icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

janulienka77
14. dec 2012

@veronicenkaaaa dakujeme, najprv sme planovali svadbu len taku, ze dvaja svedkovia, my dvaja a nasa dcera. ale nakoniec nas bolo 18 ludi.

kris1111
14. dec 2012

@janulienka77 no ja zatial na 10. 4. tak dievcatka nase Karolinky nech posluchaju a vyberu si ten naj datum ...je to uz len na nich.....takze budes mat 2 dievcatka....

janulienka77
15. dec 2012

@kris1111 uz sa velmi tesime. moj muz chcel najprv chlapca, ze do paru, ale nevadi.bude mat doma babinec 😵 😵

sunnyhoney
15. dec 2012

ahojte, ja som tu nova...teda nie na mk, ale vo fore, kedze som tiez v radostnom ocakavani s terminom 9. 4. 2013. mohli by si ma magimary prosim pridat do sukromnej skupiny, rada by som sa podelila o zazitky a poziadala o rady. dakujem!

kris1111
15. dec 2012

@sunnyhoney Ahoj...... ja mam termin 10.4......Odkial si?

sunnyhoney
15. dec 2012

ja som z ba a rada by som stretla nejake prima (buduce) maminy...a cakame chlapceka, je to moje prve tehotenstvo. 🙂

marci2305
15. dec 2012

@sunnyhoney Ahoj. Napíš priamo do pošty magimary ty, aby ťa pridala...Inač máš taký istý termín ako ja - teda aspoň ten najprvší 😀 😀 Gratulujem...!!!!

sunnyhoney
15. dec 2012

skvele! aj ja gratulujem tebe a dufam, ze tehotenstvo prebieha fajn. a dakujem, hned napisem magimary. 🙂

lucia99
18. dec 2012

Ahojte, tak po dnesnom utz som sa rozhodla konecne pridat medzi vas, ak teda este mozem...
@magimary ak este mozem k vam do temy, tak budem rada ked ma pridas...

kikaski
19. dec 2012

ahojte dievčatá, keďže máme spoločný termín, tak dúfam, že mi poradíte 🙂 už dlhšie ma trápi výtok, je svetlý bielo-žltý...dnes som si však našla na intímke aj hrudky...máte s tým niektorá skúsenosti ? nemám svrbenie, pálenie ani nezapácha, ale obavy mám, či je všetko v poriadku...ďakujem za odpovede 🙂

gabcia
19. dec 2012

ahojte baby ja tiež čakám 25.apríla 2013 a rada by som sa k vám pridala 🙂

gabcia
19. dec 2012

@kikaski ahojky no ten výtok je bežný v tehotenstve ešte viac takže sa nemusíš ničoho báť 🙂

kikaski
19. dec 2012

@gabcia akože aj taký s hrudkami je normálny ??? mne sa zdá, že sa mi postupne ten výtok mení a už neviem čo je a čo nie je normálne...ale nejaké iné ťažkosti nemám, že by som pociťovala svrbenie alebo niečo....

maggie37
20. dec 2012

@kikaski ahoj, pokiaľ viem hrudky by nemali byť. zašla by som ku dotkorovi pre istotu. aj nezapachajuce a nesvrbiace výtoky môžu byť problem... pre istotu chod 🙂

gabcia
20. dec 2012

tak ten s hrudkamy neviem radsej zavolaj svojej dr. a sa jej na to popytaj uvidis co ti povie mozno ti povie ze mas prist a da ti nejake tabletky a mozno ta upokoji a povie ze to nie je nic vazne

kikaski
20. dec 2012

@gabcia bola som u lekara dal mi vaginalny krem, tak uvidime....dúfam, že pomôže....

nany28
25. dec 2012

ahojte, rada by som sa k vam pridala do sukromnej temy, termin mame 24.4., som prvorodicka..tak npisem @magimary ci ma prida.. tesim sa, ze sa dozviem vela ctenych rad od mamiciek v stadiu ako sme my 🙂

kejtty
3. jan 2013

Ahojte, prosim Vas baby pre aprilove babatko kupujete aj nejaky hrubsi overal, alebo fusacik do kocika, ci autosedacky? vdaka

maggie37
3. jan 2013

@kejtty určite treba nejaký overal, my máme aj fusak do kočíka pre istotu

ivka1004
4. jan 2013

ahojte my mame termin 19 aprila ale kedze my naplanuju sekciu vraj to bude o nieco skor neviete okolko ?

sosnicka
7. jan 2013

ahojte, my mame termin 12.4.2013, na babatko sa tesime. no doteraz sme nevedeli co mame, ale boli sme v stredu na 3D, a konecne sme zistili ze mame dievčatko. som prvorodicka. tieto fora su tie naj, pre nas :D vsetkym drzim palce :D

sosnicka
7. jan 2013

Bude niekto rodit na kramaroch?

alinka321
8. jan 2013

@skibaby Ahoj... ja mám termín 17.4. 🙂 odkiaľ si?? Možno sa stretneme 🙂

kikaski
8. jan 2013

dievčatá nakupujete už veci pre malé ? ja mám stále ešte akýsi blok, že to unáhlim...na druhej strane sa bojím, že nechať to na posledný mesiac je hlúposť....asi počkám aspoň do februára 🙂

yannalendy
10. jan 2013

ahojte, ja mam termin 14 april 🙂 @magimary - mozes ma prosim pridat do temy.....

emily83
10. jan 2013

@gabcia
@kikaski
mame sukromnu temu Aprilove zazraciky 2013, napiste magimary aby vas k nam pridala 🙂

bubakova85
11. jan 2013

ahojte.. ja som tu tiež nová, termín máme 1. apríla 😀 takze sa už nevieme dočkať 🙂 .. mňa trápi taktiež jeden problém, chodím častejšie na wc , svrbí ma šuška , výtok mám normálny biely, len keď som bola u lekára tak mi v moči našla nejakú infekciu, ale zatiaľ nevie o čo ide, keďze výsledky jej prídu až na budúci týždeň. Povedala, že sa nemám báť. Užívam nejaké antibiotiká na 5 dní, 3krát za deň. Nemala žiadna z vás nejaký taký problém? Ďakujem..

karinkaeich
13. jan 2013

Kocky predavam vybavicku za symbolicke ceny. Ak by ste mali o nieco zaujem, pofotim, staci napisat

mama9
14. jan 2013

Ahojte..som tu nová, termín mám 11 apríla a bude to naše deviate dieťatko.

hankapo
15. jan 2013

@magimary ... prosim aj mna do tej sukromky...som tu nova, taktiez aprilova🙂....a chcem s vami nasavat infosky a radit sa🙂