icon

Zázrak príde v apríli 2013

magimary
29. júl 2012

Vitajte čerstvé tehuľky a pridajte sa! 😵
Nech môžeme čakať spoločne 🙂 😉 .
/ja už som sa v očakávaní a túžbe pridávala aj k januárovkám, aj k februárovkám, aj k marcovkám (a nič) a nakoniec skončím v "bláznivom", ale šťastnom apríli 😵 /
Kto ešte? 😉

tynamartina
1. aug 2012

@chmurkaxy Chodila som do diskusie že ako na to keď chcem dievčatko : ale tie teórie niektoré na hlavu postavené že sex bez ponožiek , lahnúť na pravý bok po sexe a hlavne že dievčatá sa robia dni pred ovu a viac, ale postupne aj ten jediný bod ktorý som považovala za reálny s tou ovuláciou som si odsledovala v grafoch BT čo už vedia pohlavie alebo už majú deti a pozrela grafy a nesení to. Jednej to vide druhej presne naopak . Tak sme sa rozhodli že to necháme na náhodu čo bude to bude, hlavne že bude 🙂

chmurkaxy
1. aug 2012

@tynamartina tak ale zase, keby dalsi chlapec, aspon viete, co s nim 🙂))

tynamartina
1. aug 2012

@maggie37 moja neboj ja som pri dvoch tehotenstvách ani nevedela že som tehotná a behajú mi tu dvaja zdravý a až moc živý chlapci 😀 .Buď rada že ti nič nie je a užívaj si to 😉

chmurkaxy
1. aug 2012

@tynamartina hehehehe, to je dobreee! 🙂))) zaujal ma ten sex bez ponoziek.. takze mame iste dievcatko, kedze sme ponozky nikdy nemali? 🙂) aj si budes davat zistit z krvi v tom 10.tyzdni pohlavie? my sme sa bavili, ze by sme chceli prekvapko, no ale ktovie, kolko vydrzime.. 🙂

chmurkaxy
1. aug 2012

@maggie37 presne, uzivaj si, ze ti nic nie je.. 🙂 kamoska sa stazovala, ze by bola radsej, keby vracia, aby si bola ista, ze je tehotna. nuz, splnilo sa jej to, a myslim, ze aj olutovala, ze si zelala zrovna tento priznak 🙂)

tynamartina
1. aug 2012

@chmurkaxy ee ,no dosť to stojí a keďže ja som nezamestnaná a máme hypotéku tak sú to pre mňa zbytočne vyhodené peniaze. Pekne si počkám kedy sa ukáže na sone 😉

tynamartina
1. aug 2012

@chmurkaxy a vy nemáte teraz noc?

maggie37
1. aug 2012

@tynamartina dobre teda 🙂 vy ste sa ako dlho pokúšali?
@chmurkaxy a vy ste sa koľko snažili? ak ste to sem písali, tak som si to nevšimla 🙂

chmurkaxy
1. aug 2012

@tynamartina strasne som zvedava, co sa podarilo. ak zase chlapec, asi mate patent na peknych a sikovnych chlapcov 🙂

chmurkaxy
1. aug 2012

@tynamartina mame, uz je skoro jedenast, ved uz aj som vykotena na gauciku 🙂) dovarila som dnes lososa s 5 druhmi zeleniny a citronovou holandskou omackou, tak teraz oddychujem 🙂 a to som ani nejedla, co mi nechutilo, inak by som sa uz ani z gauca nepostavila 🙂) takze aj ty si bez roboty? aj ja, kvoli tomu cestovaniu.. takze nam asi materska nehrozi, ze?

chmurkaxy
1. aug 2012

@maggie37 Maggie, nam to vyslo po 3 rokoch a 3 mesiacoch (teda, dufam, ze vyslo).. medzitym sme aj raz spontanne otehotneli, potom dvakrat pri umelom oplo, ale vsetko boli len biochemicke tehotenstva, co sa skoncili do konca 4. tyzdna cca.. uz som potom mavala len zostatkove hcg v krvi. teraz sme (klop-klop) zatial tak daleko, ako sme sa predtym este nedostali.. skoro o tyzden 🙂 a vy?

maggie37
1. aug 2012

@chmurkaxy ja som bola tehu vo februari, ale bolo to MA.. potom sme mali pauzu a teraz v júni sme začali, skončilo to bioechmickym a teraz v juli sa to podarilo 🙂 takže my máme šťastie že to išlo rýchlo 🙂

chmurkaxy
1. aug 2012

@maggie37 takze do tretice vsetko dobre!

maggie37
1. aug 2012

@chmurkaxy asi tak... 🙂

chmurkaxy
1. aug 2012

babiky, @tynamartina @maggie37 , idem ja uz spat. pekny dnik prajem! :*

tynamartina
1. aug 2012

@maggie37 nám sa podarilo na prvý pokus 🙂 a vy ako?

maggie37
1. aug 2012

@tynamartina písala som to trochu vyššie, pozri si.. 🙂 tak vy ste šťastný párik 😉

tynamartina
1. aug 2012

@maggie37 aha áno už som prečítala , No ale zase pri prvom sme to ani my nemali také ľahké. Tiež sa nedarilo pol roka potom pol roka na liekoch a aj tak to skončil potratom v 6 tt, a potom znova 3 mesiace regenerácia a 3 mesiace na liekoch a potom to už bolo úspešné

tynamartina
1. aug 2012

@chmurkaxy Dobrú noc chrumka, 🙂

maggie37
1. aug 2012

@tynamartina bohužiaľ minulosť sa už neodstane, treba sa radovať z prítomnosti 🙂 som zvedavá aj ja čo budete mať 🙂 a chlapci sa ako volajú? či neprezradíš? 😅 😅 😝

tynamartina
1. aug 2012

@maggie37 veď hej, hovorí sa že prvé je najťažšie 😉 . Mám Adama a Michaela

maggie37
1. aug 2012

@tynamartina krásne slovenske mená 🙂 a keby ste čakali dievčatko, ako by sa volalo?? 🙂

tynamartina
1. aug 2012

@maggie37 Amélia 🙂 A vy by ste čo chceli?

maggie37
1. aug 2012

@tynamartina To nemyslíš vážne 😀 😀 😀 Aj my sme rozhodnutí pre Améliu - Miu... Od kedy som videla Denník princeznej tak som zamilovaná do toho mena... Zaujímavé 😀 😀

tynamartina
1. aug 2012

@maggie37 😀 no ale ja sa aj tak obávam že to bude Matúško 😀 😀 😀

maggie37
1. aug 2012

@tynamartina Aj to je krásne meno... Ja pre chlapca netuším, možno by bol po priateľovi - Andrej, len on o tom nechce ani počuť... A neviem či to nie je zastaralé dávať meno po otcovi... 😀 ALe som sa zasmiala teraz aká náhoda to dievčatko 😀 No uvidíme, zvedavá som 🙂

maggie37
1. aug 2012

@chmurkaxy sladké sníčky 😝

22lucinka22
1. aug 2012

Dufam ze vsetko bude ok ale velmi sa tesis

tynamartina
1. aug 2012

@maggie37 No veď ja už som nevedela vybrať pre druhé chlapčenké, nič sa nám nepáčilo. A teraz keď sme sa zamíšlali nad tretím tak to už bol inak ťažký oriešok, tak Matúš sa nám páči najviac, no možno sa to ešte zmení ale tak dievčenské je na 100 percent 🙂

maggie37
1. aug 2012

@22lucinka22 ahoj aj ja mám 22 rokov 🙂 gratulujem k testíku 🙂