Ako vybrať vhodný tehotenský vankúš?
Ahojte ženy 🙂 Potrebovala by som poradiť pri výbere tehotenského vankúša. Používali ste ho a pomohol Vám? Lebo je viac druhov a stále váham, ktorý si vybrať a či aj vyslovene riešiť treba značku, lebo našla som normálne aj v obyčajnom kauflande cez eshop také vankúše. Ďakujem za rady a recenzie 🙂
@alexis846 ja mám "céčkový" a viac by som ho nekúpila 🙈 musím si ho stále prehadzovať na druhú stranu, kam sa otáčam. Kúpila by som už len v tvare "U", pri ktorom sa stačí otočiť telom. Mne trochu pomáha, hlavne teraz v treťom trimestri. Mám extrémne bolesti panvy a vnútorných stehien, tak je to menšia úľava.
nikdy som nemala tehotenský vankúš
ale
používame niečo podobné so synom - kvôli klbom
on má iba obyčajný medzinožník, taký dlhý vankúš rovný, už ho má roky a ja mu len poťahy kupujem na neho, hlavu má na normálnom vankúši
a ja mám dokonca iba malý vyradený vankúš z pamaťovej peny - presne preto aby mi to nezavadzalo ...
takže za mňa - netreba nič špeciálne - len si vyber dostatočnú dĺžku vankúša ...
@alexis846 za mna somarina , nepouzivala som
My vyuzivame vankus na kojenie uz 8 rokov. Kupila som v prvom tehotenstve taky dlhy, ktory sa da vytvarovat ako chces. V tehotenstve tom to vyuzivala na spanok, potom som to vyuzivala ako zabranu pre deti. Paradoxne, nikdy som s tym nekojila. Je vyuzivany ako zabrana uz pri druhom dietati. Za mna fajn zabrana 🙂
Vankus vyuzivam do dnes a dieta ma 4 roky 🙂 uz som si aj novy kupovala, dobre sa mi spi, ked ho objimam a mam medzi kolenami, ja mam od Jukki, obycajny valcovy, pomer cena vykon vyborny.
@alexis846 ja mam tento a nedam na neho dopustit,spim s nim aj teraz ked uz malá ma 11mesiacov. https://www.mimulo.sk/Image/item-orig/mr-x2-p12...
Mne manžel kúpil obrovské Učko z EMI 🙂 To bola tak perfektná vec.. od polky tehotenstva by som sa bez neho vôbec nevyspala. Ale zaberie aj veľa miesta, takže treba mať dostatočne širokú posteľ.
Dakujem za rady 🙂 skusila som objednat tento vankus, hodim sem potom asi aj recenziu 🙂 snad to za tie peniaze bude stat zato 😁😁 https://emi.sk/tehotenske-vankuse/1369-tehotens...
@alexis846 osobne viem 90eur využiť inak - ale keď ťa to poteší? 🤷♀️ 🥰 hlavne nech malé robí radosť…

@alexis846 mne bol k nicomu a doslova mi zavadzal