Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
Baby aj vám býva tak neskutočne zle? Ako to riešite ked už máte jedno prípadne viac detí? Mne bolo aj pri malej tak zle, ale samozrejme to som mohla oddychovať a nikoho nezaujímalo ako dlho sa " rozprávam so záchodom" teraz sa musím venovať malej , tu nezaujíma, že maminke je zle, okrem toho je tak neskutočne živá ..
@anickaa22 vitaj medzi nami a napis magimary aby ta pridala do sukromky tam si vsetky piseme 🙂
@ellie13 ahoj pod k nam do sukromky,napis magimary aby ta pridala 🙂
Ahojte, dnes som zistila novinku, že k nám 19. 4. pribudne ďalší drobček. Bolo to neplánovane a poviem vám dosť ma to prekvapilo a vyviedlo z miery.... Aj keď sme tretie bábo plánovali, nečakala som že to bude takto skoro...... Chcela som ostať ešte rok na md a potom trocha späť do práce a tretie bábo. Ale človek mieni a pán boh mení 😒 Akosi sa z toho neviem tešiť... asi sa s tým musím zžiť 😖 Bojím sa či to všetko zvládnem, 3 malé deti.... No ale niesom prvá a určite ani posledná 🙂
Ahojte dievcata som uplne nova...cakam babo okolo 10.4.2013...bude to moje prve🙂 a tak sa trosku toho vsetkeho okolo bojim , aj sa tesim a tak...rada by som sa k vam pridala , nech sa dozviem co si nove a podobne🙂 drzim palceky !
Čaute baby! Mrcha mešká, tak ak do večera nepríde, zajtra robím test a dúfam, že sa k vám pridám. 😵
myslis?,ach nech len mas pravdu..tak co ma furt strasia..kto ma taky stres vydrzat.A ty uz si bola na sone?,
@simipuppy ahoj neviem či to bolo mne ale my sme spolu písali tak odpoviem. Áno , neplaš sa, máš to zle porátané, srdiečko ešte nemuselo byť, buď kludná, nestresuj sa !!! Ja som už bola na sone, pozri v mojom albume. Ale ja som bola už 7+0 a podla sona dokonca 7+6.
@anickaa22 ahoj,magimary je na dovolenke takze budes musiet pockat 2 tyzdne,pisala nam to v sukromke 🙂 pride zaciatkom septembra 🙂
@tynamartina ..pokusim sa...juuj ako ti tu smuhu zavidim.hhihii
ahojte, mozem aj ja poprosit o pridanie do skupiny? tiez mam termin v aprili, prva poradna ma caka 07.09. 🙂
Ahojte 🙂 Ja by som s tiez k vam rada pridala 🙂 Tiez dufam ze budem aprilovka 🙂 ak teda vsetko dobre pojde 🙂
ahoj babule takze pridavam sa taky tak ;))
Jasne pockame 🙂 Vdaka za privitanie 🙂)
ahojte baby tak aj ja by som sa rada k vám pridala. vidím, že diskutujete aj súkromne tak vás poprosím o prijatie medzi vás myslím že si budeme musiet ešte vela radit a pomáhat aby sme to dotiahli do uspešného konca. :D
Ahojte , všetkým nám gratulujem 🙂 aj ja už patrím medzi Vás.. 🙂 🙂

Ahoj mozem sa k vam pridat?Tiez cakame babetko v aprili