icon

Ako vybrať vhodný tehotenský vankúš?

alexis846
19. aug 2025

Ahojte ženy 🙂 Potrebovala by som poradiť pri výbere tehotenského vankúša. Používali ste ho a pomohol Vám? Lebo je viac druhov a stále váham, ktorý si vybrať a či aj vyslovene riešiť treba značku, lebo našla som normálne aj v obyčajnom kauflande cez eshop také vankúše. Ďakujem za rady a recenzie 🙂

really8
19. aug 2025

@alexis846 mne bol k nicomu a doslova mi zavadzal

alyson29
19. aug 2025

@alexis846 ja mám "céčkový" a viac by som ho nekúpila 🙈 musím si ho stále prehadzovať na druhú stranu, kam sa otáčam. Kúpila by som už len v tvare "U", pri ktorom sa stačí otočiť telom. Mne trochu pomáha, hlavne teraz v treťom trimestri. Mám extrémne bolesti panvy a vnútorných stehien, tak je to menšia úľava.

biba_18
19. aug 2025

nikdy som nemala tehotenský vankúš
ale
používame niečo podobné so synom - kvôli klbom
on má iba obyčajný medzinožník, taký dlhý vankúš rovný, už ho má roky a ja mu len poťahy kupujem na neho, hlavu má na normálnom vankúši
a ja mám dokonca iba malý vyradený vankúš z pamaťovej peny - presne preto aby mi to nezavadzalo ...

biba_18
19. aug 2025

takže za mňa - netreba nič špeciálne - len si vyber dostatočnú dĺžku vankúša ...

blondinka95
19. aug 2025

@alexis846 za mna somarina , nepouzivala som

diewcatqoo
19. aug 2025

My vyuzivame vankus na kojenie uz 8 rokov. Kupila som v prvom tehotenstve taky dlhy, ktory sa da vytvarovat ako chces. V tehotenstve tom to vyuzivala na spanok, potom som to vyuzivala ako zabranu pre deti. Paradoxne, nikdy som s tym nekojila. Je vyuzivany ako zabrana uz pri druhom dietati. Za mna fajn zabrana 🙂

petamich
19. aug 2025

Vankus vyuzivam do dnes a dieta ma 4 roky 🙂 uz som si aj novy kupovala, dobre sa mi spi, ked ho objimam a mam medzi kolenami, ja mam od Jukki, obycajny valcovy, pomer cena vykon vyborny.

anonym_1edabc
19. aug 2025

@alexis846 ja mam tento a nedam na neho dopustit,spim s nim aj teraz ked uz malá ma 11mesiacov. https://www.mimulo.sk/Image/item-orig/mr-x2-p12...

3petka
19. aug 2025

@alexis846 Pri prvom vôbec. Pri druhom to bola moja záchrana a používala som klasický dlhý vankúš myslím kupovaný z lidla.

nila0622
19. aug 2025

Mne manžel kúpil obrovské Učko z EMI 🙂 To bola tak perfektná vec.. od polky tehotenstva by som sa bez neho vôbec nevyspala. Ale zaberie aj veľa miesta, takže treba mať dostatočne širokú posteľ.

alexis846
autor
23. aug 2025

Dakujem za rady 🙂 skusila som objednat tento vankus, hodim sem potom asi aj recenziu 🙂 snad to za tie peniaze bude stat zato 😁😁 https://emi.sk/tehotenske-vankuse/1369-tehotens...

biba_18
23. aug 2025

@alexis846 osobne viem 90eur využiť inak - ale keď ťa to poteší? 🤷‍♀️ 🥰 hlavne nech malé robí radosť…

nila0622
23. aug 2025
@biba_18

@alexis846 osobne viem 90eur využiť inak - ale keď ťa to poteší? 🤷‍♀️ 🥰 hlavne nech malé robí radosť…

@alexis846 Bude, je perfektný. Mňa fakt zachránil, nevedela som bez neho vôbec spat 🙂
@biba_18 Ja si zas myslím, že existuje kopec iných blbostí, na ktorých sa dá ušetriť. A tento vankúš sa ešte krásne dá predať.