icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

magimary
autor
3. okt 2012

@miminy stalo sa 😉
pridaj sa...

davita
3. okt 2012

ahojte. môžem do vašej témy? aj ja mám termín 04/13 a je tu niekto aj z okolia TN?

tynamartina
4. okt 2012

@davita napíš magimary , máme súkromku tu už nikto nechodí, ona ťa pridá 🙂

11zuzana11
8. okt 2012

@magimary ahoj mozem sa pridat aj ja medzi vas ? Ja som 11.april, ocko 12. april a miminko sa ma narodit 24. aprila 🙂

magimary
autor
8. okt 2012

@11zuzana11 si pridaná 😉
ale aj sa ozaj pridaj 🙂

11zuzana11
8. okt 2012

Jasne, ze sa pridam 🙂 ja som momentalne uz mesiac pn, tocieva sa mi velmi hlava a byva mi veeeelmi tazko, tak si uz vegetim :D a hlavne nudim sa, takze urcite sa budem medzi vas zapajat dievcence

danulicek
8. okt 2012

Ahojte babulky, ja som tiez aprilovka 😀 vychadza nam to na 26.04.2013, tak uvidime, kedy to nase male aprilovca pride na svet 😉
@magimary aj ja by som sa rada k vam pridala 🙂

magimary
autor
8. okt 2012

@danulicek si pridaná 😉

stanuska83
8. okt 2012

a ja sa nepridavam..ja som proste tu.. :D
😎

11zuzana11
9. okt 2012

@stanuska83 milacik musis poziadat @magimary aby ta pridala 🙂) cela Stanka ... xi

d_anielik
10. okt 2012

Ahojte dievčence, tak trošku oneskorene ale chcela by som sa ku vam pridať... ja mam termin 29.4... takže pravdepodobne budem medzi poslednymi :D

d_anielik
10. okt 2012

@magimary rada by som sa k vam pridala 🙂

magimary
autor
10. okt 2012

@d_anielik stalo sa... pridaj sa 🙂

martina333
11. okt 2012

Ahojte dnes som bola na prvej poradni a doktor mi povedal že termín mám na 29.4.2013 🙂)) Takže aj patrím ku Vám aprilove maminky :D Aj ked doteraz som si podla PC myslela že 1. máj :D

martina333
11. okt 2012

@d_anielik Ahoj tak doktor mi dnes povedal že termín mam 29.4.2013 🙂 Tak to máme rovnaké 🙂 moje drobčiatko má zatial len 4,2 cm 🙂 a tvoje???

d_anielik
11. okt 2012

@martina333 Jeej super teším sa, že niesom sama takto na konci 🙂 Nemôžem ti odpovedať, lebo ja som bola naposledy u lekára v 7tt a na ďalšiu poradňu idem až 23.10 v 13 tt - už teraz počítam dni,aj tak je to ešte strááášne ďaleko a už dlhšie stresujem či je všetko OK a tak.... Tak ti trošku závidím, že už máš kontrolu za sebou a vieš, že je to v poriadku... Ale teším sa s tebou... neviem či je to drobčiatko, lebo mne podľa tejto stránky http://tehotenstvo.academy.sk/index.php počíta, že by malo mať aktuálne 4,1 cm 😉

martina333
11. okt 2012

Dopisujem si ešte s jednou babou ktorá ma termin vtedy ked aj my. A ona má 4,3 cm 🙂 ale podla mna sa to nedá až tak uplne presne zmerať, ved sa to tam mechri :D No ani nevrav som mala take stresy dnes, normálne idealny tlak a dnes bum 140 🙂 Krv mi nevadi ale dnes ked brala tak sa mi volako aj hlava zatočila :D Neboj nič ja tiež stresujem, či je všetko v pohode 🙂 Kus ma pichne v brušku a hned som v strehu 🙂)) No ja idem na dalsiu kontrolu 2.11., na nejake dalšie testy, atd.... no a už ma čaka zubar a EKG :( jooooooooj nemam rada nemocnice :(

martina333
11. okt 2012

@d_anielik ta spravička je pre teba :D :D :D

zuzanka9999
11. okt 2012

ahojte kocky rada by som sa pridala k vam do skupiny, termin mame 23.4.2013. velmi sa tesim dnes som dostala prve skriningove vysledky a boli negativne. rada sa k vam pridam.
@magimary ahoj rad a by som sa tiez k vam pridala. 🙂dakujem

d_anielik
11. okt 2012

@martina333 To asi všetky tak nejako prežívame, môj nízky ledva merateľný tlak, ktorý lekári zvyknú opisovať ako kolapsový stav sa pri poslednej návšteve vyšplhal na 120/75 - že uplne ideálny... pri odbere krvi si preventívne ľahnem, aby som neodpadla - skúsenosti 🙂 a samozrejme že mám krvnú skupinu Rh negativ, tak budem musieť absolvovať tých odberov viac 😒
No a ja som doma na PN, takže mám oveľa viac času sa sledovať a rozmýšľať o tom či je všetko ako má byť, som hrozná.... ja čo som predtým vždy brala všetko pozitívne a nepripúšťala si problémy... aj teraz to robím, ale ten záludný škriatok v mojom podvedomí sa stále vynorí s nejakou pochybnosťou... tak pre istotu ani nečítam články a diskusie o možných problémoch a chorobách a tak... radšej pozerám všetky tie somariny čo dávajú cez deň v telke, lebo som taká zlenivetá že pol dňa len preležím 🙂 No ale, kedy inokedy si to užijem? 😀

d_anielik
11. okt 2012

@zuzanka9999 vitaj pekne, ja som sa prihlásila len včera... chcela som počkať do kontroly 23.10, no nevydržala som, ale som rada, lebo je tu veľa pozitívne mysliacich budúcich mamičiek, čo sú somnou na tej istej lodi..

zuzanka9999
11. okt 2012

@d_anielik no my sme mali tyzky start, som na rizikovom, lezala som v siestom tyzdni tehu v nemocnici so zapalom oblicky a este stale mam problemy s uroinfekciou. zajtra budem mat vysledky z urologie, tak snad budu dobre, inak mi budu musiet nasadit antibiotika znova.:/ tak preto som sa az teraz k vam pridala🙂 neboj sa vsetko bude dobre na vysetreni.

d_anielik
11. okt 2012

@zuzanka9999 Tak držím palce aby boli zajtra výsledky dobré, určite daj vedieť.... Neboj sa všetko sa prekoná a v druhom trimestri si konečne začneme užívať tento stav 😉 tým sa ja utešujem 😀

tynamartina
12. okt 2012

@martina333
@d_anielik baby napíšte magimary, aby vás pridala do súkromnej diskusie, sem už nikto nechodí. Tam už je nás rovná stovka 🙂

mimka585
14. okt 2012

@magimary Ahojky,po dlhom vahani a cakani by som sa aj ja rada k vam pridala🙂 termin mam 25.4. Tesim sa na vas mamicky a buduce mamicky🙂

magimary
autor
14. okt 2012

@mimka585 pridávam ťa 😉

roux
16. okt 2012

@magimary Ahoj, prosím pridať do súkromnej témy, ďakujem.

magimary
autor
16. okt 2012

@roux pridaná.
ale ozvite sa tam...

darkchoco
16. okt 2012

Ahojte, aj ja sa pridávam k aprílovkám 🙂 termín mám 20.4. ... 1.10. (11.+2tt.) mala tá moja fazuľa 4,3cm, čo vraj s termínom aj sedí
@magimary pridáš prosím aj mňa? :o)

magimary
autor
16. okt 2012

@darkchoco pridám a pridaj sa 😉