Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
ahojte.. vyzera to tak, ze aj ja uz patrim k vam 🙂 termin mi vychadza na cca 15. aprila, este som nebola u Dr. chystam sa bud. tyzden mozno v stredu. myslite ze uz nieco bude vidno?
ahojte, aj ja som tehu 🙂 termín pôrodu podľa tehu kalkulačky 14. apríla
@snopkulka ahoj, ked som citala tvoj text, ze posledna MS 07.07, krvacanie 04.08, az mi smiesno prislo, lebo presne tak som to mala aj ja. V piatok som bola uz u lekara kvoli tomu krvacaniu a zatial vidiet len gestacny vak. Kontrola 27.08, tak dufam, ze uz bude aj akcia srdiecka.....Mas aj nejake priznaky?
@simipuppy Neboj sa, vsetko dobre dopadne.....
@petraracova ahoj 😉 tuším budeme aj rodiť rovnako 😀 zatiaľ žiadne extra príznaky, skôr si to nepripúšťam, lebo to môžu byť placebo-príznaky, vieš čo myslím 😉 uvidím v septembri, u lekára, potom sa začnem naplno tešiť, ak bude dôvod 🙂 držím ti palčeky!!!
Ahojte baby 🙂 gratulujem vám k fazuľkám a verím, že to vaše barančeky dotiahnu do toho úspešného konca ako ten náš 😵 aj keď z nášho aprílovčatka je nakoniec marcovčatko 😝
@snopkulka Aj ja tebe, ja idem koncom augusta pozriet ci bije srdiecko....ale obavam sa uz odteraz.
@petraracova pozerám, že budeš prvorodička? Ja som sa tiež celé tehu triasla, hlavne na začiatku, či to nie je fatamorgána, je to prirodzené 😉 My už máme doma malého zbojníka, je to poklad, takže to druhé tehu-netehu beriem s rezervou, kým to nebude 100% 😵
Ahojte dievčence, tak odo dnes mám zmenu zo snažíme sa na čakáme bábo 🙂 Rada by som sa pridala k Vám...dnes som bola u dr.,vravel že som 5+3 dni,srdiečko ešte nevidel,dal mi ďalší termín na 13.9.,hneď aj odber krvi a tak...teTP mi nepovedal,ale podla PM mi to vychádza na 6.4.2013 😉
tak dnes som bola na tu krv a tesila som sa ze neska uz budem vedet ale v meste kde mam Dr. tieto testy nerobia tak vysledky budu bud zajtra alebo az vo stvrtok ☹
ahojte, aj ja sa pridavam, dnes som si nasla na tehu teste 2 ciarky, druha sice slabsia ale je tam..predbezne mi vychadza termin na 22.4.2013
magimary mozem ma pridat do sukromky?
@grelu ahoj pozeram, ze aj tebe vychadza termin ako mne.uz si sa aj objednala k lekarke?
@janulienka77 ja mam lekarku na dovolenke, takze sa objednam najskor o 2 tyzdne :-/
pridávam všetky, ktoré ste napísali 😉
ahojte, pls pridate aj mna do sukromnej, dik🙂
Ahojte, tak uz to tak vyzera, ze aj ja patrim k Vam, hoci som si myslela ze mam pokazeny zaludok, pocas celej dovolenky, teraz uz viem preco, mame //. Chudak manzel trosku sokovany, ja tiez, mame skor vek na starych rodicov, ale je to skor prijemne prekvapenie, uz len aby bolo vsetko v poriadku. 😵 😵 😵

baby,drzte palce...v pndelok idem k DR.pre vysledky s hcg....vo stvrtok som mala hcg2900,na sono bolo vidiet vacok cca4mm,ale dr.ma velmi vystrasil,ze ta hodnota hgc je velmi mala a aj ten vacok..fnuk.
stresujem a stresujem asi ma picne do zajtra ci bude vsetko oki.to uz bz som mala byt 5+6 alebo 6+0...co ak sa zltkovy obal neobjavy...ach jo