icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

anickaa22
15. aug 2012

Ahoj mozem sa k vam pridat?Tiez cakame babetko v aprili

ellie13
15. aug 2012

Baby aj vám býva tak neskutočne zle? Ako to riešite ked už máte jedno prípadne viac detí? Mne bolo aj pri malej tak zle, ale samozrejme to som mohla oddychovať a nikoho nezaujímalo ako dlho sa " rozprávam so záchodom" teraz sa musím venovať malej , tu nezaujíma, že maminke je zle, okrem toho je tak neskutočne živá ..

janulienka77
16. aug 2012

@anickaa22 vitaj medzi nami a napis magimary aby ta pridala do sukromky tam si vsetky piseme 🙂

janulienka77
16. aug 2012

@ellie13 ahoj pod k nam do sukromky,napis magimary aby ta pridala 🙂

martinaa1
16. aug 2012

@ellie13 ahoj, tak to sme na tom skoro rovnako. tiež mám doma živé striebro a tiež mi býva zle, čakáme tiež podľa mojich výpočtov ďalšie bábätko v apríli : )

martinaa1
16. aug 2012

@magimary môžem poprosiť o potvrdenie do skupiny?

ekia
16. aug 2012

Ahojte, dnes som zistila novinku, že k nám 19. 4. pribudne ďalší drobček. Bolo to neplánovane a poviem vám dosť ma to prekvapilo a vyviedlo z miery.... Aj keď sme tretie bábo plánovali, nečakala som že to bude takto skoro...... Chcela som ostať ešte rok na md a potom trocha späť do práce a tretie bábo. Ale človek mieni a pán boh mení 😒 Akosi sa z toho neviem tešiť... asi sa s tým musím zžiť 😖 Bojím sa či to všetko zvládnem, 3 malé deti.... No ale niesom prvá a určite ani posledná 🙂

kimiko
16. aug 2012

@magimary môžem poprosiť o potvrdenie do skupiny? Dakujem

magimary
autor
16. aug 2012

@kimiko @martinaa1, kočky ste pridané 🙂

luciaj
16. aug 2012

@ekia aj ja to mám podobne, dve male deti a zrazu tretie🙂 najprv som to rozdychavala ale teraz sa uz tesiiiim🙂 a tiez som chcela ísť aspon na 2-3 roky do prace a tak tretie, ale zadarilo sa teraz. Hlavu hore, o pár dni sa uz budes isto tešiť🙂

didulka85
17. aug 2012

@magimary tiez poprosim o pridanie. 🙂

magimary
autor
17. aug 2012

@didulka85 hotovo!

kočky, ešte raz pripomínam, že dnes pridávam poslednýkrát,
potom až o dva týždne 🙂

stellina1982
17. aug 2012

Ahojte dievcata som uplne nova...cakam babo okolo 10.4.2013...bude to moje prve🙂 a tak sa trosku toho vsetkeho okolo bojim , aj sa tesim a tak...rada by som sa k vam pridala , nech sa dozviem co si nove a podobne🙂 drzim palceky !

flos8
17. aug 2012

Čaute baby! Mrcha mešká, tak ak do večera nepríde, zajtra robím test a dúfam, že sa k vám pridám. 😵

luciaj
17. aug 2012

@magimary prosím o pridanie do témy🙂

simipuppy
17. aug 2012

myslis?,ach nech len mas pravdu..tak co ma furt strasia..kto ma taky stres vydrzat.A ty uz si bola na sone?,

magimary
autor
17. aug 2012

@luciaj posledná pridaná 😉
ostatné babuľky, poprosím strpenie, ale až o dva týždne pridám nové tehuľky 🙂

tynamartina
18. aug 2012

@simipuppy ahoj neviem či to bolo mne ale my sme spolu písali tak odpoviem. Áno , neplaš sa, máš to zle porátané, srdiečko ešte nemuselo byť, buď kludná, nestresuj sa !!! Ja som už bola na sone, pozri v mojom albume. Ale ja som bola už 7+0 a podla sona dokonca 7+6.

anickaa22
18. aug 2012

@magimary ahoj pridala by si ma do skupiny?Tiez cakam babo v aprili

anickaa22
18. aug 2012

@ekia Ahoj tak to niesi prva a posledna co caka tretie babo ja cakam stvrte a to mam deti vo veku 5,4,2 rocne ale uz s tym nic nespravim najhorsie na tom je ze je to stvrte dieta na sekciu a je to uz rizikove tehotenstvo ako premna tak aj pre dieta ☹

janulienka77
18. aug 2012

@anickaa22 ahoj,magimary je na dovolenke takze budes musiet pockat 2 tyzdne,pisala nam to v sukromke 🙂 pride zaciatkom septembra 🙂

simipuppy
19. aug 2012

@tynamartina ..pokusim sa...juuj ako ti tu smuhu zavidim.hhihii

katka310
19. aug 2012

ahojte, mozem aj ja poprosit o pridanie do skupiny? tiez mam termin v aprili, prva poradna ma caka 07.09. 🙂

vera1234
20. aug 2012

Ahojte 🙂 Ja by som s tiez k vam rada pridala 🙂 Tiez dufam ze budem aprilovka 🙂 ak teda vsetko dobre pojde 🙂

janulienka77
20. aug 2012

@katka310
@vera1234 ahojte,vitajte 🙂 ,zakladatelka skupiny je na dovolenke takze musite pockat,pride az zaciatkom septembra.

hankakhomsi
20. aug 2012

ahoj babule takze pridavam sa taky tak ;))

vera1234
21. aug 2012

Jasne pockame 🙂 Vdaka za privitanie 🙂)

joja1402
21. aug 2012

ahojte baby tak aj ja by som sa rada k vám pridala. vidím, že diskutujete aj súkromne tak vás poprosím o prijatie medzi vás myslím že si budeme musiet ešte vela radit a pomáhat aby sme to dotiahli do uspešného konca. :D

henikav
21. aug 2012

@joja1402 napis IP magimary, aby ta pridala, len ona je teraz asi 2 tyzdne na dovolenke, tak ta urcite prida hned ako sa vrati

mary1823
21. aug 2012

Ahojte , všetkým nám gratulujem 🙂 aj ja už patrím medzi Vás.. 🙂 🙂