Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
Nieako sa to tu zaseklo 😉 Asi ste všetky niekde pri vode 😎 Inak opaľujete sa?? Vraj by sa to nemalo. Ja som bola minule s malou pri vode, ale tak slnku sa vyhnuť nedalo 😅
ahojte pridavam sa k vam termin 19.4.2013:)
mozem aj ja??
@alex999 ahoj bolo mi zle, asi tak tyzden do zadu ale vecer a hlavne ked som si isla lahnut.a dnes rano som malo uplne zaludok na vode.vobec mi nechuti rano jest, na silu si nieco dam.bolia ma neskutocne prsniky a bradavky mam citlive, ale hrozne. v prvom tehu mi vobec nebyvalo zle. a co sa tyka toho tlaku ja ho mam stale nizky.
@annastasia22
@zloba_z_pd ahojte a vitajte, mame aj sukromku, napiste magimary IP aby vas pridala.momentalne je na dovolenke.
@xlucia no neviem,ci je to u nas jednoduche...muz je v robote od nevidim do nepocujem, na chalanov som skoro stale sama,kedze aj starych rodicov mame 200 km od nas. ale naucila som sa spolahnut hlavne na seba,muza a na priatelov,ktori maju tiez deti a vzajomne si vieme pomoct.
A na druhej strane, cim dlhsie vahas a hladas dovody preco ano a preco nie,tak je to tym len horsie a zbytocne natahujes cas. bud dieta chces a dokazes sa tym padom uskromnit a vies,ze aj na to tretie budes viac menej sama alebo nie si pevne vnutorne presvedcena a tym padom nepomoze inspiracia od nikoho 😉
ja sa neskutocne tesim na to dieta, hoci ma trosku zarazaju reakcie typu - preboha,co budete s tretim robit? vtedy mi je smutno,ked taketo nieco pocujem, najmä od najblizsej rodiny clovek ocakava ine reakcie...
@sisinka76 no vnutorne nie som presvedcena na 100% preto, lebo viem co ma caka min. ohlasom porodu. nejde o uskromnenie, v tom problem nemam, pochopenie rodiny tiez nie je... hlavne moja mama je zasadne proti 😒
bojim sa hlavne co a ako bude. ked filipa kriesili hned po porode, skoro som od strachu dostala infarkt, a po porode som mala tazdy kolaps v porodnici. plus viem,ze treti porod musi byt tiez cisarsky. toto som myslela ze je u vas lahsie. myslim ze oboch si porodila ok. musi to byt super pocit.
ja mam z toho traumu. nie z bolesti, ale ze sa zas nieco pos... aby babo bolo ok.
no a potom este a robota....
ahojte baby, tak ja by som sa tiež rada k vám pridala, čítam že je i súkromná skupina
napíš magimary (zakladatelke) ona ťa pridá do súkromky keď príde z dovolenky 🙂
Helloooo baby, teraz som vas objavila a pridavam sa aj ja ako skoro aprilova (6.4.) 🙂 Vo svojom okoli nemam velmi s kym zdielat a diskutovat moje "zazitky", pocity a obavy, tak sa tesim na vas 🙂
ahojte dievcata 😵 vsetkym vam srdecne gratulujem k fazulkam v brusku a zelam nam vsetky bezproblemove tehulkovanie 😵 pridavam sa k vam 😵 😵 😵 je tu niekto?
@leamax @fazulka_mala Ahojte baby, gratulujem vam, mame sukromku, musite ale napisat IP magimary, ona je zakladatalka tej sukromnky a ona vas prida. Je nas tam velika kopa! Vidime sa tam.
@anickaa22 si pridaná 🙂
dievčatá na chvíľu som sa pripojila a popridávala som všetky babuľky, ktoré mi IP-li alebo ma v tejto téme oslovili zavináčom,
ak sa stalo, že som niekoho omylom vynechala, alebo mi nepísal pomocou @, tak vás prosím, aby ste mi napísali znovu práve pomocou "zavolania" (@) 😉
ďakujem...
keďže aktuálne nie som denne online, nemám ako všetko sledovať a postrehnúť každého,
za čo sa ospravedlňujem 🙂
Ahojte, prvý deň poslednej menštruácie bol 12.7.2012, odvtedy po nej ani chýru ani slychu... Nikdy mi takto dlho nemeškala a cyklus mám okolo 22 - 25 dní.
Asi pred 2 - 3 týždňami som si robila 3x test s odstupom, zakaždým bol negatívny. Veľmi ma to netrápilo, lebo je to len 2 mesiac čo sme sa s manželom začali snažiť. Lenže menzes nikde.
Tak som minulý pondelok zašla na gyndu, že čo to môže byť. Vyšetril ma, urobil aj ultrazvuk z vnútra a povedal, že všetko je OK, že menzes musí prísť a pokiaľ nepríde do konca už minulého týždňa, tak mám prísť a pichnú mi vyvolávačku. Asi týždeň predtým ako som išla k doktorovi, začali sem-tam bolesti v brušku ako keby to už malo prísť...
No a včera som sa rozhodla urobiť ešte jeden test, že keď nič, tak pôjdem na tu vyvolávačku. Po teste mi srdiečko zaplesalo, ukázali sa dve čiaročky 🙂
Len sa mi to nejako nezdá, že prečo doktor ešte pred týždňom nič nespozoroval... Neviem teraz či ísť za ním, či ešte chvíľu počkať???
Pozorujem, že mám také pevnejšie prsia, okrem toho nič iné nepozorujem, možno len častejšie močenie, nadúvanie...
O dva týždne ideme na dovolenku do talianskych Dolomitov na vysokohorskú turistiku, veľmi tam chcem ísť a ani sa nesnažím a nechcem myslieť na nejaké komplikácie.
Rada by som od Vás počula názor, čo si o tom myslíte?
Mám prvú prehliadku za sebou.. Pozajtra mám ísť na krv. Babule, platili ste u svojho gyn peniažky za odber (hladina hcg) niečo? Ja mám platiť 10€, ešte aj 29€ ročné a 10€ jednorázový administratívny poplatok.. Tak nám teraz krváca peňaženka.. 😖
@aaalena Ahoj, no myslím že keď máš // a MS ti tak dlho mešká tak to asi bude bábo 🙂 Ja som dnes bola u dokiho, ten mi povedal že sa nemám nejak prepínať, plávať, choďiť na túry.. Tak by som ti odporúčila sa možno trošku šetriť a hrať sa na maróda :D Ale zasa to nepreháňať, samozrejme.. 😉
@eneshe ahoj , to máš nejakého súkromníka ?, u obyčajného doktora sa toto neplatí.
@tynamartina Bol to súkromník, čo ale tvrdil že to čo prepláca poisťovňa, za to nepýta peniaze. No klasika.. veľa peňazí za nič, tak som hneď ešte v ten večer zrušila zmluvu... Alexander Bodnár, no hotová katastrofa 😀
Prosim ako sa vola ta sukromna temička, pretože osm tam pridana ale neviem to najsť 😅 dik
@eneshe Ja som bola dnes za sestrou v labaku a spravila mi HCG a tiež som vyvalila oči ked mi povedala že si od zdravotnej poisťovni pytaju 70 eur. Je to tak. takže mi ani nespravila presne čislo, len je to viac ako 10 000 HCG, čiže je to OK v mojom tyždni 😀 no ale cena riadna. Ja inak doplacam u svojej 2 eura 😉
@alex999 ahoj aprilove zazraciky 2013 🙂

@sisinka76 no co tu robim... vsak hladam inspiraciu a silu ist do toho 😎
keby to bolo u nas take jednoduche ako u vas, hned by som do toho isla. no ved uvidime. u mna sa stale bije srdce s rozumom... tak uvidime, kto zvitazi