Ako vyrobiť dojčiace tričko bez šijacieho stroja
Akosi som nenasla fotopostup ci dajake videa, ale iba texty ako to urobit. Dakujem za tipy.
@maryve kup si koselu
@anonym_099004 tak asi vie, ze existuju aj kosele 🤦♀️ pyta sa na tricko. Ja by som si koselu tiez v zivote neobliekla.
@anonym_099004 tak asi vie, ze existuju aj kosele 🤦♀️ pyta sa na tricko. Ja by som si koselu tiez v zivote neobliekla.
@anonym_e5dc2f ved jej porad, co komentujes co ja pisem?🤦♀️🤦♀️🤦♀️
S postupom neporadím.. .ale.... tiež som riešila ako kojiť a nedať za tričká kopec peňazí, lebo tie kojo sú strašne predražené. Našla som v Gate super basic tričká, ktoré sú elastické za pár €. Výstrih ide pekne natiahnuť a neostáva rozťahaný. Problém vyriešený.
Kosile mam, a dokonce aj tie super trika z Gate. Chcela som kojo tricka, viacej, ale nie mega drahe. Vdaka za normalne a odpovede k veci
Kosile mam, a dokonce aj tie super trika z Gate. Chcela som kojo tricka, viacej, ale nie mega drahe. Vdaka za normalne a odpovede k veci
@maryve mozes skusit pohladat po bazaroch. lacne nove vies najst bud v online lidl alebo bonprix... jediny sposob iny je roztrihnut a vsit zips ale to bez stroja bude vtzerat zle
@maryve bez stroja ho neusijes ani neprerobis. Sú to 2 vrstvy látky, čo sa sčasti prekrývajú. Ja mám pár takých s prekrytym a nepresitym výstrihom do V, čo by sa dali použiť sčasti aj ako kojo a nie sú originál kojo. Ak teda nenájdeš na bazari a nechceš dať viac €, musíš len improvizovať.
@maryve mozes skusit pohladat po bazaroch. lacne nove vies najst bud v online lidl alebo bonprix... jediny sposob iny je roztrihnut a vsit zips ale to bez stroja bude vtzerat zle
@juliet86 zips bude na holé telo nepríjemný jej aj bábätku a môže ho ním poškrabať či horšie. Neodporúčam a neodporúčam ani do tenkej tričkoviny našívať zips 🫣.
Na zalando majú lacné kojo tričká, mala som ich odtiaľ veľa - jedno si kúp a rozstrihaj a máš strih hotový 🙂
Pridávam aj link - kvalitov boli pred 5r fakt super https://www.zalando.sk/anna-field-mama-nursing-...

@maryve kup si koselu