Aké sú tehotenské veci z Bonprixu?

meluela
2. nov 2015

ahojte, mali ste niekto tehot. veci z bonprixu? nasla som tam jednu vec ktoru potrebujem & neviem inde zohnat a neviem ci to nie su moc smejdy. je to bunda bud tehotenska alebo nosicska kedze ini vyrobcovia nestihaju sit a tu som videla viac druhov ... len takto cez obrazok je to dost tazko posudit a pred 20 rokmi som mala bundu z. takehoto zasielkoveho shopu quelle a bol to otras, takze nechcem znova kupit blbost ... dik za info

moncicip
2. nov 2015

@meluela Ja som si tu tehotensko-nosicsku bundu objednala, prvykrat v zivote som si z takeho obchodu nieco objednala a som maximalne spokojna, sadla ako uliata. Mam ju v cervenej farbe a som maximalne spokojna. Objednavala som velkost ktoru bezne nosim, kedze tam ma navse tu vsadku na nosenie a este aj po bokoch ma dva zipsy ktore sa rozopinaju az do podpazusia. Takze ak uvazujes nad jej kupou nevahaj a objednaj. Aj cena je myslim fajn, ja som za nu dala nejak tusim 55eur plus postovne samozrejme. Na inych strankach co som pozerala podobne bundy stali cez 100eur.

marcelatje
2. nov 2015

Mala som od nich tehotenskú bundu a bola som spokojná. A okrem toho ak by sa ti nepáčila môžeš ju vrátiť. Tiež som niečo vracala a neboli problémy ani s vrátením platby.

timikaj1
2. nov 2015

Ahoj, ja som mala tehotenskú bundu a a maximálna spokojnosť, aj čo sa týka farby, strihu praktickosti!ja som si objednávala o číslo vačšiu a nosila som celú zimu( pôrod vo februári) a ešte aj dlhšie, predsa len to bruško nezmizne zo dňa na deň.. Sestra mala takú istú a tiež bola spokojná ,a videla som na jednej pani takú so vsadkou vpredu a tiež bola veľmi pekná, celkovo myslím, že bývajú na ne veľmi dobré recenzie...ja za seba odporúčam!

0silvia0
2. nov 2015

@meluela na bonprixe máš k jednotlivým kusom oblečenia aj recenzie od zákazníkov. Ak by ti predsa len nevyhovovala, tovar sa dá v pohode vrátiť.

meluela
autor
2. nov 2015

@moncicip @marcelatje @timikaj1
tak to ste ma potesili 😉 len pozeram ze vacsinu z tych bund maju len v obrovskych velkostiach 44+, nechapem preco ... iba jedna-dve su v normalnej velkosti

evittam
2. nov 2015

@meluela Ahoj,ja som mala z bonprixu dost tehu veci,tricka,nohavice,komplet-max.spokojnost.;-)

timikaj1
2. nov 2015

Bývajú aj menšie veľkosti, no zrejme sú vypredané... Ja som mala č. 42 a sestra č. 40...

viera77
2. nov 2015

asi ta nepotesim, ale takto v novembri uz maju vacsinu tehu veci, specialne tehu bundy v mensich velkostiach uz vypredane.....pred rokom, zaciatkom oktobra, som si objednavala od nich 2 bundy c.38 a uz sa to raketovou rychlostou vypredavalo......inak boli v pohode na nosenie a predala som ich obidve nedavno cez bazar v priebehu par dni.....vtedy pred rokom boli na bazaroch bundy vacsinou len v ciernej farbe, ktoru absolutne nemusim, preto som rychlo volila moznost kupy novej, mala som oranzovu so vsadkou a sportovu hnedu.

meluela
autor
2. nov 2015

@viera77 stihla som. objednane. uz v zime nezamrznem ... len dufam ze to stihnu dorucit skor nez definitivne nezapnem moju bundu 😀 nakoniec som kupila len tehotensku lebo s nosenim netusim ako bude a mozno mi potom bude stacit len mikina
dakujem vsetkym za rady
@timikaj1 @evittam @0silvia0 @moncicip @marcelatje

kosta123
22. feb 2016

Leginy 👍

ajkuska333
5. apr 2016

Ja posledne mesiace tiež objednávam
Takmer všetko z bonprixu. Všetko my zatial sedí a nieje problém vymeniť alebo vrátiť peniažky.

meluela
autor
5. apr 2016

ja som nakoniec nebola spokojna, bunda z bonprixu strasne tenka a vyzerala o dost horsie nez na obrazkoch ... esteze to vracanie tovaru maju poriesene, nebol ju problem vratit a kupila som si o nieco lepsiu v hmku (aj ked celkovo bol ten vyber zimnych tehotenskych bund dost biedny). tesim sa ze uz je teplo a ze uz su mi zasa dobre normalne veci 😉

korytnacka7
5. apr 2016

@meluela Na tie nosicsko- tehotenske bundy z bonprixu su velmi pozitivne ohlasy, kupilo ich milion bab. Skus sa pridat aj na FB do skupiny Nosime nase deti, same chvaly.

adika279
5. apr 2016

Ahoj ja som mala tehotenske nohavice a tuniku a bola som spokojna

meluela
autor
5. apr 2016

@korytnacka7 ja som kupila iba tehotensku (nosicske vtedy tusim nemali moju velkost), vraj funkcnu ale ten material sa vobec nepodobal na funkcne bundy na ake som zvyknuta napr. z lyziarskych.

mammamoda
5. mar 2018

krásne kvaltiné tehotenské oblečenie na https://mammamoda.sk/2-e-shop ❤🤰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre