Zázrak príde v apríli 2013
Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉
@janulienka77 no ja zatial na 10. 4. tak dievcatka nase Karolinky nech posluchaju a vyberu si ten naj datum ...je to uz len na nich.....takze budes mat 2 dievcatka....
@kris1111 uz sa velmi tesime. moj muz chcel najprv chlapca, ze do paru, ale nevadi.bude mat doma babinec 😵 😵
ahojte, ja som tu nova...teda nie na mk, ale vo fore, kedze som tiez v radostnom ocakavani s terminom 9. 4. 2013. mohli by si ma magimary prosim pridat do sukromnej skupiny, rada by som sa podelila o zazitky a poziadala o rady. dakujem!
@sunnyhoney Ahoj...... ja mam termin 10.4......Odkial si?
ja som z ba a rada by som stretla nejake prima (buduce) maminy...a cakame chlapceka, je to moje prve tehotenstvo. 🙂
@sunnyhoney Ahoj. Napíš priamo do pošty magimary ty, aby ťa pridala...Inač máš taký istý termín ako ja - teda aspoň ten najprvší 😀 😀 Gratulujem...!!!!
skvele! aj ja gratulujem tebe a dufam, ze tehotenstvo prebieha fajn. a dakujem, hned napisem magimary. 🙂
ahojte dievčatá, keďže máme spoločný termín, tak dúfam, že mi poradíte 🙂 už dlhšie ma trápi výtok, je svetlý bielo-žltý...dnes som si však našla na intímke aj hrudky...máte s tým niektorá skúsenosti ? nemám svrbenie, pálenie ani nezapácha, ale obavy mám, či je všetko v poriadku...ďakujem za odpovede 🙂
ahojte baby ja tiež čakám 25.apríla 2013 a rada by som sa k vám pridala 🙂
tak ten s hrudkamy neviem radsej zavolaj svojej dr. a sa jej na to popytaj uvidis co ti povie mozno ti povie ze mas prist a da ti nejake tabletky a mozno ta upokoji a povie ze to nie je nic vazne
Ahojte, prosim Vas baby pre aprilove babatko kupujete aj nejaky hrubsi overal, alebo fusacik do kocika, ci autosedacky? vdaka
ahojte my mame termin 19 aprila ale kedze my naplanuju sekciu vraj to bude o nieco skor neviete okolko ?
ahojte, my mame termin 12.4.2013, na babatko sa tesime. no doteraz sme nevedeli co mame, ale boli sme v stredu na 3D, a konecne sme zistili ze mame dievčatko. som prvorodicka. tieto fora su tie naj, pre nas :D vsetkym drzim palce :D
Bude niekto rodit na kramaroch?
dievčatá nakupujete už veci pre malé ? ja mám stále ešte akýsi blok, že to unáhlim...na druhej strane sa bojím, že nechať to na posledný mesiac je hlúposť....asi počkám aspoň do februára 🙂
ahojte, ja mam termin 14 april 🙂 @magimary - mozes ma prosim pridat do temy.....
ahojte.. ja som tu tiež nová, termín máme 1. apríla 😀 takze sa už nevieme dočkať 🙂 .. mňa trápi taktiež jeden problém, chodím častejšie na wc , svrbí ma šuška , výtok mám normálny biely, len keď som bola u lekára tak mi v moči našla nejakú infekciu, ale zatiaľ nevie o čo ide, keďze výsledky jej prídu až na budúci týždeň. Povedala, že sa nemám báť. Užívam nejaké antibiotiká na 5 dní, 3krát za deň. Nemala žiadna z vás nejaký taký problém? Ďakujem..
Kocky predavam vybavicku za symbolicke ceny. Ak by ste mali o nieco zaujem, pofotim, staci napisat
Ahojte..som tu nová, termín mám 11 apríla a bude to naše deviate dieťatko.

@veronicenkaaaa dakujeme, najprv sme planovali svadbu len taku, ze dvaja svedkovia, my dvaja a nasa dcera. ale nakoniec nas bolo 18 ludi.