Žilina II
No babulky, takze sme uz mali vela prispevkov a sla som prispiet a zamknute, takze vytvaram pokracovanie 😉
k tym kocikom,moj kombinovany bol sice tazky, ale v pohode som ho zlozila do auta, ale asi zavisi od auta, lebo do stila vosiel len tak tak a neviem, ci bi sa napchal do feldy...ale musela som dat dole jeden prar kolies.....
k tym kocikom,moj kombinovany bol sice tazky, ale v pohode som ho zlozila do auta, ale asi zavisi od auta, lebo do stila vosiel len tak tak a neviem, ci bi sa napchal do feldy...ale musela som dat dole jeden prar kolies.....

•
12. nov 2010@nadenkaaa ako zdravotnik ti urcite odporucam nadstandart😉 My sme boli s manzelom v apartmane, stalo to dost, ale stastni stari rodicia zasponzorovali🙂
0
@nadenkaaa tu si to mozes nastudovat: http://www.fnspza.sk/index.php?content=show_pag... 🙂
@fukylove dikes za linky....... 🙂....ta hojdacka je tiez pekna a kazde dieta je ine, tak uvidime......a predat sa da vzdy.....ak by som ju nahodou nevyuzila 🙂
@nadenkaaa ja polsky kocik tiez nebudem chciet....uvidim, ktory sa nam bude pacit🙂....to rodenie si este poriadne rozmyslim .....ale som nevedela, ze v CA je to takto s tym novorodeneckym. A ak nahodou lezat bez babatka, to nie je moc dobre......
@nadenkaaa ja polsky kocik tiez nebudem chciet....uvidim, ktory sa nam bude pacit🙂....to rodenie si este poriadne rozmyslim .....ale som nevedela, ze v CA je to takto s tym novorodeneckym. A ak nahodou lezat bez babatka, to nie je moc dobre......
@mariannet este mas trosku casu pred tym ako sa rozhodnes ci uz sa to tyka kocika alebo porodnice 😉 ale drzim palceky k spravnemu rozhodnutiu 😉
ale ak je vsetko v poriadku tak cadca je fakt ako oddelenie -konkretne porodnica fakt na urovni -len skoda ze to tak nevyzera aj v ZA :-N potom by clovek nemal dilemu vsak? 😃
ale ak je vsetko v poriadku tak cadca je fakt ako oddelenie -konkretne porodnica fakt na urovni -len skoda ze to tak nevyzera aj v ZA :-N potom by clovek nemal dilemu vsak? 😃
@nadenkaaa no vsak toto.....cadca je aj dost od ruky....skoda, ze nieco take sa neurobiliov ziline.....kukala som ten link a ten nadstandard......ak to nie je apartman, tak sa mi trosku nepaci, ze socialne zariadenia su na chodbe 😞 ....ale ak bude mat viac zien dobru skusenost so zilinou, mozno sa rozhodnem aj pre zilinu.....
@mariannet tak cenník si už videla, výhodou je, že sa platia noci, ja som bola v pôrodnici 5 dní, z toho 1 deň na JIS a 4 dni na izbe, takže som platila len 3 noci 😉 Na nadštandarte je síce spoločne WC, ale je to len pre pár izieb a je tam 100% čisto. My sme boli v apartmáne, pretože som po akútnej sekcii nebola schopná 3 dni sa sama ani posadiť na posteli a do toho sme tam boli bez bábätka |-| Ale rozhodne by som tie peniaze neľutovala ani keby som bola ok, človek sa absolútne necíti ako v nemocnici, obedy na izbe, maximálne súkromie, keď niekto z personálu chcel vojsť zaklopal a o prístupe sestier a lekárov ani nehovorím. Len škoda, že to tak nie je aj na oddeleniach a bez platenia. Čo sa týka výberu nemocnice, som zástancom teórie, že keď sa má niečo stať, tak je jedno kde a s príjemnými ľuďmi a magormi sa človek stretne všade 😉
@mariannet Tehotenske veci maju krasne aj v ulicke od Auparku k divadlu pri farskom kostole. La Femme. Ja som si tam kupila okrem vesticiek a pulovrika aj krasne rifle a teple nohavice na zimu. Hoci boli kusok drahsie, boli super pohodlne. Clovek to nosi fakt denno-denne, tak sa oplatilo myslim 🙂
Kocikov si celkom dost mozes popozerat aj v ulicke od Marianskeho nam. k Smeru. Su tam dva obchodiky na rohu a kopa kociarov; ovela viac tam toho uvidis ako tu v Kindercentre. Popozeraj si dobre aj sportovu cast, lebo najma tie polske kociare ich maju take male, ze neviem-neviem, dokedy sa tam babo vojde =-) Nehovoriac o fusaku k tomu.
Detske veci mavaju este aj v Lidli okrem toho, co baby pisu. Super akcie na bodynka, ponozticky, pancusky, supravicky. Zalezi, na co natrafis, strieda sa to tam pravidelne a je to velmi prijemna bavlna. Cenovo mozno aj lepsie ako TESCO.
A s porodnicou suhlasim s @pia22 . Tie jednopostelovky su tiez super. Stoja polovicu z toho, co apartman. Za noc tusim 30 eur. Boli sme tam aj tak cely den s mm spolu a v noci sa siel vyspinkat domkov. Vazne ako v hoteli. Sukromie, cistulinko, vonavo, to bolo pre mna dolezite. Toalety a sprchy ako doma 🙂 Neporovnatelne z nizsimi poschodiami. Pre nas dobra investicia 😉
Kocikov si celkom dost mozes popozerat aj v ulicke od Marianskeho nam. k Smeru. Su tam dva obchodiky na rohu a kopa kociarov; ovela viac tam toho uvidis ako tu v Kindercentre. Popozeraj si dobre aj sportovu cast, lebo najma tie polske kociare ich maju take male, ze neviem-neviem, dokedy sa tam babo vojde =-) Nehovoriac o fusaku k tomu.
Detske veci mavaju este aj v Lidli okrem toho, co baby pisu. Super akcie na bodynka, ponozticky, pancusky, supravicky. Zalezi, na co natrafis, strieda sa to tam pravidelne a je to velmi prijemna bavlna. Cenovo mozno aj lepsie ako TESCO.
A s porodnicou suhlasim s @pia22 . Tie jednopostelovky su tiez super. Stoja polovicu z toho, co apartman. Za noc tusim 30 eur. Boli sme tam aj tak cely den s mm spolu a v noci sa siel vyspinkat domkov. Vazne ako v hoteli. Sukromie, cistulinko, vonavo, to bolo pre mna dolezite. Toalety a sprchy ako doma 🙂 Neporovnatelne z nizsimi poschodiami. Pre nas dobra investicia 😉
@mariannet no co sa tyka nejakych tehu veci -podla mna aj tak teraz dost veci siju tak ze je to strihnute pod prsiami takze to mozu aj tehulky 😉 inak v ba je pre tehulky priamo hmko-v eurovei pokial viem , tu v za som si v hmku kupila take rifle sive na gumu a fakt sa dobre nosia 😉 ale je pravda ze som este nic nepribrala takze ja v pohode obleciem vsetky gate ako pred tehu len vecer uz ma tlaci gombik :-N
co sa tyka nemocnice tak urcite nadstandard,nie som nejaka precitlivela ale myslim ze si radsej priplatim a viem ze budeme aspon mat klud,cisto a tie navstevy mi budu vyhovovat lebo nasi su z hc a moj mm je do vecera v robote-len dufam, ze bude volny :-p
co sa tyka nemocnice tak urcite nadstandard,nie som nejaka precitlivela ale myslim ze si radsej priplatim a viem ze budeme aspon mat klud,cisto a tie navstevy mi budu vyhovovat lebo nasi su z hc a moj mm je do vecera v robote-len dufam, ze bude volny :-p
baby ja som vcera bola koknut v tom kndercentre.....a jeden kocik sa mi tam zapacil 🙂.....tak uvidime, co z toho bude 🙂...a predavacka bola tiaz mila, aj poradila......co ma potesilo....
a kojacie podprsenky- mne radili kupovat az v 8 mesiaci, musia sa ti tam vojst este paste......ja by som si tiez uz teraz kupila, ale nemam istotu, ze este nenarastu......
a kojacie podprsenky- mne radili kupovat az v 8 mesiaci, musia sa ti tam vojst este paste......ja by som si tiez uz teraz kupila, ale nemam istotu, ze este nenarastu......
@mariannet - ja som kojacie podprsenky nemala vobec - kedze pred tehu som nemala ktovie ake velke prsia (kosik 😎, po naliati sice boli poriadne, ale take tie sportove podprdy mi uplne stacili a este sa mi to zdalo aj pohodlnejsie 🙂 a tym, ze boli elasticke, tak nebol problem ani s tamponmi pri dojceni 🙂
@katherine27 akurat docitavam, tak ak nahodou mas odpoved povazuj toto za pase. Ja nakupujem jahnacinu, telacinu, morcacinu v masiarstve Parizek, je to blizko Artfora. Maju aj kura kralovske a baby tam minule kupili aj kralika.
Ja som rodila v LM, takto to u nas vyzera - pozri foto dole http://www.nsplm.sk/index.php?s=1po. Stoliky som mala ine a na izbe su vstavane skrine s vlastnym klucikom. Superove matrace, krasne farby. Mame tam aj nadstandardne izby, ale tie vyuzivaju nie tak casto. Nadstandard stoji myslim, ze okolo 10 alebo 20 eur na noc. V bunkach su pre 4 baby spolocne wecko a sprcha, je tam cistunko, krasne a sestricky davaju vacsinou pacientky po samom aj to rozdelene na viac rodicky a prvorodicky. Ked niekto pride a nemaju miesto vtedy doplnaju do izieb. Umyvadlo je spolocne pre 2. Na izbe su 2 postele.
Začni písať odpoveď...

Odošli