Zázrak príde v novembri 2014
Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?
@bronitka krasne Ti silnie, ja mam len tento jeden, robeny dnes, lebo v pondelok co som si robila na 11DPO, tak tam bol len dusik, ktorý po uschnutí skoro uplne zmizol a digi, ktorý ukázal 2-3 tt ten mi vcera zhasol 😀 som myslela, ze sa aspon tyzden budem tesit z neho za 10 EUR by to clovek aj ocakaval, no co uz. tak som dnes urobila a ten si asi odlozim, bo dalsi neplanujem robit, skoda penazi 🙂 len v sobotu este jeden digi ( ktorý asi aj tak zhasne) a ten chcem dat drahému, ked mu to budem oznamovat, aby veril 😀
Ahojte novembrovky,potrebujem malú radu,zajtra sa mám ísť kúpať do 4* hotela kde je 27stv
Ahojte novembrovky,potrebujem malú radu,zajtra sa mám ísť kúpať do 4* hotela kde je 27stupnova voda,boli ma podbruško a aj kríže trochu.čo myslíte môžem ísť?ďakujem
@4katarinakralova5 vieš čo ja by som to asi neriskovala..tak max namočiť nohy...je tam predsa len chlor a tak..a môžeš chytiť aj nejakú infekciu..neviem..ja by som nešla určite. maximálne by som si tie nohy omočila 🙂 nikdy nevieš..známa chodila na kupalisko aj do rôznych centier celé tehu a nič..spolužiačka zo strednej bola len raz niekedy v 9 tt a dostala takú infekciu ze prišla o malé..nemuselo to s tým súvisieť ale..načo riskovať 😉
@bronitka stále len rozmýšľam,pri prvom tehu sme boli v štúrove a nič som nechytila,ale to som už bola v 5mesiaci,tak preto teraz neviem,ešte aj moja Gynekologicka ma dovolenku 😠
@4katarinakralova5 tak myslím ze najdôležitejšie sú tieto prvé tri mesiace...nechcem tu byť za nejakú múdru ale môj názor je, že je horšie ísť na plavaren v prvom trimestri ako v druhom či treťom.. 🙂 či mám pravdu či nie to neviem..možno dievčatá budú mať iný názor 🙂
@4katarinakralova5 hovori sa, ze tehotenstvo nie je choroba a nemala by si sa nejako extremne obmedzovat v cinnostiach, ktoré si dovtedy robila. ale prvý trimester je naozaj velmi dolezity, aby sme si davali na svoje zdravie pozor.... a ja by som to asi tiez neriskovala. ja som dokonca prestala od ovulacie chodit do posilky, ale to preto,lebo mi je skoro kazdy den dost blbo od zaludka, uz tyzden.... ale aj keby nebolo, asi by som sa trosken bala. tiez nechcem byt za mudru, musis sama vediet, ci sa na to citis, alebo nie..... 😀
😉
@5ka29 nepamätám si, ale pozri na nete bylinky, ktoré sa v tehu nesmú. Pre istotu 😉 Ja som túto noc tiež nespala, ale cez deň si aspoň raz trošku poležím, nejako nevládzem.. Kedy ideš k dr?
@nezaaabudka ja asi 1.04 uvazujem 😉 . to uz by mohlo byt vidiet aj srdiecko. teda ak dovtedy nebudu nejake tazkosti. nechce sa mi tam ist skor a potom netrpezlivo čakať na termin ďalšieho sona....hadam vydržím....a ty kedy?
@4katarinakralova5 ja by som radšej nešla, teda v prvom trimestri určite nie.. jednak je to ešte také citlivé a teplá voda má kopec baktérii.. neriskovala by som. Ale v druhom a treťom som chodievala do bazénov, ale teplej vode som sa vyhýbala - myslím termálne pramene. A vždy som si dala probiotický tampón pre tehotné, ktorý by mal zabrátiť prípadnej infekcii. 😉
@5ka29 ja som tiež chcela neskôr, načo sa ponáhľať, ale tri dni pred očakávanou ms som trošku jednorázovo špinila a začínam sa báť, že čo ak... tak asi pôjdem skôr, pre istotu, ak by to bolo niečo vážne, tak radšej to riešiť čím skôr.
@nezaaabudka ak to bolo jeden deň, nemusís sa strachovať, ale ak chces mat istotu, ze je vsetko ok a bojis sa, tak to chapem,...keby som spinila, aj ja idem, to je jasne.....
Ja by som chcela ísť k dr 28.3. - to uz bude ukončený 8.tyzden, takze snáď uz bude vidno všetko podstatné 🙂
A beriem kyselinu listovu 400, omega3 4000, vitD 2000.
Caute babule. Poradte mi .. 4 dni pred ocakavanou ms prislo spinenie a na druhy den prisla pravdepodobne ms,kt bola bez bolesti,krcov a ani prsia neboleli. A bola aj kratsia ako inokedy... Co vy nato? Mam skusit test? Oplati sa to,ci nebude zase negat. Vdaka
Ahojte baby. Od včera som akoby ma postihla spavá nemoc. Poobede som si na tajňáša zdriemla v práci v kresle, po návrate z roboty, ďalšiu polhoďku v posteli a večer som už nevládala držať oči otvorené. V noci ma zobudilo brucho, akoby mala prísť mrcha, normálne ma celé bolelo. Našťastie ráno som už nič necítila. Mám pocit, že tie nevoľnosti a bolesti podbruška ma prepadávajú z ničoho nič. Hlavne nesmiem byť hladná, to je najhoršie. Aj pri prvom tehu si pamätám ako ma 2 týždne bolelo podbruško a moja bývala doktorka mi tvrdila, že ma nafukuje z chleba. Akoby som nerozoznala nafukovanie of inej bolesti. Až po googlení som sa dozvedela, že sa to vlastne rozťahuje maternica a je to OK. Takže teraz som pokojná, aj keď to nie je príjemné
@5ka29 ja som bola u mudr. teraz v 6tt a tiez mi neodporucil posilku... inak s nicim nema problem, ale proste aerobne cinnosti neodporuca, ziadna zumba a podobne, dokonca ani bicykel v posilke...a to som od januara zacala a aj s manzelom konecne chodit do posilky 😉 ale nevadiiiiii
@sunshine85 my sme si s drahým zas kupili pernamentku na plaváren ze budeme dva krát do týždna chodiť plávať nech sme štííhlounkí 😀 ešte sme neboli ani raz a teraz už ma tam nedostane 😀
@sunshine85 asi videl len vacok, vsak?no ja mam tiez kupenu permanentku do fitka, ale nastastie mi teraz 15-teho konci ( tuším 😀 ). chodila som tam od leta. celkom slusne som schudla a od januara som sa trésku opustila, ako sme sa zacali snazit, tak som od vianoc pribrala 5 kg 😉 ale casom by som chcela zacat chodit na tehotensku jogu,ale na to je este dost casu...
@bronitka a neda sa to nejako stornovat asi, vsak? a je to prenosne, ze by si niekomu strelila aspon za symbolikus cenu, prip. podarovala? 🙂
ahojte. tak som si dnes robila opat test, ciarka silnejsia ako pondelok ale o moc nie. volala som na gyndu, ze to moze skore tehotenstvo tak preto. a termin mi dala na 27.3. inak, povedala mi, ze som v 5. tyzdni ale mne to podla kalkulacky vychadza 6. tak neviem kto sa myli. ja sa aj bojim, aby to nebolo mimomaternicove ked je taky slaby pruzok a aby uz potom nebolo neskoro ked tam pojdem

Ahojte babenky 🙂
@maruska.mac zatial tisko gratulujem, ale dusik je dobre zamenie 🙂
@bronitka tiez som zvedava na Tvoj kontrolny testik, tak potom daj foto 🙂 A dobre si urobila, ze si dnes ostala doma. Uvidis co to bude robit a ak takj, tak zajtra si behni ku tej dr. radsej.
@5ka29 moja ten test je krasny naozaj a som rada, ze ta to teraz viacej upokojilo 🙂