icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

magimary
autor
14. aug 2012

@effie pridaná

henikav
14. aug 2012

vidim ze ste sa prestahovali do sukromia, mozem k vam aj ja?

wewe22
14. aug 2012

tak je to potvrdene som tehu prosim pridat do sukromky 😀

cemi
14. aug 2012

Ahojte, tak pridavam sa aj ja. Dnes výsledky krvi hcg vyše 11 tisíc, tak je to jasne🙂

magimary
autor
14. aug 2012

idem vás všetky tri pridať 🙂
uno momento!

magimary
autor
14. aug 2012

tak ste pridané!
už stačí len ťuk sem:

inak, upozorňujem, že od piatka budem dva týždne mimo (na dovolenke), takže nebudem môcť pridávať,
tak mi to odpustite, ale pridávať budem až potom v septembri-a kto stihne napísať ešte teraz tieto tri dni, tak hneď 🙂

alexia14
14. aug 2012

Ahojte, tak je to potvrdené aj od Dr. , ak pôjde všetko tak ako má - bocian priletí v apríli. Môžem sa k vám pridať? 🙂

tynamartina
14. aug 2012

@alexia14 poď k nám do súkromky napíš magimary a by ťa pridala 😉

simipuppy
14. aug 2012

@janulkama cauko...tak prelozil ma az na dnes....a ako som dopadla???no,mala by som byt 6+7..alebo 7+0,gestacny vacok mam 8,8 a zltkovy obal 2,4...ale bez akcie.Takze ma zase vystresoval,ze uz by mala byt...uz som na nervy s tolkeho stresu.ani neviem,ci tieto rozmery su v norme......a ty ako to ??ja idem zase az na druhy stvrtok..uf

luculiik
14. aug 2012

@magimary ahojte, mozem sa aj ja pridat? Doktor mi potvrdil tehu, avsak nestanovil termin, ale podla bazalky by som mala byt v 5+2tt 🙂

tynamartina
14. aug 2012

@simipuppy ahoj nejako mi nesedí to čo píšeš s termínom pôrodu ktorý máš v pase ja mám termín 4.4 a som 6+6 ako môžeš byť 6+7 ked máš temín 10.4?

janulkama
14. aug 2012

@simipuppy ja som trocha na nervy,lebo podla lekára by som mala byť 6+3,na sone je to 5+2,bez akcie srdiečka...a kázal mi prísť až za mesiac,tak som z toho strašne nervózna ,že tak dlho čakať,keď nevidel srdce 😒
A ak som dobre počula,splietal niečo že 13mm tak neviem....

aj tak to ešte nemuselo byť vidieť,ako som čítala iné tehulky,aj až v 8-9 týždni to až lekár videl...takže hlavu hore 🙂

janulkama
14. aug 2012

@tynamartina ja mám termín vraj 6.4. a podla lekára sa mu to nezdá,ale plod je na 5+2 😒 😒 😒 a nechápem tiež

bojko777
14. aug 2012

@janulkama si o tyzden pozadu, mozno si mala o tyzden neskor ovulaciu, stava sa to bezne.

ellie13
15. aug 2012

@magimary ale ano ja dufam,ze to zvladnem, zaciatok bude asi tazky, ale tak utesujem sa tym,ze cas bezi rychlo 🙂 mamina je na Slovensku,sice to ma len hodinu cesty ale do rakuska sa jej velmi nechce takze som tak nejak odkazana sama na seba, no aj pri Pii som sa presvedcila,ze clovek ma viac sily ako si mysli, ale urcite keby sa nejaka pomoc zo strany rodiny ponukla urcite neodmietnem, uvidime 😕

adka_pajerska
15. aug 2012

Ahojte zienky tak pravdepodobne patrim asi ku vam termin mam sice podla ms 29.marca ale podla ultrazvuku sa mi mimi narodi 4.aprila 2013 🙂

adka_pajerska
15. aug 2012

@tynamartina Ahoj prosim ta kedy si mala poslednu ms?

tynamartina
15. aug 2012

@adka_pajerska 28.6 prečo?

adka_pajerska
15. aug 2012

@tynamartina ratam že ako to vyjde s porodom ale vychadza mi to 🙂

zuzi26
15. aug 2012

Ahojte tak sa pridavam k vam, termin mam 26. 4 podla poslednej ms. Ale test ukazal den pred ms slabu ciarku 🙂 ale som netrpezliva tak uz sa k vam pridala..mame uz doma dve baby, takze podla pocitov som tehula 🙂 ale k doktorovi pojdem az tak v osmom tyzdni ak nebudu problemy.

gladiola
15. aug 2012

@zuzi26 vitaj!!

bosacka
15. aug 2012

ahojte, ja ze kuknem, ci je tu uz april a diskusia ma 18 stran 😀 nemala som kedy citat, ale vsimla som si, ze mate sukromku - preco? stalo sa nieco?
ja este nemam nic potvrdene, ani nikto okrem manzela nevie, ale vsetko je rovnake ako pred dvoma rokmi 😵 a ak sa nemylim, tak medzi detmi budeme mat tak tyzden rozdiel 😀

bosacka
15. aug 2012

@zuzi26 mne doki pri prvej nedal knizku skor ako v 9tt, tak ani neplanujem skor ist... uz to neni ta netrpezlivost, ako prvy krat 😉

sisinka76
15. aug 2012

ahojte babulky, mozem sa pridat? 😉

zuzi26
15. aug 2012

No ja cakam tretie ale som riadne netrpezliva a zvedava 🙂)
Ja by som si aj kupila aj ten test z lekarne na pohlavie v 10 tt 🙂 mate s tym niekto skusenost?

tynamartina
15. aug 2012

@bosacka nič sa nestalo, len nemusí každý čítať čo si píšeme,napíš magimary ak chceš pridať do súkromky, tam sme už načmárali 34 strán 😀

janulienka77
15. aug 2012

@sisinka76 vitaj medzi nami,napis magimary aby ta pridala do sukromky 🙂

simipuppy
15. aug 2012

@tynamartina ja ti neviem,ja uz som stych ich poctov blba..kedy si mala posl,menzes? ja 3.7

tynamartina
15. aug 2012

@simipuppy 28.6

tynamartina
15. aug 2012

@simipuppy no to by znamenalo že včera si bola len 6+0 a to srdiečko byť ešte nemusí 😉