Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
ahoj babulr hrozne ma pali zo spodu som asu v 8tt. a mam taky jemnucky do hneda vytok ale len po utreti kamoska ze asi kvasinkova infekcia mam streaovag alebo pockat do pondelka k lekarke
@hankakhomsi Choď lekárke. čo najskôr..
Uz som bola na.pohotovosti vcera dostalansom duphostan a 14 d.pn inak sme ok ;) dnes uz nic nemam vlastne ani uz vcera vecer
Ahojte, neviete ako je to s tým pridávaním do súkromky? Písala som aj margimary ale zatiaľ nič ☹ Už by som rada počula vaše skúsenosti, problémy, pocity, zmeny...
Dnes som bola u doktora, urobil mi ultrazvuk a vidno už aj "guľôčku", podľa rozmerov to vyzeralo na 6 tt, podľa menštruácie by som mala byť v 7 tt +4dni, ale vravel, že je to ešte skoro na posúdenie. Objednal ma o 4 týždne, že mi už urobia aj odbery a znovu ultrazvuk.
@aaalena ahoj. ja tiež netrpezlivo čakám na margimary kedy sa prihlási a pridá ma do súkromky, lebo tu je príšerná nuda ked tu fakt len sem tam niekto niečo napíše a niekedy aj zopár dní nič. a ja už som celé dopoludnie sama doma tak sa neskutočne nudím. už nech je z dovolenky naspat a nech sme už aj mi medzi babami kde to dúfam žije :D
magimary som myslela/ preklep/
Ahojte tehulky, pridavam sa tu k Vam
baby ako sa dostanem do tej sukromnej temy?ako sa vola?neviem to najst..
@aaalena ,
@joja1402
@ellly
dievcata ja som taktiež pisala magimari ale zatial niesom pridana. tiez by som si s dakym poklabosila, kedze s mojom tehu skoro nikto zatial nevie tak sa ani nemam s kym vytesovat. u doktora som bola minuly pondelok a uz bolo vidiet aj malicke, malo skoro 1 cm a krasne mu bilo srdiečko. vtedy som bola 6tt+5d, bol to neopisatelny pocit. teraz idem az 18 septembra a neviem sa dockat 🙂
@magimary prosim ta ako sa dostanem do tej sukromnej temy?
dievčatá 😉
písala som, že som bola na dovolenke,
vrátili sme sa len pred pár hodinami, musím si dať najprv do poriadku deti a ich nástupy do škôl a škôlky,
ale všetko doriešim a popridávam všetky, ktoré ste chceli 🙂
len mi dajte ešte chvíľu čas (aspoň do večera, kým pôjdu krpci spať 😉)
a ak sa mi náhodou stane, že niekoho opomeniem, tak verte, že to nie úmyselne 🙂
môžem to jednoducho prehliadnuť, nemôžem čítať všetky strany dozadu...
prihlásite sa mi opäť a ja vás ihneď pridám 🙂
ďakujem za pochopenie 😉
Ahojte mamičky🙂
Pridavam sa ,čakáme babo a má sa narodiť 1.apríla:D :D ako zatiaľ prežívate tehotenstvo?
@lyly11 ahoj mame aj sukromku. napis magimary IP aby ta pridala.tam si vsetky piseme 🙂
Ahojte. Tiez mam termin v aprili. Mozem sa pridat do sukromky?
Idem napisat maginary
@margotka666 môžem sa opýtať ako to funguje?? že tak skoro sa to dá zistiť??? 😅
Dievčatá, má niektorá z vás bolesť krížov alebo podbruška?
Ahojte babulky, som tu nova a termin mame 24.4.2012 🙂 podla vcerajsieho sona sme v 8tt a 2 dnoch 🙂 vcera sme prvy krat poculi bit srdiecko a bolo to uzasneeee.
@vevejiska ahoj a vitaj medzi nami 😉 mame aj sukromku napis magimary IP aby ta pridala,tam si vsetky piseme.
Dakujem janulienka, idem jej napisat 🙂
Ahojte, môžem s vami čakať? 🙂

@janulienka77 dik 😉