Zázrak príde v novembri 2014
Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?
@adamnela no vidis, dnes bolo uz aj viacej takej tmavsej krvi... inokedy jasnejsia krv, priadne tmavo hnedy vytok...co uz, asi sa budem musiet s tym len zmierit 😔 pokym zo mna nepojde za pohar krvi nemam sa ani vracat na pohotovost... krasa...
baby hlavne vy sa drzte vsetky. ja pockam do piatku k svojmu dr. a uvidim... ale uz prestavam verit ze to bude ok... 😢
babenky s radostou sa k vam pridavam. 🙂 🙂 🙂 pekne dve ciarocky. vyslo nam to na druhy pokus. strasne sa s manzelom tesime.
@nikitaf ja neviem, podla mna tiez keby Ti dali ten duphaston, tak sa tym nic nepokazi, ci je to take alebo onake tehotenstvo. Aj mne povedala dr. ze tehotenstvo este nie je vitalne, ale hned mi dala Duphaston. A keby si nesla uz na pohotovost, ale zavolala este svojej dr. a isla tam? Ci to si uz skusala? Ale hlavne skus co najviac oddychovat...
@nezaaabudka no ahojky, no tak neverim, ze nam to vyšlo narovnako🙂 a ze sme opat v rovnakej teme🙂 🙂 🙂 ty si asi o 4 dni popredu odo mna, takze termin porodu mame tak skoro na rovnako🙂 + - . velmi sa tesíiim 😉
10 november, ak vsetko dobre dopadne. az sa bojum tesit. stale tomu nemozem uverit
🙂
@miacik no termin mrchy, alebo porodu? 😀 ja som este len pred M. zajtra by som ju mala dostat, ale vsetko nasvedcuje tomu, ze nedostanem ( dufam)....a termin porodu ( ak pan boh da) tak mi vychadza na 14.11 podla terminu ovulacie.....k lekarovi sa chystam az tak o 3-4 tyzdne ( nech už vidíme aj srdiecko), ak nebudu ziadne tazkosti ( velke bolesti, alebo spinenie). ty kedy sa chystas k lekarovi???
@nikitaf ahoj ano dali, dnes sono dopadlo dobre, mam plodovy vak 14mm, plodik este nevidno, ale na tento tyzden tehotnosti je vraj vsetko ako ma byt a znova mi predpisal lieky na udrzanie
dievčence mám otázočku...ja viem ze je na to skoro a možno to za pár dní prejde..ale začala som grcať..celý den ma naťahuje točí sa mi hlava...takto to mala aj mama ked ma čakala..no lenže na sone ešte neuvidia nič..každepádne potrebujem ísť zrejme na pn lebo mám prácu kde musím stáť a nemôžem sa ani opreť a venovať sa zákazníkom..a ešte teraz nam chodí každý druhý den 100-200 kartobnov tovaru...začínam byť zúfala..neviem či mám ísť k mojej obvodovej či ku gynde každopádne ja to tu asi naozaj nevládzem až mi je do plaču miestami ☹
@miacik to je aké zlaté, že to takto prežíva, moj to este nevie 🙂 v sobotu by som mu to chcela vo veľkom štýle oznámiť, teda ak dovtedy bude vsetko ok.....čo sa týka lekára, tak chod, ak na tom trva, ale keďže si len v 5tt, tak ak budes mať šťastie uvidí lekar gestačný vačok, ale aj nemusí ešte byť vidieť, takže by som aspoň do buduceho tyzdna urcite počkala...... 😉
@bronitka hlavku hore dievča, urcite chod na PN a neriskuj...babatko je prednejsie a este ked Ti je takto, tak by som ani chvilocku nevahala. zbehni lekarovi ( asi na gynde by som sa dala vypisat). Je to podla mna uplne normalne, ze vracias, aj ked ti to pride skoro. niektorej to zacne skor, inej neskor, niektore ( tie stastnejsie) ani nevedia, ze su tehulky a uzivaju si to.....mne bolo zle uz tyzden pred ocakavanom ( neocakavanou 🙂) mrchou...a mozno, ako pises, ti to o par dni prejde, ale tak o par dni mozes PN zrusit, ak sa budes citit na to, ist do prace.....hlavne z toho nebud smutna, viem, ze asi do smiechu ti nie je, ked ti je zle, ale skus to menej prezivat, treba byt teraz v maximalnom klude a tesit sa z toho.... 😎 tehotenstvo nie je choroba, aj ked sa chore niektore z nas citime.....su to velke zmeny. Ja som tu dnes tusim za pychologa 🙂. ak ti pride, ze som mudra ako radio, ber ma s rezervou🙂 snazim sa zamestnat mysel a nemysliet na to, ze mi tiez nie je uplne najlepsie...... 😖
@5ka29 dakujem za podporu..ja sa skôr bojím ze ma nebude chcieť vypísať..neviem..ale aspon kolegyne sú fajn..akurát nám prišiel tovar tak jedna čo dnes nerobí prišla aby ho vyložila ...mna tu poty oblievajú ja neviem čo to dnes je...možno eše aj z toho ze som stále nevyzdravela..už dva týždne som chorá..a nemôžu mi dať antibiotiká..a som sa nechala od 1. vypísať ze idem do roboty..no trúba..
ahojte dievcata, tak to vyzera, ze sa k vam pridavam... krasne silne dve ciarky vcera vecer. dnes sa chystam k dr. pre istotu, pri prvom som bola od zaciatku na rizikovom. ani neviem, ci sa mam tesit alebo plakat, od augusta sme sa snazili, velmi sme chceli surodenca pre synceka 🙂
@bronitka za malicko, od toho sme tu,aby sme sa vsetky podporili 😀 je fajn, ze mas ochotne kolegynky, nie je nad dobry kolektiv. lekar nema dovod nevypisat ta, ked sa Ty necitis na to, byt v praci, ak Ti je velmi zle, urcite Ta vypíse! Pot aj mna vcera oblial brutalne, navaly jak tesne pred porodom, co? 😀 ja sa smejem na tomto vsetkom, ake signaly to telo dava takto skoro, ale deju sa velke zmeny v tele a ja som aj rada, ze mam nejaky ten signalik, ktory mi pripomina, ze sa to naozaj podarilo....lebo stale tomu akosi nemozem uverit.....neviem sa dockat, az to oznamim partnerovi, je tyzden mimo domov a telefonicky nechcem, tak ani neviem, ako vydrziim do soboty 😀 😀
@bronitka ja si myslim, ze zbehni ku svojej dr a daj sa normalne vypisat, ked Ti je takto zle. Ja ked som bola v pondelok u mojej dr. , tiez sa ma pytala, ci nepotrebujem PN do prace. Ja si myslim, ze ak ma dr. v pohode, tak Ti normalne napise PN-ku. Skus urcite... A s tym testom, dokonca som testovala pred mm, takze tiez nebolo nejake romantikus prekvapko, kedze u nas to uz bude 3 dietatko a este nie sme prestahovani v dome 😒 😒 Takze budeme musiet zabrat, aby sme to do porodu stihli 🙂
@lienka228 gratulka velka 🙂 Vitaj 🙂 Kedy Ti vychadza TP?
@miacik jej, super ako sa manzel o teba stara 🙂 Ale tiez by som este vydrzala a nesla ku dr. ak nemas problemy, lebo nanajvys uvidi gestacny vak si myslim..
@adamnela skúsim veru zajtra teda...po desiatej. do desiatej má poradnu.ja som si robila další test s nízkou citlivosťou neviem či tam nebolo až 30 .. som ho objavila v starej kabelke kitorú som si do roboty zobrala a skúsila som urobiť..čiara jak brno..ešteze už mám len jeden test už sa zo mna aj drahý smeje ze keby som mala 100 papierikov tak sto ocikám 😀
Ahojte,neviete poradit ? Poslednu ms som mala 30.1. Pred tym cyklus 36dnovy,posledny sexik naplno cca okolo 12.2. Test mi neukazuje este nic.posledne cca dva tyzdne mam biely az zlty vytok ,dnes sa mi zda ze trochu doruzova.bolesti ako pred ms pichanie na vajecnikoch kazdy den uz asi 3 tyzdne,obcas do krizov sa tahaju a strasne citlive bolestive bradavky asi treti den co zvycajne nemavam.neviem kolko dni sa mohli spermie udrzat a potom teoreticky oplodnit ale neviem preco mi nic test este neukazuje a to som si ich uz robila niekolko ☹
ahojte nastávajúce maminy, blahoželám vám No aj ja som v druhom stave uz nemam menzes dva týždne a prvý krát idem k doktorke teraz v pondelok. Veľmi sa s manželom tešíme k dcérke 2 ročnej pribudne súrodenec. Termím by som mala mať 1.11. Uvidíme 🙂
@adamnela dakujem 🙂 TP by mohol byt okolo 12.11. bola som uz u dr. lebo sa mi nezdali moje priznaky, ale zatial sme nevideli nic, tak ze mam prist o tyzden. ale ze vsetky moje "stavy" su normalne uz aj takto skoro. lebo pri synovi som zacala citit tehotenstvo az okolo 2. mesiaca... ale ved kazde tehu je ine 😉
@siska765 a vies, kedy si mala ovulku? Keby si vedela, tak si mozes presne odpocitat kolko si po a preci Ti test neukazuje pozitivny vysledok. No u nas to bolo tak, ze spermijky si pockali 3 dni, kym som mala ovulku.
@adrianakat blahozelacka 🙂
@lienka228 co presne sTi povedal dr.? A ake mas priznaky? Alebo nemas ziadne?
@adamnela tak ze podla utz tam je nieco zvysene, jaj, som si to nezapamatala, ze by to mohlo byt tehotenstvo, ale zatial nie je vidiet, takze mozem byt tehotna 3 tyzdne, ze na 4.ty by to uz utz zachytil. tak mam vecny hlad a potom ma pali zaha, husty hlien, zadycham sa hned, nevladzem, citlivejsie reagujem na vone a pachy... toto vsetko som mala pri prvom az postupne a neskor.... a od 8meho tyzdna som bola na rizikovom ☹
@lienka228 asi sliznica bola zvysená🙂 teda endometrium. mozno preto si si to nezapamatala, lebo lekari pouzivaju take vyrazy, ako folikul, ovarium, endometrium a tiez som z toho bola jasna, ale kedze rada googlim, tak som poguglila 🙂 ale to uz daaaavno. ja som este tehu nebola, teraz prvy krat a tiez ma tie pocity dost metú, dokonca si mylsim, ze si ich domyslam, lebo je strasne skoro, len zajtra to mam dostat ( verim, ze nepride)...ale ako vravis, kazdy to ma inak.....s tym zadychanim som na tom rovnako a aj s tym hlienom...zahu zatial nemam, ale nevolnosti mam a navaly tepla.....

@5ka29 neni zac 😀