icon

Zázrak príde v novembri 2014

lusinda1989
3. mar 2014

Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?

nikitaf
4. mar 2014

@dodkamatus
@luslus baby ja som mala poslednu ms 24.1. 😎

luslus
4. mar 2014

@dodkamatus ja som si robila v sobotu a pondelok a oba rovnake

5ka29
4. mar 2014

@nenullienka len vydrz, drzim palce, nech to vyjde🙂

klara855
4. mar 2014

@nikitaf drzim prsty, aby vsetko bolo ok🙂

nezaaabudka
4. mar 2014

ahojte, pridávam sa k vám, pred piatimi dňami som našla slabú druhú čiarku a dnes sú to už oveľa krajšie // 😉 🙂

lujiana
4. mar 2014

ahojte baby pridavam sa k vam...ako ste na tom?uz ste volali dr?mna objednali az o 4 tyzdne vraj nic nebude viidiet..od vcera ale mam také svrbenie vnutri a chvilami aj palenie , stipanie..mate to aj vy??

klara855
4. mar 2014

Babyyyyyy, zo srdca blahozelááám 🙂🙂🙂🙂

lujiana
4. mar 2014

@dodkamatus ja som na tom rovnako s ms posledny den..mne sestra u dr vyratala poi telefone v pondelok vraj 5.tyzden

nezaaabudka
4. mar 2014

mne to vychádza na 11.11., riadila som sa tehu kalkulačkou zo stránky http://tehotenstvo.academy.sk/, lebo vraj je najpresnejšia 😕 🙂
Takže dnes som 4tt+0 🙂 Je na tom niektorá rovnako? Poslednú ms som mala 4.2.

bronitka
4. mar 2014

november ako vidím bude plodný na každom rohu Slovenska 🙂) gratulujem aj ja Vám dievčence nech nám to všetkým dobre dopadne

@lujiana mna štípu alebo pália sem tam bradavky..tam dole len bolesti..také trošku iné ako menštruačné..aj ked to moc porovnať nemôžem, lebo ked som mala menzes bola som nadopovaná liekmi :D

lujiana
4. mar 2014

@bronitka a uz si aj volala dr?

bronitka
4. mar 2014

@lujiana zatial nie zajtra plánujem zavolať 🙂 ale myslím ze pokial nie sú tie bolesti nejaké extra tak sa nemusíš báť..ak to nesprevádza aj neustále špinenie alebo niečo...

hlubik
4. mar 2014

Ahojte kocky, pridavam sa k vam. V sobotu mi nabehli dve ciarky. Dnes kontrolny test a na teste 4 ciarky. Stalo sa vam to niekedy.

lujiana
4. mar 2014

@bronitka uz nie spinila som asi pred tyzdnom..od vcera mam svrbenie..citala som ze to je normlane ale aj nemusi nakolko ja neivem ci ide o kandidozu ci jaksa to pise..alebo mykozu atd...tak neviem comam robit..inak nebyvas v ba?ze akeho mas dr?

simitko22
4. mar 2014

@nezaaabudka mne vychadza na 13.11 🙂))

bronitka
4. mar 2014

@lujiana no ako býva to normálne ale áno môže to znamenať aj mykozu, vela žien má počas tehotenstva aj niekoľko mykoz..nie som doktor tak to neviem ohodnotiť..a ja som zo žiliny takze moju doktorku asi poznať nebudeš 😉 však chod k doktorovi možno máš len zmenené PH dostaneš čapíky a mastičku a bude všetko ok 🙂 a možno ti po spravení výteru ani nič nezistí 😉 hlavne žiadny stres..(to tá pravá hovorí 😀 )

nefertitka
4. mar 2014

ahojte, tak sa s malou dusickou pridavam aj ja, niekde mi termin vychadza na 31.10. a niekde zas na 1.11. Zajtra rano idem k dr., tak dufam, ze bude uz nieco vidiet. V case MS som spinila hnedou krvou, nasadil mi dr, lieky, preslo to a od vcera zas trosku ruzovy vytok. Bojim sa, lebo v januari bol jeden este minuly rok a potom v novembri, som po dvoch MS a vyslo to na prvy sup🙂 Tak dufam,z e uz to tento krat vyjde

nezaaabudka
4. mar 2014

@nefertitka aj ja som trošku špinila, ale pred ms, najpr jeden deň raz ružové a potom druhý deň hnedý výtok. Jedna kočka mi poradila, že piť citrónovú šťavu a zúženie ciev a asi to zabralo, lebo odkedy som ju pila, tak nič 😉

aicha15
4. mar 2014

aj nám by mal prísť zázrak v novembri posledná MS bola 25.1

luslus
4. mar 2014

@lujiana ahoj, skus Saforelle gel, ja odkedy ho pouzivam tak som ani raz nemala mykozu. A to som mavala casto a vyskusala uz vselico.

luslus
4. mar 2014

@aicha15 nas je tu akosi viac co sme mali poslednu ms 25.1. 🙂 gratulujem

aicha15
4. mar 2014

@5ka29 ja takisto ako ty bola som spachtos a teraz nemozem spat a rano vstavam ,,s kurami" aj ked nemusim

lujiana
4. mar 2014

@bronitka hej tak to nei...no ano len moja dr je taka ze je tam dva dni z tyzdna..otrasneeee

bronitka
4. mar 2014

@lujiana uff tak to nie je bohvie čo.. moja je tam asi stále..vlastne sa mi ešte nestalo aby som ju tam nezastihla a bez objednania vopred som vybavená do hodiny takze ja si zatial nemám na čo sťažovať 🙂

inak ako ste na tom s bolesťami aj ostatné tehulky?? ja mám hlavne doobeda a teraz k večeru také bolesti v podbrušku a v krížoch zeby som povedala ze každú chvíľku sa spustí červená..ako ja viem ze by to tak asi malo aj byť..ale ma to akosi stresuje..ale beriem to tak, že mám mať vlastne druhý den ms..tak asi aj to môže byť dôvodom.. 😖

adamnela
4. mar 2014

ahojte nove kočeny 🙂
No uz sme asi 4, ktore sme mali poslednu MS 25.1 🙂

@bronitka ja som mala az dnes bolesti v podbrusku, presne ako keby som mala dostat mrchu, ale potom to preslo a uz je to ok.

5ka29
4. mar 2014

Ty kokso februar vyzera byt mega plodny mesiac,kolko vas tu pribudlo🙂idem bojovat s nespavostou,drzte palce,nech sa podari...co sa tyka bolesti a nevolnosti je tu nejaka kocka,ktora ma pred terminom M a uz ma nevolnosti?alebo som sama svojho druhu?dnes ma oblievala horucava a ak by som akutne neotvorila okno tak asi odkvacnem...bolest ako na mrsku tiez mam casto ale nie neznesitelnu,da sa to vydrzat.je to chvilkove.a jemne tahanie a pichanie po bokoch v slabinach a v prsiach...baby kto ma tromfne v priznakoch 😀 .katastrofa toto takto skoro...ja budem isto citit pohyby uz v druhom mesiaci 😀 (sranda)

nikitaf
5. mar 2014

jej dievcata srdecne vsetkym gratulujem krasne sa nam to rozrasta. to bol toho 24. a 25. spln ci co? nejako nas moc kramovalo 😀
@5ka29 no teda ty si riadne hamty-hamty, vsetko musis mat 😉 mne bolo prve dva dni po objaveni dvoch // zle cely den, ale to preslo a dufam ze uz sa to nevrati 🙂 ale hlava sa obcas zatoci...
@nefertitka aj tebe dali lieky tak skoro? ja spinim dodnes (siedmy den) a pijem aj citronovu vodu a lieky mi nedali lebo ze este nie je srdiecko a ze to nie je este vitalne tehotentvo... to mi povedali 2x na pohotovosti... a to mame rovnaky datum porodu... 😢 tak akoze ja uz nechapem...

adamnela
5. mar 2014

@5ka29 ale ved vies, ze Ty si jedinecna, takze nikto nemoze mat rovnake priznaky a tak skoro ako ty 🙂

@nikitaf no ja neviem, 7 den je uz dost, hm? A ako spinis? Sem tam par kvapiek, ale nejako intenzivnejsie? A mavas aj jasnu krv?

5ka29
5. mar 2014

@nikitaf 🙂

5ka29
5. mar 2014

@adamnela ooo mojko tolko chvaly 🙂 🙂 🙂