Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
vidim ze ste sa prestahovali do sukromia, mozem k vam aj ja?
tak je to potvrdene som tehu prosim pridat do sukromky 😀
Ahojte, tak pridavam sa aj ja. Dnes výsledky krvi hcg vyše 11 tisíc, tak je to jasne🙂
idem vás všetky tri pridať 🙂
uno momento!
tak ste pridané!
už stačí len ťuk sem:
inak, upozorňujem, že od piatka budem dva týždne mimo (na dovolenke), takže nebudem môcť pridávať,
tak mi to odpustite, ale pridávať budem až potom v septembri-a kto stihne napísať ešte teraz tieto tri dni, tak hneď 🙂
Ahojte, tak je to potvrdené aj od Dr. , ak pôjde všetko tak ako má - bocian priletí v apríli. Môžem sa k vám pridať? 🙂
@alexia14 poď k nám do súkromky napíš magimary a by ťa pridala 😉
@janulkama cauko...tak prelozil ma az na dnes....a ako som dopadla???no,mala by som byt 6+7..alebo 7+0,gestacny vacok mam 8,8 a zltkovy obal 2,4...ale bez akcie.Takze ma zase vystresoval,ze uz by mala byt...uz som na nervy s tolkeho stresu.ani neviem,ci tieto rozmery su v norme......a ty ako to ??ja idem zase az na druhy stvrtok..uf
@simipuppy ahoj nejako mi nesedí to čo píšeš s termínom pôrodu ktorý máš v pase ja mám termín 4.4 a som 6+6 ako môžeš byť 6+7 ked máš temín 10.4?
@simipuppy ja som trocha na nervy,lebo podla lekára by som mala byť 6+3,na sone je to 5+2,bez akcie srdiečka...a kázal mi prísť až za mesiac,tak som z toho strašne nervózna ,že tak dlho čakať,keď nevidel srdce 😒
A ak som dobre počula,splietal niečo že 13mm tak neviem....
aj tak to ešte nemuselo byť vidieť,ako som čítala iné tehulky,aj až v 8-9 týždni to až lekár videl...takže hlavu hore 🙂
@tynamartina ja mám termín vraj 6.4. a podla lekára sa mu to nezdá,ale plod je na 5+2 😒 😒 😒 a nechápem tiež
@magimary ale ano ja dufam,ze to zvladnem, zaciatok bude asi tazky, ale tak utesujem sa tym,ze cas bezi rychlo 🙂 mamina je na Slovensku,sice to ma len hodinu cesty ale do rakuska sa jej velmi nechce takze som tak nejak odkazana sama na seba, no aj pri Pii som sa presvedcila,ze clovek ma viac sily ako si mysli, ale urcite keby sa nejaka pomoc zo strany rodiny ponukla urcite neodmietnem, uvidime 😕
Ahojte zienky tak pravdepodobne patrim asi ku vam termin mam sice podla ms 29.marca ale podla ultrazvuku sa mi mimi narodi 4.aprila 2013 🙂
@tynamartina Ahoj prosim ta kedy si mala poslednu ms?
@adka_pajerska 28.6 prečo?
@tynamartina ratam že ako to vyjde s porodom ale vychadza mi to 🙂
Ahojte tak sa pridavam k vam, termin mam 26. 4 podla poslednej ms. Ale test ukazal den pred ms slabu ciarku 🙂 ale som netrpezliva tak uz sa k vam pridala..mame uz doma dve baby, takze podla pocitov som tehula 🙂 ale k doktorovi pojdem az tak v osmom tyzdni ak nebudu problemy.
ahojte, ja ze kuknem, ci je tu uz april a diskusia ma 18 stran 😀 nemala som kedy citat, ale vsimla som si, ze mate sukromku - preco? stalo sa nieco?
ja este nemam nic potvrdene, ani nikto okrem manzela nevie, ale vsetko je rovnake ako pred dvoma rokmi 😵 a ak sa nemylim, tak medzi detmi budeme mat tak tyzden rozdiel 😀
ahojte babulky, mozem sa pridat? 😉
No ja cakam tretie ale som riadne netrpezliva a zvedava 🙂)
Ja by som si aj kupila aj ten test z lekarne na pohlavie v 10 tt 🙂 mate s tym niekto skusenost?
@bosacka nič sa nestalo, len nemusí každý čítať čo si píšeme,napíš magimary ak chceš pridať do súkromky, tam sme už načmárali 34 strán 😀
@sisinka76 vitaj medzi nami,napis magimary aby ta pridala do sukromky 🙂
@tynamartina ja ti neviem,ja uz som stych ich poctov blba..kedy si mala posl,menzes? ja 3.7
@simipuppy 28.6
@simipuppy no to by znamenalo že včera si bola len 6+0 a to srdiečko byť ešte nemusí 😉

@effie pridaná