icon

Zázrak príde v novembri 2014

lusinda1989
3. mar 2014

Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?

adamnela
4. mar 2014

@sunshine85 asi tak nejako 🙂

@bronitka vitaj 🙂 ciarka Ti stmavla od vcera a este nie je z ranneho mocu ,ale je naozaj dost viditelna...Omnoho viacej ako boli tie moje testy....

lusinda1989
autor
4. mar 2014

Ahojte prave sme doleteli z uk dotrepali sa vlakom domov do de a ja som zistila ze spinim ba dokonca slabo krvacam.... Neviem co robit u doktora som este nebola ani tu ziadneho nemam... Este... Telze prave som si sadla vylozila nohy a hadam bude vsetko ok...

sunshine85
4. mar 2014

@lusinda1989 nevychadzala by ti nahodou presne teraz MS?

sunshine85
4. mar 2014

@bronitka gratulujem! 😉

5ka29
4. mar 2014

@adamnela a ja som nasla tretiu a tam Ti to vychádza 04.11 😀 😀 🙂

bronitka
4. mar 2014

@adamnela áno áno stmavla..najskôr som si ale robila rapid ten kazetový a tam mi vyšiel doslova len duch 😠 tak som sa zlakla a hned som zbehla naspäť do lekárne a z toho istého moču som si urobila iný testík myslím mamatest sa volal..a ten vyšiel ako na fotke..tak sa moje prelaknutie trošku napravilo 😀
@sunshine85 dakujem...teraz ale nastáva ešte horšie čakanie..doteraz som každý mesiac trpla či príde ms...teraz ked neprišla idem trpnuť dva týždne kým pôjdem ku doktorke..neviem ktoré čakanie je horšie ale asi toto 😅

lusinda1989
autor
4. mar 2014

@sunshine85 ms som mala dostat stvrtok az sobotu ... Cize oficialne mi uz meska...

ammellia
4. mar 2014

@bronitka aj mne to vychadza na výročie VOSR ;)

sunshine85
4. mar 2014

@bronitka ja som strasne netrpezliva, takze viem o com hovoris...som strasne rada, ze sa nam hned zadarilo, lebo by som skrachovala na tehu testoch...ja som bola vcera u mudr, potvrdil tehu a najblizsie mam prist zac. aprila, uz teraz ma poraza...ved to je o mesiaaaaaaaaaaaac 😀 😀 😀

nikitaf
4. mar 2014

@lusinda1989 a nechces ist k nejakému dr.? aby si nieco nezanedbala.. ja som sa dnes vytesovala ze doobeda som nekrvacala a poobede sa mi to opat vratilo... co uz, uz len cakat co sa stane. oddychni si a ked to neprejde radsej chod.

adamnela
4. mar 2014

@lusinda1989 no uvidis, ale ak Ti to neprejde, tak radsej chod na pohotovost, nech ta pozru a daju Duphaston ako mam ja.
@bronitka no kazdy test veru ukazuje inak. Ja mam doma 3 druhy, co som robila den po dni, ale celkom pekne mi to tmavlo. Aj ked po troske, ale tmavlo.
@5ka29 no vidis. tak si mozem vybrat termin ktory chcem 🙂

lusinda1989
autor
4. mar 2014

@nikitaf no vies ak y som bola na sr hned by sim isla len tu manzel v robote a malu mi nema kto povarovat. Uvidim oddychujem a ked to neprejde tak budem musiet riesit... Ale dakujem

nikitaf
4. mar 2014

@adamnela tebe dali ten duphaston a videli aj srdiecko? lebo mne vcera povedali na pohotovosti ze zatial je tam len zltkovy vak a pokym nie je srdciecko ze mi hormony na udrzanie nema zmysel davat, ze gravidita zatial nie je vitalna, ci ako to povedal ten dr.... 😕 ale zaroven mi povedal ze este aj vyse tyzdna ked nebude bude to v podstate ok... som uz z toho jelen. a ze sa mam vratit len ked zo mna pojde krv prudom... krasa co?

nikitaf
4. mar 2014

@lusinda1989 aha, tak oddychuj a drz sa. viem co je to za strach... prave som mala tiez opat krv... ale neostava nic ine len cakat...

adamnela
4. mar 2014

@nikitaf no mne dala dr. ten Duphaston a nie este nevidela srdiecko, este nebol vidiet ani plod. Ale nejako som to neriesila a spinenie uz od vcera nemam. Neviem ci to zmizlo same od seba, ale to ma na svedomi ten duphaston. Aj mne povedala, ze gravidita este nie je vitalna, preto ma objednala az na toho 20.3
A to Ti riadne povedal o tom krvacani. mne povedala, ze keby som nahodou tiez zacala krvacat, tak ist na pohotovost.

nikitaf
4. mar 2014

@adamnela tak ja uz fakt neviem. ja som tam bola 2x ze som mala krvave spinenie viac krat za sebou a 2x mi povedali ze krvacanie nie je vidiet... ze pokial nezacnem silno krvacat ani viac nemam chodit... 😢 a to boli dvaja rozlicny lekari... uz si pripadam ako debil... ja k svojmu dr. idem v piatok rano, tak uvidim.

adamnela
4. mar 2014

@nikitaf no tak ak ti takto povedali 2 lekari, tak je to asi ok. A ver im. Ja verim tej mojej, tak dufam, ze dobre urobila a Duphaston by nemal uskodit. No som zvedava co sa dozvsie v piatok u svojej dr. Drzim silno palce 🙂

bronitka
4. mar 2014

@sunshine85 no to veru to je dosť 😨
a koľko mám teda počkať ja? ☹ menzes som mala naposledy 31.1.13...ked pôjdem tak 18.3 je to skoro? 😖 mám vyčkať? pre mna už je to čakanie teraz dlhé a to je len začiatok čakania :D

adamnela
4. mar 2014

@bronitka ja si myslim, ze by stacilo tak po 20.3 aby si isla, to by malo byt uz vsetko vidiet. No veru to cakanie je najhorsie ☹

sunshine85
4. mar 2014

@bronitka ja som bola vlastne v takom case ako ty, ked chces ist 18.3. ale ked chces viac vidiet, tak este vydrz alebo chod kludne vtedy 😉

bronitka
4. mar 2014

@adamnela
@sunshine85 no ja som rozmýšlala že pôjdem skôr..ze nech mi teda aspon zoberie krv...ale tak zas potvrdené to už mám z testíkov a ešte si dva spravím behom týždna 😀 a dalšie potvrdenie chcem až vidieť malý uzlík ako mu krásne bije srdiečko..a inak čítala som, ževraj ženu bolieva vaječník pri oplodnení, ktorý by mal byť oplodnený...ale v tom prípade ja asi čakám štvoričky lebo ja mávam bolesti priebežne všade 😀

sunshine85
4. mar 2014

@bronitka vies co, ja nemam takmer ziadne priznaky tehu 🙂 asi pred tyzdnom ma sem tam par dni pobolievalo podbrusko, ako pre MS, ale ooooovela slbasie a prsia mam citlive, inak ani nic 😉

castor
4. mar 2014

@bronitka ja som volala doktorovi a sestrička vravela, že keď mi vyšli 3 testy, tak tehotná som a nemá zmysel teraz chodiť len kvôli potvrdeniu tehotenstva. Objednala ma na 19.3. (to by som mala byť 8tt) , že to už uvidia viac a potom naplánujú už odbery. Tak skús zavolať doktorovi, že čo ti povie. Mám pocit, že každý to berie inak a má iné zaužívané postupy

castor
4. mar 2014

@sunshine85 ja tiež nemám nejaké výrazné príznaky. Dnes doobeda ma trochu pobolievalo podbruško, ale nič katastrofické, dalo sa pracovať. A pred obedom mi býva trochu zle z hladu. Prsia už pomaly aj prestávajú byť citlivé...ale ani pri prvom bábe som nemala dáke výraznejšie príznaky.

dodkamatus
4. mar 2014

ahojte. no ja som mala poslednu ms 25.1. a testy mi vysli tri pozitivne- prvy vo stvrtok 27.2.podla kalkulacky by som mala byt v 6tt?! kedy podla vas ist k lekarovi?chcem, aby uz bolo pocut srdiecko...a spinenie som mala dievcata aj ja.. prve hned v den ocakavanej ms a potom este asi dva dni.. a bolest brucha... a prsia ma bolia uz asi tri tyzdne- to bolo prve co mi bolo podozrive🙂 tak som urobila test a bol negativny.. dalsi priznak bolo pichanie v podbrusku - dalsi test negativny- cca 2yzdne dozadu... a tak som povedala,ze dalsi nerobim🙂 a presne 7den ked mi meskala ms som urobila a ciarisko🙂tak nam prajem prijemne tehulkovanie nech vsetko dobre dopadne a nech v novembri kocikujeme🙂

luslus
4. mar 2014

@dodkamatus ahoj, ja som mala poslednu ms tiez 25.1. 🙂 ale testy zatial len slaba ciarka tak uvidime este

dodkamatus
4. mar 2014

no ja som vo strvtok prvy ( som mala doma) taka slabsia,ale velmi videtelna, hned som sla do lekarne pre dalsi a ta uz bola silnaaa a vcera tiez riadne silnaa🙂 cize teoreticky naraz by sme mali rodit?🙂 odkial si?🙂

dodkamatus
4. mar 2014

@luslus vyssie citaj odpoved🙂

nenullienka
4. mar 2014

@5ka29 jeeej ďakujem. Ja vydržím do piatku. Ja som si robila toko 20 - 21.02 ovu testy a predtým na teste belolo nič. 20. 02 taká silnejšia čiarka a toho 21.02 úplne rovnaká ako kontrolna. Len som si nemerala bazálnu teplotu lebo prerábame a to sa proste nedá. ale dúfam, že budú tie // čiaročky. Ale sa aj bojím lebo podbruško ma bolí. A včera večer som nemohla ani zaspať ako to bolelo. Tak uvidím, nechám sa prekvapiť.

nenullienka
4. mar 2014

@adamnela Ďakujem 😉