Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
@chmurkaxy Dakujeeem, s tym spanim mas mozno pravdu, mame micky, ktore nas stale budia, ale uz sme si zvykli, tak ma to ani nenapadlo 😀 Prave som 30DC a ciarky dost slabe..skor duchovske. Prva sa mi ukazala uz na 27DC a na sone som bola 16DC a tam dr. vravel, ze ovulka by mala byt tak 2 dni nato (hlasil mi 11mm sliznicu a 4ks 5cm folikul.) Tak dufam, ze nemame 4 baba 😀
@adka12 neviem o ziadnych ... robili mi krve testy na tehotenstvo vcera tak vysli pozitivne a myslim ze ked robia take testy tak aj zistuju ci je to v poriadku vsetko... len na sone nebolo naozaj vobec nic,doktorka vravela ze mozno nevidi cez sliznicu,potom povedala ci to neni mimomaternicove no chvalabohu ani tam nic nevidela .musim si zaklopat..
ahojte tak mozno budem patrit k vam
test som si este nerobila ani neviem ci to ma vyznam bo este mi ani raz nevisiel pozityvny a to uz mam dve deticky 😀 dnes ma MM doniest
priznaky jednoznacne vcera ma rozplakalo ako sa tesila nejaka zenstina so zlatej medajle 😀
ak by to ale tak nebolo celkom sa potesim bo v juny ma cakaju statnice 😒 ale aj tak dufam ze uz tam plava moj vytuzeny chlapcek 😉
Ahojte baby pridavam sa...aj ked ja asi nebudem casto, pri mojom hyperaktive...🙂 ja som bola april 2010 a teraz druhe je april 2013... 🙂 😀 ja sa toho aprila nezbavim.....Ja som bola vcera 5+5 a bolo vidiet na ultrazvuku uz srdiečko a bije ostošesť...juchúúúú...Držím nám všetky päste nech to dotiahneme do uspešného konca...a hlavne porodu a porodu 😝
@ivik4 ahoj priznam sa ze celkom nerozumiem.....nebolo vidiet ani gestačný vačok? v maternici?....lebo ja som napriklad pri mojej dcere 5+3 nebolo nic vidiet ako myslim bol gestačny vačok a nebola akcia ale potom som mala vytok tak som isla k doktorke znovu a to som bola 5+6 a bola už akcia...
No a pri uplne prvom to bolo zle...mne tiež rastlo hcg a mala som aj gestačny vačok a tiež stale až v 8tt hovorili že nič nevidia nič nevidia....ale myslelo sa tym že nevidia žltkovy vačok, embryo ani akciu...a jednoducho niekedy to tak je že hcg rastie ale dieťa sa nevyvija...vola sa to anembryomola. Ak už srdiečko bolo resp. vidieť embryo a potom sa niečo pokašle tak sa to vola missed abort....No a ked nevidno vobec nič a maš hcg zvyšene tak to môže byť buď mimomaternicove alebo zle vyratany datum, a aj dvojčata vykukaju až neskoršie....ale zase v 6t by aspon ten gestačny vačok už mal byť vidieť....tak ale je doležite čo tym doktorka myslela....lebo ako pišem vyššie aj na mna v 8tt začali...nič nevidim nič nevidim ale mysleli tym akciu...Každopadne ja by som určite vyhladala aj ineho lekara...naj nejake sukromne centrum nech ta hned objednaju sice zacvakas ale aspon ti to niekto poriadne vysvetli a maju aj lepsie ultrazvuky....Ale neviem odkial si...Držim palce ...
@zuzuj ja chodim do sanatoria a tam mi len doktorka povedala vetu : nic tam nevidim ..povedala ze mozno cez sliznicu neni nic vidno a potom ze ci to nieje mimomaternicove...no ked sa pozrela aj ku vajecnikom tak ani tam nic nenasla .. tak neviem vazne ... test som mala fakt slaby,no dnes som si robila tiez po 4 dnoch ciarka trochu zosilnela no stale sa mi to nezda . uvidim v piatok , vdaka 🙂
fajn že ideš v piatok držim palce...
ahojte baby..tak asi sa pridavam k vam v nedelu som mala dostat,no nic a dnes som si robila 31 DPO a ciarka brutal silna 🙂 ja som bola april 2011 a vyzera to teraz na april 2013 😉
magimary aj mna mozes pridat ak smiem...🙂
tak prvy test nula bodov ☹ budeme dalej cakat ved takych bez dvoch ciarok uz bolo a barborka ma 9 mesiacov 😀 asi niesom testovi typ
ahojte dievčatá...tak aj my čakáme naše aprílovčiatko 🙂 ...termín je vraj na 5.4 ..prvú dceru som mala na termín 9.11.2010 a narodila sa 5.11...tak uvidíme či aj druhé bude 5ho ... teším sa veľmi 🙂
kocky tak ja som to pomaly rozdychala a zacinam sa tesit s vami na april 🙂 dufam,ze nam to bude krasne ubiehat 😉

boze baby ...som uz v 6tt a na sone vobec vobec nic ... nemozem nato prestat mysliet... este aj te testiky mi ukazuju slabsiu druhu ciarku