icon

Zázrak príde v novembri 2014

lusinda1989
3. mar 2014

Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?

nikitaf
4. mar 2014

@5ka29 nespavost? ja prveze spim aj posediacky... 😀 to je u mna cista katastrofa, zaspim aj o osmej pri uspavani dcerky 😅 podla toho som aj pri dcerke aj teraz zacala tusit ze sa nieco deje a to "nieco" mi berie energiu

nikitaf
4. mar 2014

@adamnela dakujem velmi pekne, aj tebe prajem nech to dobojujeme do stastneho konca 😉

adamnela
4. mar 2014

@5ka29 draha moja, som rada, ze sme tu zasa spolu a ze toto krasne obdobie budeme prezivat spolu 🙂 Tiez klop, klop, ale musime mysliet pozitivne 🙂
Vsetkym nam drzim palce, je to pre kazdu z nas este velmi cerstve a tie pocity su take zmiesane...No ale msime tomu verit, ze vsetko bude fajn...tak nech sa nam vsetkym spolu krasne tehulkuje 🙂

5ka29
4. mar 2014

@nikitaf tiez nechapem, ja som bola cely zivot spachtos a teraz mam furt myslienky kadejake a neviem spavat. verim, ze po dnesnom teste uz sa ukludnim a konecne sa vyspim, bo unavena som nenormalne chvilkami, ale spat ani za nic :D
@adamnela 😉

adamnela
4. mar 2014

@nikitaf ja som neni ani unavena zatial nejako extra. Citim sa normalne. Jedine, co ma tak napadlo pred par dnami, ze mi pri umyvani zubov krvacali dasna a to mne nezvyknu. A presne to bol prvy priznak pri druhom tehu, tak som si to nejako spojila a signaly a moje telo ma nezradilo.

nikitaf
4. mar 2014

@adamnela @5ka29 u mna to je hlavne ta unava a prsia, strasne ale strasne ma bolia a manzel uz pochvalil ze mi tie moje ceresne podrastli 😅 inak som ok, ani nevolnosti, tie sa mi vyhli aj pri dcere tak verim tomu ze aj teraz to tak ostane, co prajem kazdej, lebo ked niekde citam ako byva babam zle, fuuu chudatka.

5ka29
4. mar 2014

@nikitaf mna prsia bolia zatial tak normalne, da sa to vydrzat..... ale zaludok mi ani nespominaj, som happy, ze mi je teraz chvilku dobre...rano mi zvykne byt na nevydrzanie...stale sa snazim nieco po troskach jest,a by som nedala pristor hladu, lebo ten mi sposobuje sarapatu.....ale pride mi to aj tak strasne skoro taketo stavy, dufam, ze sa to nebude zhorsovat a ze nebudem jedna z tych nestastnic, co pregrckaju pol dna prvy trimester...... 🙂

luslus
4. mar 2014

Ahojte, tak ja sa trosku nesmelo pridavam k vam, ms mi meska ale neviem kolko presne lebo mavam cyklus od 28 do 34 dni. ale tak meska uz asi tyzden, dva testy pozitivne ale len s velmi slabou ciarkou, obe rovnake tak uvidime co z toho bude. Inak ma velmi bolie prsia, som straasne unavena, vecer uz asi o 8 spim a boli ma stale brucho ako pred ms. vo stvrtok robim dalsi test a volam dr

nikitaf
4. mar 2014

@5ka29 mne ti bolo prve dva dni ked som zistila ze som tehu zle, cely den, ale potom to preslo, tak veriiiim a velmi ti prajem aby to bolo u teba tak isto 😉

@luslus vitaj, sme na tom na chlp rovnako 🙂 aj so spinenim, ja som bola 2x na pohotovosti, ale nic mi nedali len cakat co bude... neboj vsetko bude dobre a budeme spolu kocikovat 😉

luslus
4. mar 2014

@nikitaf ja nemam spinenie len ma velmi boli brucho, tuto noc som poriadne ani nespala, stale ma pichalo na pravej strane (ale vajecnik to asi nie je). Ja som uz v pondelok volala dr, sestricka mi povedala, ze este mam pockat a urobit si jeden test. ja len dufam, ze z toho nebude nic zle a vo stvrtok uz bude krajsia ciarka

nikitaf
4. mar 2014

@luslus aha prepac, citam blbosti 😅 tak to je dobre, roztahuje sa ti maternica, je to ok. mna vcera az tak pichalo tak som preto frcala do nemocnice, ale bolesti som mala aj pri prvej dcerke. hlavne klud, viem ze to sa lahko povie ale neboj vsetko bude super. ono by tam este skoro nic lekar nevidel, ani my nemame este srdiecko, uvidíme ci bude v piatok ale povedali mi ze este aj tyzden nemusi byt vidiet.. takze uvidis. keby boli bolesti velmi silne alebo si zacala spinit, chod hned na pohotovost pre istotu. drzim ti palce velmi

sunshine85
4. mar 2014

@adamnela ukazoval mi tam tusim len nieco malilinke 😉 ale povedal, ze vsetko je v poriadku, zajtra idem na tehotenske odbery a ze teraz tomu nechame cas a klud a ze mam dojst na zac. aprila. inak baby je ok, ze som za to sono platila?
a preco ti hned nasadila ten duphaston a kyselinu? kvoli tomu spineniu?

luslus
4. mar 2014

@nikitaf dakujem, aj ty sa drz 🙂 a dam potom vediet ako som dopadla. inak odkial presne z ba si?

nenullienka
4. mar 2014

@5ka29 Ahojky, chcem sa spýtať ja som mala ovulku 20-21. Mám bolesti v podbrušku a v noci nemôžem spať. Ale tehu test som si ešte nerobila. Bojím sa mrška by mala byť 7 alebo 9.3 2014 pevne verím, že nepríde. Chcem sa len spýtať či bola čiarka na teste slabšia alebo jasne viditeľná. Ja počkám do víkendu a skúsim. Silno držím palce aby všetko bolo v poriadku a gratulujm 😉 😀

5ka29
4. mar 2014

@nenullienka no na obyc. teste bola slabunka ( na fotke dost slabo viditelna), posielam foto aj 10kového gravi testu a aj clearblue digitalneho..ja som mala ovulku 20.02, viem to na 100%, takze termin mám 06.03, alebo 07.03...ja som chcela testovat najskor v piatok, ale nevydrzala som 🙂 skus este vydrzat, nech nehladas duchov, lebo nie kazdemu ukaze pred vynechanim

adamnela
4. mar 2014

@sunshine85 mne nebolo vidno este nic, okrem gestacneho vaku. Ale ani sa necudujem, kedze to bolo moc skoro, isla som k nej len kvoli tomu spineniu. A ja som tiez platila za usg 5 euro. No ked mas preventivku, vtedy mas hradeny, ale tento bol nadramec. A v tehu mi povedala sestricka ze je narok na 3 usg, kazdy dalsi sa plati. A ano duphaston mi dala kvoli tomu spineniu a povedala mi, ze ak nahodou by som zacala krvacat, treba ist okamzite do nemocnice. Ale dufam, ze to nebude moj pripad.

@nenullienka drzim palce, aby Ti cez vikend test ukazal to po com tuzis 🙂
@nikitaf no ja sa citim naszastie fajn a kazde tehu som mala take...Nevracala som ani raz, tak dufam, ze ani teraz sa to nedostavi..

dankako
4. mar 2014

Holky, ja k vam nepatrim a uz asi ani nebudem, lebo nestiham novembrovy termin 😀 , ale chcem vam iba napisat, ze ja som bola tehu min. rok a tiez som mala spinenie, take hnede a moj gynekolog mi povedal, ze je to tym, ze maternica sa pripravuje na porod a ja som spinila tiez presne v obdobi kedy mal byt menzes. Takze ze to moze byt kludne aj z toho...snad som trosku ukludnila niektore...Dokonca som to mala 2x a vsetko bolo ok a potom v 7 mesiaci som isla na dlhu prechadzku (ako hlupa) po BA a znova som zacala spinit a bolo to z toho, ze mi praskla cievka pri takej dlhej prechadzke, aj gynekolog na mna pozeral, ze ci som neni sisi, ze mam uz len sediet doma a kludovy rezim...vela zdravicka vam prajem...

sunshine85
4. mar 2014

@adamnela tak sa mozem aspon tesit, ze mam lacnejsieho gyndosa, ten moj berie 4€ 😀

5ka29
4. mar 2014

@sunshine85
@adamnela baby moj berie 10EUR kua.....a za objednanie dalsich 10 EUR....takze mozno skrachujem...ale verim, ze tam nebudem chodit ako na hodiny klaviur 🙂

adamnela
4. mar 2014

@dankako diky 🙂 si zlata 🙂 a Ty patris este do oktobroviek?

@sunshine85 to ved aspon to ano 🙂

adamnela
4. mar 2014

@5ka29 Ba je BA 😀 😀

5ka29
4. mar 2014

@adamnela tak tak....drahota toto riadna 😖 podla mna by to tehotne mali mat zadarmo uplne komplet cele tehotenstvo.....bo sak to su nekrestanske peniaze. moj este inkasuje nejakych 150 EUR ( tuším) za nadštandard. že bude vsetko v cene...musim si to este časom pozistovať....ze ako to unho je.....a ze ci sa to oplati.....

dankako
4. mar 2014

@adamnela nie nie, ja som porodila 26.8.2013, tak mam doma jednu 3 a pol rocnu a jednu 6 mesacnu 😉

adamnela
4. mar 2014

@dankako ja som myslela, ze si tehu teraz 🙂 gratulujem k 2 krasavickam 🙂

@5ka29 no veru, nic by sme nemali platit, svata pravda...

Teraz som skusala tuto kalkulacku http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-c... a tam mi TP vychadza na 2.11 2014. Ale baby u mna to bude aj tak skor, lebo obe moje deti sa narodili skor. No ved uvidime 🙂

adamnela
4. mar 2014

a teraz som skusala inu, tam zasa 5.11 2014 🙂 No zaujimave je to 🙂 Adamko mal byt v oktobri a je v septembri a Nelka mala byt v marci a je vo februari. takze co z toho pre mna vyplyva?

sunshine85
4. mar 2014

@5ka29 fu, ze 10€, no pekne! za objednanie moj zobral 6,60€ 🙂 takze som ticho a tesim sa z tej sumy za ultrazvuk 😠 😅

bronitka
4. mar 2014

ahojte tak som tu už aj ja..opäť som si spravila testík..opät však nie z ranného moču kedže som si test kupila až v práci.. 🙂 takze takýto je teraz..trošku silnejšia čárka ako včera..urobím si ešte zajtra alebo pozajtra s uplne ranného 😀 ak som naozaj tehulka, termín mám 7. novembra 🙂)) samozrejme približný

bronitka
4. mar 2014

@bronitka na živo je tá čiarka o dosť silnejšia takto to skresluje..ale ved je ju vidno aj tak 😀

5ka29
4. mar 2014

@bronitka gratulka 😉 vitaj

sunshine85
4. mar 2014

@adamnela ze to bude, kedsi malô zmyslí 😀 😀 😀 alebo do tretice sa aj do terminu trafite 😀