ahojte, neviete mi niektorá poradiť, kde sa dá kúpiť pekné tehotenské oblečenie v Ziline?
borca vdaka, uz som sa dozvedela aj o butiku , v ktorom maju len tehotenske oblecenie, tiež novootvorený a je za mestským divadlom na Hornom vale. A maju tam aj spoločenské šaty, tricka, spodné prádlo, vsetko pre tehotne. Super výber a milá pani, ktorá dobre poradí. vdaka za info
Ahoj,
tehotenské oblečenie nájdeš v Makyte asi na 2.pochodí, potom normálka v detských obchodoch ako je Santa Maria, alebo ten detský obchod na Bulvári po pravej strane keď ideš z mesta napr. na Hliny, solinky..
Ahoj, skúste aj ako sa ide od nemocnice na bulvár, tam je nejaká moletka či čo a majú tam aj tehotenské oblečko a celkom pekné a aj na vlčincoch sa dá kúpiť, tam pri konečnej autobusov v tom veľkom deckom
vdaka ajka, v tej moletke som uz bola a nic sa mi tam nepácilo. 😒
ďakujem nanka, bola som na Hornom vale, ozaj majú veľmi pekné veci, kúpila som si teplé menčestrové nohavice, som spokojná. 🙂 Aj v tom nemeckom butiku som bola, ale to je sekáč, a je tam toho málo.i
ahojte. Chcem sa spýtať či obchody s tehotenským oblečením, ktoré spomínate, ešte existuju? 🙂
Alebo mohli by ste mi poradiť kde by som si kúpila tehu oblečenie? Diky
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
Ahojkaj
ja som navštívila nemecký butik pri palacinkárni je to novo otvorené a majú tam aj zopár kúskov tehotenského oblečenia. Ja som tam kúpila super tehotenské rifle za 300,- Sk. A viem že tam majú aj tričká. Oni ti poradia. Je tam taká zlatá pani.