim tak nic moc 😒
@zabka888
@burelka to neviem, ja si ovu testy nerobím, mne kázala doktorka merať si bazálnu teplotu.. že načo zbytočne platiť za testy.. ja som si to tiež tak naivne myslela, ale tak čo narobíme 😒 mojho drahého poslal endokrinolog na spermiogram, tak som zvedavá ako dopadne 😒 mám trochu obavy kedže ja by som mala byť v poriadku a tiež sa nám nejako nedarí, tak neviem či to on bude mať ok 😒
ahojte dievačat🙂 mame sa výborne, cukrovku mi nezistili, tak sa tesím, že sa nemusim zriecť sladkeho🙂 zajtra ideme na 3D, už sa velmi btesím, potom vám sem hodim fotto🙂 a vy sa ako mate? ako pokračujete v snažilkovaní 🙂 všetkým co sa to podarilo, za čas čo som tu nebola gratulujem 🙂
@zabka888 ahoj, tak vcera som uz mala uplne vela hlienu a tak sme sa aj snazili 🙂 a dnes rano som si urobila dalsi ovu test a bola tam konecne uplne silna ciarka (este tmavsia ako ta kontrolna) takze ovulka je zrejme naplno tu 🙂 takze dnes sa musime usilovne snazit opat 😉
teplotu sa mi nechce merat lebo sa mi to zda take zlozitejsie to zapisovat a robit graf... ale mozno to tak nie je...
ja chcem pockat do konca roka a az potom pojdem k Dr. aj draheho poslat... lebo teraz sa bojim ze ma Dr. posle kade-lahsie ze robim paniku ze este sa tak dlho nesnazime 😒
@burelka no ja som tak isto chcela, ale mm náhdou zistili problém, a to sme sa nažili len mesiac takže som aj rada že sa to rieši, náhodou by sme sa zbytočne snažili, rok by sme zabili a nič z toho, takto sa to rieši naraz aj so snažilkovaním 😉 tak držím palce nech je snaženie úspešné 😉

tak ja som začala s ovulačnými testami uvidím čo mi to prinesie, inač nič nové čakame a skúšame 😉