icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

simipuppy
12. aug 2012

baby,drzte palce...v pndelok idem k DR.pre vysledky s hcg....vo stvrtok som mala hcg2900,na sono bolo vidiet vacok cca4mm,ale dr.ma velmi vystrasil,ze ta hodnota hgc je velmi mala a aj ten vacok..fnuk.
stresujem a stresujem asi ma picne do zajtra ci bude vsetko oki.to uz bz som mala byt 5+6 alebo 6+0...co ak sa zltkovy obal neobjavy...ach jo

sisull
12. aug 2012

ahojte.. vyzera to tak, ze aj ja uz patrim k vam 🙂 termin mi vychadza na cca 15. aprila, este som nebola u Dr. chystam sa bud. tyzden mozno v stredu. myslite ze uz nieco bude vidno?

sisull
12. aug 2012

@magimary mohla by si pridat aj mna do sukromky? d.

mimzy123
12. aug 2012

ahojte, aj ja som tehu 🙂 termín pôrodu podľa tehu kalkulačky 14. apríla

petraracova
12. aug 2012

@snopkulka ahoj, ked som citala tvoj text, ze posledna MS 07.07, krvacanie 04.08, az mi smiesno prislo, lebo presne tak som to mala aj ja. V piatok som bola uz u lekara kvoli tomu krvacaniu a zatial vidiet len gestacny vak. Kontrola 27.08, tak dufam, ze uz bude aj akcia srdiecka.....Mas aj nejake priznaky?

petraracova
12. aug 2012

@simipuppy Neboj sa, vsetko dobre dopadne.....

nika147
12. aug 2012

@magimary môžte aj mňa pridať do sukromnej temy?

snopkulka
12. aug 2012

@petraracova ahoj 😉 tuším budeme aj rodiť rovnako 😀 zatiaľ žiadne extra príznaky, skôr si to nepripúšťam, lebo to môžu byť placebo-príznaky, vieš čo myslím 😉 uvidím v septembri, u lekára, potom sa začnem naplno tešiť, ak bude dôvod 🙂 držím ti palčeky!!!

gladiola
12. aug 2012

@sisull ahoj, určite bude aspoň vacok vidno, babo ani akciu ešte nie. Ešte bude skoro. Držím palce

atreyu
12. aug 2012

Ahojte baby 🙂 gratulujem vám k fazuľkám a verím, že to vaše barančeky dotiahnu do toho úspešného konca ako ten náš 😵 aj keď z nášho aprílovčatka je nakoniec marcovčatko 😝

magimary
autor
12. aug 2012

@nika147 @sisull , ste pridané 🙂

petraracova
12. aug 2012

@snopkulka Aj ja tebe, ja idem koncom augusta pozriet ci bije srdiecko....ale obavam sa uz odteraz.

snopkulka
12. aug 2012

@petraracova pozerám, že budeš prvorodička? Ja som sa tiež celé tehu triasla, hlavne na začiatku, či to nie je fatamorgána, je to prirodzené 😉 My už máme doma malého zbojníka, je to poklad, takže to druhé tehu-netehu beriem s rezervou, kým to nebude 100% 😵

janulkama
13. aug 2012

Ahojte dievčence, tak odo dnes mám zmenu zo snažíme sa na čakáme bábo 🙂 Rada by som sa pridala k Vám...dnes som bola u dr.,vravel že som 5+3 dni,srdiečko ešte nevidel,dal mi ďalší termín na 13.9.,hneď aj odber krvi a tak...teTP mi nepovedal,ale podla PM mi to vychádza na 6.4.2013 😉

janulkama
13. aug 2012

@simipuppy ahoj,čítala som,že ideš dnes k dr...ako si dopadla?

Inak ja som bola u dr. minulý týždeň,povedal,že to vyzerá na 2-3 týždeň...teraz po týždni vyšlo toto...HCG mi vôbec nezobral,tak dúfam,že bude všetko ok...

grelu
13. aug 2012

@magimary ...aj ja sa hlasim 🙂...aj ked je to este asi trochu skoro, ale snad to bude ok. Predbezne som si vypocitala termin na 22.4.2012 🙂...k lekarke idem az koncom augusta

wewe22
13. aug 2012

tak dnes som bola na tu krv a tesila som sa ze neska uz budem vedet ale v meste kde mam Dr. tieto testy nerobia tak vysledky budu bud zajtra alebo az vo stvrtok ☹

snopkulka
13. aug 2012

@magimary dnes piaty pozitívny test - robený večer, krásne dve čáročky, čo dodať? Môžem sa pridať do súkromky? 😀

janulienka77
13. aug 2012

ahojte, aj ja sa pridavam, dnes som si nasla na tehu teste 2 ciarky, druha sice slabsia ale je tam..predbezne mi vychadza termin na 22.4.2013

janulienka77
13. aug 2012

magimary mozem ma pridat do sukromky?

janulienka77
13. aug 2012

@grelu ahoj pozeram, ze aj tebe vychadza termin ako mne.uz si sa aj objednala k lekarke?

katey
14. aug 2012

ahojte baby, tak aj ja sa pripajam 🙂

grelu
14. aug 2012

@janulienka77 ja mam lekarku na dovolenke, takze sa objednam najskor o 2 tyzdne :-/

janulkama
14. aug 2012

@magimary ahoj,ako čítam,máte súkromnú skupinu,môžem sa k Vám pridať?Rada by som si s Vami vymenila skúsenosti a podobne 🙂

magimary
autor
14. aug 2012

pridávam všetky, ktoré ste napísali 😉

magimary
autor
14. aug 2012

pridala som aj @grelu , aj @katey , plus ostatné...
ak som náhodou na niekoho zabudla, tak sa mi pripomeňte 🙂

katey
14. aug 2012

@magimary budem asi za blbu, ale ako sa mam dostat do tej sukromnej alebo ako sa vola?

magimary
autor
14. aug 2012
effie
14. aug 2012

ahojte, pls pridate aj mna do sukromnej, dik🙂

henikav
14. aug 2012

Ahojte, tak uz to tak vyzera, ze aj ja patrim k Vam, hoci som si myslela ze mam pokazeny zaludok, pocas celej dovolenky, teraz uz viem preco, mame //. Chudak manzel trosku sokovany, ja tiez, mame skor vek na starych rodicov, ale je to skor prijemne prekvapenie, uz len aby bolo vsetko v poriadku. 😵 😵 😵