Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@lulkala, alka127
Aj ja som už vyskúšala rôzne vitamíny a bylinkové čaje a grepové džúsy.. všetko čo som tu našla.. a nič, nepraskajú mi folikuly - tvoria sa z nich cysty až do 7, 8 cm. Každý mesiac mám bolesti a potom mi pichajú injekcie aby to odišlo s menzesom, ževraj mám hormonálny profil v norme.. no neviem, uvidíme čo povie na toto nová gynek..
@alka127 ahoj stale bezuspesne chodim na vysetrenia priatel bol aj na spermiograme vsetko ok rybycky funguju ako maju ja som bola na sone kde mi zistovali ci mu dozrieva vajicko aj to je ok doktor povedal teraz mozte ist nato ak vam budu meskat pridte na kontrolu ak vam pride menzes pridte po nom a budu mi robit laparoskopiu kde mi budu ziatovat ci mam priechodne vajcovody
@karingalova tak silno držím pršteky aj s chlapcami 🙂 neboj ono to víde, len možno ty/vy potrebujete viac casu...aj z teba sa raz stane mamička a budes si hrdo z nemocnice domov odnasat malý uzlíček 🙂
@alka127 uvidime ci sa teraz zadarilo ak nie tak hadam nieco zistia pri tej operacii
Ahojte dievcata tak v piatok ma caka operacia laparoskopia priechodnost vajcovodov som trosku nervozna ale dufam ze to prebehne v poriadku este som nebola operovana ani pod narkozou tak dufam , ze to zvladnem 🙂
ahojte baby idem sem po straaaaaaaaaaaaaasne dlhej dobe a myslela som si ze kazda z nas je uz mamickou a vidim, ze nie ☹ TAK VAM VSETKYM DRZIM VSETKY PRSTY ABY SA VAM TO PODARILO A BOLI STE STASTNEEEE
@karingalova neskusala si Inofolic kedze ste obaja ok tak by som tu laparku asi radsej vynechala a skusila este inofolic
@bakajka ahoj no laparku mam uz za sebov bola som na nej minuly rok a vsetko je v poriadku aj doktorka mi poradila inofolic su dost drahe 16e a nie ani na mesiac nevidu mame v plane ist na IUI
@karingalova sú aj lacnejšie ja kupujem na http://www.mojalekaren.sk/inofolic-1x20-vrecusok/

@nayli2004
@karingalova ahojte baby...az teraz som si vsimla tuto debatu...my sa snazime od augusta 2012 a stale nic :/..davam tomu cas do koncy roka, potom idem k lekarovi..tento mesiac som si naordinovala vsetky zlepsovaky pre snazilky, tak este v kutiku duse dufam, ze nieco zaberie 🙂