icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

chmurkaxy
31. júl 2012

@tynamartina ahoj mojko, akurat som rano manzelovi hovorila, ze sa od rana nejak dobre citim, az to je podozrive.. potom som si dala lieky na stitnu zlazu a prenatalne vitaminy a zostalo mi tak zle, ze som myslela, ze budem plakat :D a ty ako, moja?

tynamartina
31. júl 2012

@chmurkaxy No ja keď si dám vitamíny tak mi je tiež strašne zle od žalúdka aj keď sa najem ale po tých tabletkách je mi na vracanie je to asi ťažké na žalúdok.

Dnes som bola u našich, tak som prezradila že som tehu 🙂

chmurkaxy
31. júl 2012

@tynamartina jeeeej, urcite bolo vela radosti 🙂) mne sa to este dari drzat v tajnosti. takze sa o teba starali ako o kralovnu? 🙂 ja som premyslala, ci si ich nezacnem davat vecer, mozno by to nieco zmenilo..

tynamartina
31. júl 2012

@chmurkaxy no ešte som to veľmi nechcela hovoriť ale nevedela som odôvodniť prečo zrazu nechcem kávu a nemala som čas vymýšľať výhovorky tak čo mamina je sestrička a keby sa niečo stalo aj tak by sa to dozvedela, tak to môže vedieť už teraz.
No skús aj ja skúsim a porovnáme skúsenosti 😉

tynamartina
31. júl 2012

@chmurkaxy Ozaj ten dokument čo si včera hodila link je úúúúžadný , veľmi ti ďakujem sme to s mm večer pozerali, no proste nádhera. také mini a hotový človek 🙂

chmurkaxy
31. júl 2012

@tynamartina mna strasne svrbi jazyk.. tak strasne by som to chcela povedat 🙂 inak, vcera vecer sme sa najedli a isli pozerat telku a ako si kracame, tak manzel, ze pockaj, zoberme aj maleho a zobral test zo stola :D strasne som sa smiala, je to taky moj saso-jaso 🙂 citala som o tych tvojich nevolnostiach, to su iba tieto ranne? ci este aj nejake pocas dna? mne zatial este nebolo tak, ze by som zvracala, ale nevylucujem casom ani tuto moznost :D

maggie37
31. júl 2012

@snazilka1983 gratulujem a vítam ťa !! 🙂)

chmurkaxy
31. júl 2012

@tynamartina manzel to tiez pozeral a zaujalo ho, ze uz v 6w+2d su zaznamenane mozgove vlny.. tak ho to strasne rozculilo, kvoli tym potratom, ze o tom napisal aj do svojho blogu. krasny dokument, ja som ho sice pozerala na 4. krat, lebo ma medzitym bolelo podbrusko, tak to som len cusala pod paplonom, ale urcite to nebol posledny krat, co som ho videla 🙂 uz nahanas drobcov do postele pomaly? 🙂

tynamartina
31. júl 2012

@chmurkaxy Tak ten tvoj manžel je teda riadne číslo 😀
No najviac mi je zle ráno, ale niekedy aj počas dňa keď sa najem, ale ešte som nevracala 😝 zatiaľ

snazilka1983
31. júl 2012

@maggie37 dakujem. 🙂

tynamartina
31. júl 2012

@chmurkaxy presne to som aj ja povedala že povedia že to nie je dieťa ale ono už má všetko aj keď v primitívnejšej forme ale je to hotový človek, ja nechápem ako to niekto môže zabiť. Je mi s toho na 😝

Hej, hej snažím sa deti nahnať do postele, ale nejako im to nejde upratovanie izby je veľmi náročné 😀

strihalka
31. júl 2012

@tynamartina a vajicko mas jak stare, hm???od nde ovu ci od prvniho dne mrchy?ahaaa

chmurkaxy
31. júl 2012

@tynamartina nooo, je nam veselo.. 🙂 akurat som skypovala s maminou a pytam sa, ze ci sa este bratovi nenarodil maly, uz zajtra maju druhy termin.. a ona ze este nie. a vy este nic? 🙂)) tak ja ze hmm, akurat mi konci menstruacia :D som ja klamarka, fuj fuj 🙂

tynamartina
31. júl 2012

@strihalka vajíčka sú také staré ako my ,od vývoja v maternici teda keď teda sme my boli v brušku našej mami všetky sú tam a čakajú na svoj čas a dozrejú , je jedno či dozrievajú 14 dní alebo 30 zrelé sú až vtedy keď sa uvolnia

tynamartina
31. júl 2012

@chmurkaxy ajajáj takto klameš, no toto 🙂 . Kedy to chceš zverejniť ? až keď prídeš na Slovensko?

jesienka22
31. júl 2012

som sa rozhodla, ze musim to zjednodusene pravidlo gynekologov pre urcenie terminu porodu podla poslednej mrchy vyskumat 🙂 asi sa opytam gynekologicky, som zvedava co mi povie 😀

chmurkaxy
31. júl 2012

@tynamartina ano, predsa len este moze byt problem pocas letu, ak by aj dovtedy bolo vsetko ok.. a ked im pustim video alebo ukazem fotku zo sona, to bude o to krajsie prekvapko, lebo to uz v 12. tyzdni naozaj bude taky cloviecik v zmensenej mierke a uz si aj kopka, kyve rucickami a chyta si tvaricku 🙂

tynamartina
31. júl 2012

@jesienka22 no veď ono ani nejde o termín pôrodu , skôr o to aby ťa neplašili že je menšie keď udáš iba dátum menzesu 😉

tynamartina
31. júl 2012

@chmurkaxy No ty si taká tajnostkárka 🙂 Ja som to povedala jednej kamarátke a teraz u našich ale ideme svokrovcom a tam to tiež praskne lebo tam sa vždy pije káva aj nejaké to vínko 😀 a tiež by sa to nedalo utajiť, budeme tam týždeň.

chmurkaxy
31. júl 2012

@tynamartina pamatam si, ked kolegyna zistila, ze je tehotna. chodila uz tyzden do roboty s tym, ze jej to meska a ze ktovie, co jej je. a ja ze si v tom, kup si test. a ona nic. tak som jej raz doniesla zo svojich snazilkovskych zasob a isla pocas obeda a priletela naspat cela biela, zelena, vyplasena, ze ano 🙂) no a akurat v ten den sme mali vianocnu party. ona ako typicka vychodniarka, co sa rada bavi a co to aj popije, si vecer slusne objednala caj. a kolega: Janka, co si tehotna? tak ona hned cela cervena, ze ano :DD Chuda, tej to tajomstvo moc nevydrzalo 🙂) ja som vzdy taka, ze to vsetko kazdemu vytrubim, pomaly aj manzelovym kolegom a potom sme sklamani a uz s tazko vysvetluje, ze nic. tak nas teraz ta Amerika trosku chrani, lebo sme daleko a keby mi je zle a skypujem napr. s maminou, tak ju zrusim, ze akoze padol signal 🙂

tynamartina
31. júl 2012

@chmurkaxy Jajáj ty si ale potvorka 😀 , no hej keď si tak ďaleko je to ľahšie 🙂
Jááj konečne prišiel manžel, idem sa mu venovať, pekný večer, či vy vlastne nemáte večer jajaáj taká som s toho zmetná tak pekný deň 🙂

chmurkaxy
31. júl 2012

@tynamartina pekny vecer, Mati, a uzi si manzelika 🙂

maggie37
1. aug 2012

Baby je máte nevoľnosti už? Ja nemám, len sa pýtam 😅

tynamartina
1. aug 2012

@maggie37 Ahoj , mne už začínajú a to som v predchádzajúci tehotenstvách ani nevedela čo to je 😒

chmurkaxy
1. aug 2012

@maggie37 ahoj Maggie, no, tazko mi byva, najma rano a potom ma v noci chyta taky strasny hlad, az mi je zle. ale zvycajne zaberie jedna piskota :D a inak, baby, dnes sme kupili taky strasne smradlavy irsky syr, no a bol na mna moc vyrazny. tak hadajte, cim som ho zajedala :D ano, tymi vanilkovymi sladkymi piskotami :D @tynamartina

chmurkaxy
1. aug 2012

@tynamartina hovorim, bude to princeznicka 🙂

tynamartina
1. aug 2012

@chmurkaxy Ahoj ale nie aj moja sestra to tak mala 2x nič a teraz nevolnosti a je to znovu chlapec, takže si nebudem nahovárať

chmurkaxy
1. aug 2012

@tynamartina tak brusku pustaj Britney Spears a Backstreet Boys, ver, ze potom chlapcek urcite nevylezie :D

tynamartina
1. aug 2012

@chmurkaxy no ale to už je neskoro, pohlavie je už rozhodnuté 😀

maggie37
1. aug 2012

@tynamartina
@chmurkaxy ja mám pocit že ani nie som tehu, mne nič nie je... na jednej strane som rada, na druhej strane myslím na to, aby bolo všetko v poriadku... už ani neviem čo je to hlad, nikdy nemám na nič chuť... 😔