icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

karingalova
20. nov 2012

@typa ahoj neboj sa drobcek to zvladne. to ano nesnazime sa tak dlho ale to je to no ze nie sme casto spolu a moze to byt aj stresom predsa v robote mame toho dost uz niekedy som potrebovala oddych aspon taky mesacny ale tesim sa ked budeme mat v robote odstavku trosku si oddychnem a januar bude taky kludny ze ani ludia nebudu 🙂

karingalova
20. nov 2012

@janus24 no ja mrchu ocakavam niekedy koncom mesiaca chodi sa ako sa jej zachte posledne 3mesiace meskala minuly mesiac prisla skor tak teraz neviem kedy dorazi najradsej by som bola keby neprisla 🙂

janus24
21. nov 2012

tak veru radšej nech nechodí, držím palce 🙂

typa
25. nov 2012

@karingalova a stale chodis v sobotu do prace,ci plati ta dohoda so sefom?

erika26277
26. nov 2012

Ahojte babenky, ta ako, čo máte nového? vopred sa ospravedlňujem dlho som tu nebola, ale nebolo času, a teraz sa k tomu všetkému pridružilo kopec skúšok, až do Vianoc....tak času bude málinko....ešte že som doma a mám čas sa učiť...inak mám sa v celku fajn, drobec už krásne kope, ale aspoň viem, že je v poriadku, 5.12. idem na utz tak dúfam že mi už povedia čo bude....či baba alebo chalanisko....až sa samozrejme drobček ukáže.....baby neskutočne ma ale začali bolieť kríže, neporadíte mi čo na to? čo si môžem dať alebo čím natierať, či mám zájsť k dokimu????? 😖

alka127
autor
26. nov 2012

Adamko - 24+4tt, 662g

drnduliak
26. nov 2012

caute babulky, ja som tu tiez uz sto rokov nebola, ale poslusne hlasim, ze sa zo mna stala tehulka 😵 toto je moj testik zo vcerajska, takze nam to na 4. mesiac snazenia vyslo 😉

typa
27. nov 2012

@drnduliak gratulka velikaaa🙂

drnduliak
27. nov 2012

@typa dakujem, dufam, ze bude vsetko ok, zaj idem k dr.

typa
27. nov 2012

@drnduliak jasne ze bude🙂 ako dlho ti uz meska?

drnduliak
27. nov 2012

@typa praveze len tyzden, ale mala som spinenie ako slabe krvacanie, brala som aj duphaston a uz nemam, musi mi predpisat...tak som volala, ze chcem prist cim skor, nech to pozrie a predpise mi lieky

typa
27. nov 2012

@drnduliak jasne,ak mas spinenie radsej chod,netreba nic zanedbavat 🙂

karingalova
29. nov 2012

@typa stále chodím aj sobotu aj nedelu ked nemá kto robiť a druhé kolegyne maju volno máme toho dosť samé akcie už aby bolo volno 🙂

typa
1. dec 2012

@karingalova ved ono sa to podari , vy to mate trochu stazene, kedze ste malo spolu. Neviem, kde robis, ale tiez sa uz tesim, ked bude po Vianociach, lebo tam budeme mat aj my vacsi pokoj. Ja som teraz do pondelka na pn,ale v utorok uz nabieham do roboty 😖 Ale doma sediet nechcem. V utorok som videla babo a snad aj zajtra ho uvidim. Mi tu v nemocke slubil dr.,ze mi urobi sono. Tak som zvedava 🙂
Ale je to tu riadne deprimujuce, kazdy den sa tu robia kyrety - to je tolko potratov ☹ A potom, ze clovek sa nema stresovat. Na izbe mam jednu holku, uz raz mala potrat...tej cokolvek dr. povie - ze nieco nie je idelane - ona sa hned rozplace. Ciastocne ju chapem, ale ak ma takto prezivat cele tehotenstvo, tak sa onedlho zblazni. A jej manzel je v tomto este horsi - ziadna opora. Ked sa jej babka dopocula, ze je tehotna, tak sa s nou prestala rozpravat. Ze naco Ti je decko? Normalne mi je jej luto, ved to nie je normalne... 😉 Tak sa ju tu aspon mi snazime podporovat...

Baby drzte sa vsetky, nech sa nam vsetkym podaria splodit krasne babatka a najma donosit 😉 😉 😉

typa
2. dec 2012

Ahojte,
uz som z nemocnice doma 🙂 A mam aj fotku nasho krpca - nechcel sa ukazat,tak zatial nevieme,co to bude 🙂

zabka888
3. dec 2012

@drnduliak gratulujeem 😉

drnduliak
3. dec 2012

@typa a preco si bola v nemocnici? nejaky problem?

typa
3. dec 2012

@drnduliak ahoj,to moj nefrolog inicioval 🙂 Mam blbe vysledky mocu a on sa o mna boji,ci to je ok. Tak som si par dni oddychla,nic mi nezistili...
Dnes som este isla na krv do nemocnice...
neviem,co tam chcu najst. Zajtra idem ku gynekologovi. Ale ja sa citim v pohode. Nic mi nie je 🙂

drnduliak
3. dec 2012

@typa moja svagrina mala velke problemy s oblickami v tehotenstve, mala aj ten zachvat, ci koliku, ale nastastie nema ziadne nasledky...tak asi to netreba podcenovat. drzim palce, nech pekne rastiete 😉

karingalova
5. dec 2012

@typa dakujem krásne no dufam,že sa to čoskoro podarí aj nám 🙂 no robím v hoteli čašníčku a hned ako sa mi podarí otehotnieť idem na pn lebo minulý rok som potratila a nechcem sa stresovať zbytočne v robote dosť sa tu nabehám aj ťažké veci dvíham tak nestojí mi to zato aby sa zas niečo stalo. je to horzné ked nemaju niektoré ženy oporu v manželovi a ešte ked babka toto povie že načo je jej dieťa tak to už je čo hrozné ☹ ☹

erika26277
5. dec 2012

Ahojte babenky, ako sa máte? my sme dnes boli na morfologickom utz a budeme mať chlapčeka.....máme už krásnych 20,03 cm a 405 g...... a všetko je v poriadku... malý sa veľmi teší na bračeka, tak sa moc tešíme 🙂 🙂 všetkým ostatným tehuľkám a aj budúcim tehuľkám držím palčeky....... 🙂 🙂

kukku
11. dec 2012

@drnduliak Z celého srdca Ti gratulujeeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 😵 😵
@alka127 Krásna fotečka, ešte krajšie bábo 🙂

@typa, @erika26277, @drnduliak, @alka127 - krásne tehulkovanie vam prajem 🙂 😵

drnduliak
12. dec 2012

@kukku dakujem🙂 a ty ako? 😉

kukku
12. dec 2012

@drnduliak Ja stále v čakacej fáze 😝 Tento cyklus vyzerá tak, že ovulka ani nebola, tak teraz čakám, kedy dostanem mrchu, aby sme sa mohli pustiť zase do snažilkovania 🙄 BT som merala 3 cyklusy, ale teraz chcem spraviť aspoň na jeden mesiac dovolenku od merania. Uvidíme, či vydžím 😀
Vidím, že máš termín na august, môj malý sa narodil 17. augusta 🙂

drnduliak
12. dec 2012

@kukku ja som uz bola rozhodnuta zacat merat BT a zrazu sa to podarilo 😉 no vychadza mi to tak na prelome, tak namiesto dovolenky pojdeme zrejme do porodnice 😵 ale som rada, prvu dcerku mam na jesen tak toto bude letne babo 😵

lienka19881
12. dec 2012

ahojte baby, mozem sa pridat? my sa snazime od juna, minuly mesiac sa konecne zadarilo ale nakoniec to skoncilo mikropotratom... tak sa snazime dalej 🙂 raz sa to predsa musi podarit 🙂

kukku
12. dec 2012

@drnduliak Už nemusíš vymýšľať darček na Vianoce pre manžela 😉 Lahneš si pod stromček a je to 😀
Dnes by mali padať "hviezdy", skúsim jednu nájsť a budem si priať bábätko 🙂 😵
Dcérka sa teší?

drnduliak
12. dec 2012

@kukku este o tom nevie, zatial sme moc nehovorili...ta by to hned vytarala kade-tade 😅

karingalova
14. dec 2012

ahojte dievčatá čo máte nové dlho som tu nebola. my stále nič žiadne // ☹ ☹ ☹ už som z toho nešťastná a zúfala a psychicky na dne neviem nedá sa nato nemyslieť ked to mám zafixované v hlave je to ťažké ☹ ☹

janus24
14. dec 2012

@karingalova ja som na tom podobne dnes 28 DC mrcha este neprišla a test biely ako sneh ☹ takze čakam že do dvoch dni to vypukne, a neviem či hormony alebo co ale mi je to fest luto aj som si poplakala ☹ tak ti prajem vela sil a nech sa to už podarí 😉