Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
@palinkova87 tak to máš dosť vysoké HCG keď ti tak krásne vyšiel alebo dobrý test???
@palinkova87 aha už som si všimla odpoved 😀
@rysauka asi vysoké hcg.. lebo mi nikdy neukazalo hned, že som tehu.. ešte ma k tomu klamal
@palinkova87 no tak ja si na také koľajnice počkám aspoň týždeň ak nie 2 😀
@rysauka ja som sa tiež čudovala,že take a ešte k večeru 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@palinkova87 už si si počítala v koľkom si? a termín pôrodu?
@rysauka tak mala by som byt v 4tyždni a 1 den.. a termin porodu 11.april 😉
jeeej, ale to letí 🙂 už je tu apríl 2013. tak vám tehuľkám prajem krásne a šťastné tehuľkovanie a v apríli bezproblémový pôrod zdravých bábätiek 🙂 my sme tieto krásne chvíle prežívali takto pred rokom 🙂
@palinkova87 tak to si o 2 dni popredu 😀
@palinkova87 inak, keď máš také silné // tak skoro a k večeru, tak dosť možné, že by to mohli byť aj dvojčatká 🙂
@darinkazv fúúúúúúúúúúúúú tak to by bolo pekne vždy som dvojčatka chcela.. ale ked je to už tretie, tak ee.. 😀 ale keby boli no tak čo už.. 😀 budem mat veeeeeeeeeeeelmi veselo.. Nico by mal 1 a pol roka a dvojičky.. fúúúú no .. he.. uvidíme,čo povedia na sóne.. ale tu sa robí až v 12tt.. ☹
@palinkova87 ty si v Holandsku, však? ste sa tam presťahovali, alebo si si tam našla manžela?
@rysauka nie prestahovali už sme tu vysse roka.. tu sa nam už narodil Nicolasko. muz tu dostal kontrakt na dobu neurčitu, teraz sme si v apríly aj kupili domček.. ;) takže tu riadne už žijeme.. 🙂 mm velni dobre zaraba, takže tretie babo nebude problem 🙂
inaksie baby aký mate vy na to nazor, že bude len 1rok a pol rozdiel medzi mimcami??? ja mam 5 rocneho Tobíka a ten je už velmi starý pre Nica vobec sa s ním nechce hrat.. tak preto sme sa pre tretie rozhodli teraz, nech śa vedia aj zahrat..
Ahojte kcky, mozno sa aj my k vam o chvilku pridame- len som si neni ista terminom.. Mozte mi prosim napisat vas nazor? Podla poslednej mnz mam termin porodu 3.4. ale pred tyzdnom som si rovila test a negativny potom vo stvrtok pozitivny a dnes rano znoca.. Myslela som. Ze som este len c uplnych zaciatkoch.. A zrzu hla ze uz 5tyzden?? Metie ma ten jeden negativny test.. Pouzila som pepino tehu test..nemate niektora prosim skusenost?? Vdaka za vsetky rady
@weronyca no ak si použila pepino, tak sa nečuduj. Je tam síce napísaná citlovosť 10, ale podľa mňa je to 25-ka. Ja som si robila pepino a nič a mama test riadne čiarky už. Pepino mi ukázal 2 slabú čiarku až ked mi MS meškala 4dni a mama test hned po vynechaní riadna čiarka 😉
Takže gratulujem 😵 😵 😵
Ahojte aprilovky. Ak vsetko pojde tak ako ma, mala by som aj ja patrit do tejto skupiny. 31. 7. (30 DC) som si robila prvy test, ukazal 2 ciarky, rovnako aj dalsie 2 dni. V piatok 3. 8. mi lekar potvrdil tehotenstvo z ultrazvuku aj z krvi.
Dufam, ze sa tu nazbiera pekna kopka tehuliek. 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@palinkova87
@maggie37 tiež som mala dnes dostať, podľa výpočtov som 3tt+6
ráno som si robila test ale mala som len veľmi slabého ducha tak sa teším potichúčky 😀