Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
vitajte nové tehuľky, pridajte sa k nám do súkromnej témy
Ahojte,
🙂 🙂 🙂 čakáme bábenko,ešte to nemáme potvrdené od lekára ,ale na testíku svietia dve čiarky 🙂) jedna silnejšie ,druhá slabšie ,ale je to tam 🙂 Predbežne ,čo sme rátali by sa to malo narodiť okolo 15.4.2013 🙂 😉
@ellie13 neboooooj 🙂
uvidíš, ako krásne sa pri jednom vychová aj druhé 😉
ja som s druhým otehu, keď mal prvý 9mesiacov 😅 ,
tiež sme to asi dva dni rozdýchavali a potom sme sa tešili...
práve preto, že prvý bol veľmi náročné babuľko...ale fakt, že veľmi 😅
a napokon ten druhý bol ako anjel-ani sme o ňom nevedeli, len spinkal a papal...
dokonalé bábätko...
takže starší si mohol spokojne pokračovať vo svojej náročnosti a mladší sa zdokonaľoval akoby sám...
a teraz sú obaja našimi slnkami, múdrymi a citlivými chlapcami,
s tým, že mladší by už vedomostne mohol ísť študovať vysokú školu (má 7r.) 😉
dve deti po sebe nemusia byť až také náročné, akoby sa mohlo zdať 😉
zväčša je to vždy o tom, že jedno z detičiek je menej náročné, ako to druhé 🙂
takže-hor´sa do toho s nami... v apríli to vypukne! 😵
a vitam všetky nové maminky,
kto chce píšte, pridám vás aj do súkr. témy 😵
Ahojte 😉 zatiaľ nepotvrdené, ale 3 pozitívne testy (hoci dva s veľmi slabou čiarkou), ale možno budem vašou ďalšou členkou 😉 podľa poslednej menštruácie by to mal byť 13.apríla - babka dostane krásny darček k narodkám 😵
Ahojte,môžem sa k vám pridať?Našla som si dve pekné tmavé čiarky na teste
4 pozitívne testy 😀 jemináčku, to bude baranov budúci rok na svete 😀 😀
Ahojte cakatelky! Prepacte, ze sa vam sem hrabem, ale len chcem poradit.. Posledny menzes som mala 15.7. trval 5dni, ovulku som mala niekedy okolo 25.7. chcem sa spytat, robila som si test, kt je myslim neg. mne sa tam nieco zda, ale mne uz z toho sibe, tak nechcem predbiehat, myslite, ze ak by som aj bola tehu, ten test by vysiel pozitivne? MS cakam okolo 13.-15-.8. Strasne by som sa chcela k vam pridat, a to cakanie je vecneee. 😒
@savanah111 Ahoj, uz by si mohla na teste nieco mat, pockaj este dva dni a vycuraj sa rano aj poobede. Niektore baby maju ciarky silnejsie rano, ine poobede. Drzim palce!! Odfot test a daj ho sem, viac oci mozno lepsie uvidi, papa
@gladiola skusim sa testnut v nedelu, ale dost ma boli podbrusko, a mam taky vytok ako bielok, pred tyzdnom som mala vytok ako tvaroh, tak sa modlim aby mrcha neprisla. 😔 a dakujem za odpoved! 😉
@gladiola tiež som práve dnes čítala ako si jedna kočka robila test poobede a druhá čiarka bola jasnejšia, pritom všade píšu, že najlepšie je ráno, hneĎ prvý ranný moč... dnes mám za sebou dva testy, ešteže otázky sú jednoduché 😀 a je pravda, že poobedňajšia čiarka bola omnoho zreteľnejšia 😉
@snopkulka jej máš termín rovnako ako ja 😀
@savanah111 moja urob si test až keď ti bude meškať , ja som si robila 2 dni ako mi meškala a bol len slabulilinký duch, držím palce nech to víjde
@rysauka poslednú menšt. som mala 7.7, ale krvácala som aj 2-4.8, vôbec som netušila, že by som mohla byť tehu, len som si spravila test, že či náhodou, lebo som chcela začať s očistnou kúrou 😎 štyri testy, všetky pozitívne, tak uvidím, dnes som sa objednala u gyn. na prvý sept. týždeň, to by som bola teoreticky v 9tt, to už bude na UZV aj niečo vidno, potom sa ozvem 😉
@magimary 🙂 ďakujem za podporu! Ja viem, že to zvládnem a na malinke sa uz aj teším.. Pia je síce živel ,ale ináč dobre babo a veľmi lubi deticky ,takže si myslím, že bude aj starostliva, "veľká" sestricka 🙂 len ma veľmi mrzí, že sa tu nemám o koho opriet, priatel vidí len sám seba, stále za niečo " fňuka" okrem toho,že doma vari žiadna pomoc ,len príťaž ☹ s malou sa 10 minut za deň pomojka a tým to hasne, mama mi vraví , že teraz ked je na ceste druhe sa bude určite viac snažiť , ale veľký omyl ☹ je to smutne ako sa tu "plazim", zvraciam a mala sa na to všetko pozera lebo tatinko na ňu nema čas , ten si dopraje celodenny spánok ,lebo chudačik je z toho nicnerobenia unavený 😠 a ešte ked sme hlasnejsie hučí na nás, že mame držať hubu .... Poviem ti to som si teda dala ☹
tak den pred ocakavanou mrchou je na teste slaby duch ale je tam horse je ze sme sa vcera vecer s MM tak brutalne pohadali ze sa s toho ani neviem tesit tak tu sedim na d pocitacom a placem, sme strasne tvrdohlavy aj ja aj on dufam ze sa to da dokopy a toto tehu si uzijeme ako sa patri
@ellie13 juj, tak ty to máš ešte aj v tomto smere ťažké... ☹ 😔
ale podľa toho, ako píšeš, si silná žena a tak, ako zvládaš piu, tak zvládneš aj druhý poklad...
mamina ti nemôže viac pomôcť? 😕 😔
@wewe22 neplááááč... teš sa...búrka prebolí, vyjde slnko a budete sa tešiť obaja...
a tm o tom už vie a aj tak ťa akurát takto potrápil?
ahojte dievčatá, malinká momentálne spinká s ocom 🙂 a mamka má trocha času...toto tehu som veeeeľmi unavená....možno to je aj počasím a neverili by ste mi akú mám chuť na mäso....je jedno či grilované, či pečené, alebo salámu, len musím mať mäso...pri prvej dcére som mäso nemohla ani cítiť, ked sa varilo a teraz.....v stredu varila svokra boršč a ja som skoro vopchala hlavu do hrnca ako mi krásne voňalo mäso 🙂)) a čo sa týka sladkého, pri prvom tehu som sa ho nemohla ojesť a teraz ani ma nenapadne na nejaký keksík alebo čokoládu....
Ahojte dievčatá, mohla by som sa aj ja pridať do Vašej sukromnej témy aprilovky 2013? konečne mám pozitívne testy 🙂 veľmi sa teším 🙂
dnes rano znova duch tak neviem zajtra behnem k Dr. nech mi spravy krvny test ak bude pozitivny prihlasim sa do sukromky

@ellie13 coooooo? tak rychlo??? To budes mat rozdiel menej ako tok, uau.