icon

Ako dlho nosiť popôrodný pás?

3. dec 2024

Ako dlho treba nosit poporodny pas?

saxana000
3. dec 2024

Dokedy budes chciet.. tych 6 tyzdnov bolo adekvatnych na to aby sa brusko celkom pekne stiahlo..pouzivaj ho opatrne iba par hodin denne.

autor
3. dec 2024

@saxana000 Tak rok urcite nie. Preto sa pytam, dokedy to ma efekt.

kacena4
3. dec 2024

ako chces ja som nikdy nenosila

saxana000
3. dec 2024

Ten mesiac je fajn pekne vidis ako sa bruako stahuje

suge
3. dec 2024

A treba ho vôbec nosiť?

ina2405
3. dec 2024

Netreba pás, podľa mňa je to o genetike, koľko je v podkoží kolagénu, v akom stave sú svaly, či nie je nadváha. Brucho mám krásne stiahnuté aj bez pásu, ani jedna stria a ani koža neovísa - po štyroch deťoch.

luciaruz
3. dec 2024

Neni treba ho vôbec nosiť 😆

nevenka
3. dec 2024

Tak pas teoreticky ani netreba nosit vobec. Idealne je, ked sa brusko stiahne same a treba skor cvicit, to viac pomaha, ako pasivne nieco drzat.
Ja mam po 4 detoch uz dost povolene yo brucho, ale priznavam, ze necvicim a mam nadvahu, tak yo preto je, ake je. Ked je to moc, ta diastaza, tak to je uz na operacou, ale aj tak treba cvicit. Nie je to uplne spasonosne. Ani pas, ani operacia, myslim.
Vacsinou sa to teda nosi kvoli svalom, vazom...? Lebo koza je koza a s tym to nepomoze podla mna vobec.

kiki68
3. dec 2024

@ina2405 Ja som ho kupila a vies co, tiez mam rovnaky nazor. Akoze mne to bolo strasne neprijemne po porode, chapes v juli nieco na sebe nosit tesne. Tiez nemam strie, ani nic . Podla mna genetika

slavomira236
3. dec 2024

Rodila som 3krat a nenosila som ho

simona109
3. dec 2024

Ja som ho nosila prvych 5 tyzdnov. Bolo mi tak pohodlnejsie pri beznych domacich pracach, manipulacii s babom a hlavne pocas kocikovanie lebo ked som ho nemala tak ma brutalne boleli krize. Potom mi uz ten pas bol dost nepohodlny takze uvidis ako sa budes citit