Kde kúpim H&M tehu oblečenie?
Prosim žienky,kde na Slovensku v kamennych obchodoch H&M kupim tehu oblecenie?
Byvam v Žiline a tu v h&m nedržia tehotenske oblečenie.....☹
To asi len na nete. A však teraz je móda taká variabilná, že by sa dalo si vybrať aj z normálnej módy a len by si si kúpila o 2 konfekčné veľkosti väčšie. Aspoň teda ja som to tak robila, nejak som sa výslovne tehu módou nezaoberala.
Vieš čo tehotenskú sekciu nájdeš asi len v Bratislave aj to tuším len Eurovei, v Auparku nie. Ja keď som si zakaždým kupovala tehotenské veci od nich cez aplikáciu. Cez to mi to príde najľahšie a ešte tam bývajú aj také akcie ako doručenie zadarmo alebo nejaké percentá dole z nákupu 🙂
Dakujem,Ja som z h&m velmi spokojna,mam nejake pozicane tehu veci od rodiny a sedia mi perfektne,oni kupovali v h&m vo Viedni,nikde ma netlacia,vyhovuju mi prave od nich,len si chcem este zadovazit par kratasov a siat a to sa bojim cez e-shop,(rada by som si to vyskusala) ale pripadne teda skusim pozriet este tu ich tabulku verca_a22,ked mas s nimi dobru skusenost 🙂
My máme v TT..ale to máš asi od ruky..
ahooj 🙂 neviem kde v tvojom okolí, ale môžeš pohľadať, či nenajdeš nejake zľavy na
http://www.kuponyzdarma.sk/ .. ja som ušetrila už veľa 🙂
@ewicek11 veď, keď ti nesadne veľkosť, vrátiš, s tým není žiadny problém
Tehotenské oblečenie majú len v Bratislave Eurovei, Trnave a v Košiciach.
V avione maju super vyber
@ewicek11 v ba maju v avione, vyber dost biedny...velkostne to sedi tak ze ked si teraz velkost 36 kup 36 a ak si 38 tak kup 38. Ja mam kratase od nich teraz letne a kupila som 38, na zaciatku tehu som bola chudsia taka klasicka 36 a vtedy mi sadli ich 36. Tricka mam S. Je to lepsie vyskusat ale ak sa ti neda objednaj si 2 velkosti a potom vrat co nebude dobre 🙂 su lepsie obchody pre tehotne ako HM ak by si chcela poradim 🙂
Ahoj, ja som si kupovala tehotenske oblecenie v auparku v ZA v Mama a ja. Skus tam - kupila som tam saty, pred mesiacom aj kratase.
Dik za super temu - tymto vyzyvam mamicky, aby si pretriedili krabice s tehotenskym oblecenim; ja som tam nasla same poklady ako podprsenky pred kojenim, co som uz aj zabudla, ze mam 😀 (kazdopadne velmi som nenasla to co potrebujes)
No podla mna vela tehu veci h&m je bieda, co sa tyka kvality, po oprani sa saty tocia do strany, aj niektore tricka...samoska, mam aj kvalitne. Mne sa to zda predrazene na tu kvalitu. Teraz som potrebovala kratase a nic tam nemali, len dva druhy. Som sa nasrala a isla som po obchodoch, kde maju panske xs velkosti..to sedi mne, co mam gate 38-40. A nasla som napr. v Cropp super cool kratase vo vypredajoch, panske tricka pull&bear a v takychto beznych obchodoch, vyskusam aj 20 veci, par mi iste sadne..a mam v pazi platit v speci tehu obchodoch tolko za veci, ktore budem mat par krat.
Ja viem iba o tom, ze v BA v Eurovei maju celkom dost veci v hmku pre tehotne ale inak neviem ci niekde su. Ja som si odtial kupovala len par veci a aj to cez internet, som to riskla ale vsetko mi sadlo, len mi tiez pride, ze to stoji dost na to, ze to clovek par krat operie a uz to je vytahane (hlavne teda tricka a saty).
Na nete HM si objednaj
ja som objednávala stále cez net keď je poštovné zadarmo, mali väčší výber ako v obchode a kvalitovo super všetky veci. Hlavne tielka a kraťasy teraz nosím.
Teraz momentalne v hm idu akcie aj v eshope teraz sa oplati objednat a velkosti sedia tak ako baby pisali vyssie
Na stránke https://mammamoda.sk/ nájdete kvalitné tehotenské oblečenie za prijateľné ceny. Sama som si tehotenstvom nedávno prešla a môžem len odporúčiť. Takisto je v ponuke aj kniha Hypnoporod, ktorá mne veľmi pomohla a môj pôrod bol vďaka tomu úžasný ❤
Internetový ale aj kamenný obchodík s tehotenským a kojeneckým oblečením nájdete na stránke https://www.bimbishop.sk
Špecializujeme sa na handmade - prídite sa pozrieť a vyskladať si súpravu do postieľkypodľa vašich predstáv, dojčiace vankúše, hniezda do postieľky, postieľky, matrace... tešíme sa na Vás Bimbishop

Ahoj, netúšim teda kde. Ani ja som ho nikde nevidela možno tak v hlavnom meste. Ale ja si veľmi často objednávam z h&m cez internet. Teraz v online shope majú veľa zliav a ak máš problém s veľkosťami máš tam všetko pekne napísané a môžeš si odmerať svoje obvody. Mne vždy prišlo všetko rýchlo a oznamovali mi každý pohyb tovaru.